Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
wis filters
124 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

De triangel bikini wordt zo genoemd vanwege het model bovenstukje, de bikini heeft namelijk wel iets weg van een triangel vorm, driehoekjes. Dit is het meest populaire model bikini en ook onder jonge meisjes zeer geliefd. Naast het model zijn er talloze variaties in kleur en print en natuurlijk de bikini broekjes, die variëren van een zwemshort tot een zwemboxer tot een mooie bikinislip.

Strikjes en ruches Triangel bikini

Van alle tijden en niet weg te denken als het om meisjes bikini’s gaat zijn ruches en strikjes.  Ook veel triangel bikini’s worden hiermee versierd. Natuurlijk past dat heel erg bij de meiden, waarvan de meesten dit helemaal geweldig vinden. Hoe meer tierelantijnen hoe beter, lijkt het wel. Ook een dochter die niet genoeg kan krijgen van strikjes en ruches? Kijk dan eens bij de triangel bikini’s van Vingino, Uk:kus en HappyBee, dan slaagt u beslist.

 

Sportieve triangel bikini

Maar ook voor de sportieve jongedames is er volop keuze. Vooral de triangel bikini’s van de merken Protest, Brunotti en O’Neill zijn zeer geschikt voor de meisjes die juist liever een bikini willen zonder allerlei opsmuk. Dat ook deze triangel bikini’s verre van saai zijn mag duidelijk zijn.

 

Triangel bikini broekjes

De bikini broekjes van de triangel bikini’s zijn voornamelijk nog de gewone standaard bikinislip, maar de bikini boxer maakt wel een opmars de laatste jaren. Vooral voor bewegelijke jongedames is de bikini boxerslip prettig, omdat deze goed blijft zitten en veel bewegingsvrijheid geeft.

 

Toch liever een andere model? Kijk dan eens bij alle andere bikini’s! Er is zoveel aanbod, dat u zeker slaagt.

Bikini's voor meiden

Ook de meiden moeten dit jaar weer een leuke bikini hebben. Want of je nu op vakantie gaat naar een warm land of lekker een zwembadje in de achtertuin zet, op warme dagen en bij uitstapjes naar het zwembad is een bikini voor kinderen een echte must. En wat is er nou handiger dan bikini’s voor de meiden online te bestellen?

woensdag 1 februari 2017

De leukste bikini's voor meiden

Meisjes willen er nu eenmaal mooi uitzien. Grote meisjes (lees vrouwen) trouwens ook! Het is van alle tijden en als je een dochter, nichtje of zusje hebt weet jij er alles van. Al van jongs af aan heeft make-up ‘’zoals mama dat heeft’’ een enorme aantrekkingskracht, de hakken worden uit de kast gehaald en de kettingen hangen met bosjes om de hals, mama’s bikinitopje wordt gepast.. Of het mooi is, dat is de vraag, maar de liefde voor er mooi bij willen lopen en je mooi voelen zit er al vroeg in. En geef ze eens ongelijk.

zaterdag 14 mei 2016

Hippe meidenbikini's

Ja hoor, de zomer komt er nu dan toch echt aan. Voor dit weekend zijn temperaturen voorspelt tot 20° C en bij mooi weer hoort natuurlijk een mooie bikini. Voor jezelf een mooie bikini vinden is al een hele klus, maar ook je dochter heeft er natuurlijk één nodig. Klinkt dit moeilijk? Geen paniek, hier de trends op het gebied van meidenbikini’s! 

woensdag 8 april 2015

De vakantie is bijna voorbij..

Sommige scholen beginnen maandag weer en dat betekent dat de vakantie er alweer bijna op zit.. Wat ontzettend jammer! De voordelen zijn natuurlijk wel dat je je vriendinnen en vrienden weer elke dag ziet en dat je samen huiswerk kunt maken na schooltijd. Ook is het ontzettend leuk om een klassenfeest te organiseren en met z'n allen naar het zwembad te gaan! Hierdoor vergeet je een beetje dat de scholen weer begonnen zijn en lijkt het nog voor heel even alsof de zomervakantie nooit voorbij gaat!

vrijdag 15 augustus 2014