Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Triangel bikini

Vergelijk 121 producten
Sorteer op:
Blog

Triangel bikini

De triangel bikini wordt zo genoemd vanwege het model bovenstukje, de bikini heeft namelijk wel iets weg van een triangel vorm, driehoekjes. Dit is het meest populaire model bikini en ook onder jonge meisjes zeer geliefd. Naast het model zijn er talloze variaties in kleur en print en natuurlijk de bikini broekjes, die variëren van een zwemshort tot een zwemboxer tot een mooie bikinislip.

Strikjes en ruches Triangel bikini

Van alle tijden en niet weg te denken als het om meisjes bikini’s gaat zijn ruches en strikjes.  Ook veel triangel bikini’s worden hiermee versierd. Natuurlijk past dat heel erg bij de meiden, waarvan de meesten dit helemaal geweldig vinden. Hoe meer tierelantijnen hoe beter, lijkt het wel. Ook een dochter die niet genoeg kan krijgen van strikjes en ruches? Kijk dan eens bij de triangel bikini’s van Vingino, Uk:kus en HappyBee, dan slaagt u beslist.

 

Sportieve triangel bikini

Maar ook voor de sportieve jongedames is er volop keuze. Vooral de triangel bikini’s van de merken Protest, Brunotti en O’Neill zijn zeer geschikt voor de meisjes die juist liever een bikini willen zonder allerlei opsmuk. Dat ook deze triangel bikini’s verre van saai zijn mag duidelijk zijn.

 

Triangel bikini broekjes

De bikini broekjes van de triangel bikini’s zijn voornamelijk nog de gewone standaard bikinislip, maar de bikini boxer maakt wel een opmars de laatste jaren. Vooral voor bewegelijke jongedames is de bikini boxerslip prettig, omdat deze goed blijft zitten en veel bewegingsvrijheid geeft.

 

Toch liever een andere model? Kijk dan eens bij alle andere bikini’s! Er is zoveel aanbod, dat u zeker slaagt.

579 badmode merken