Kies Prijzen
Kies Winkels
Kies Geslacht
Kies Maten
Kies Merken
Kies Kleuren
wis filters
595 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Denk je terug aan je eerste strandvakantie, dan herinner je je waarschijnlijk het zoute zeewater, het hete strand en de waterschoenen die jouw voeten beschermden tegen stenen en heet zand. Ook voor een vakantie aan het meer bieden waterschoenen uitkomst: ze beschermen iedere waterliefhebber tegen allerlei ongemakken.

Aansluiting

Het is een bekend beeld: de eenzame waterschoen, ergens langs het strand. Want wie is niet zijn waterschoen eens verloren? De fabrikanten van zwemschoenen hebben daar allerlei oplossingen voor bedacht. Zo zijn er waterschoenen met een aansnoerkoord of klittenband voor extra stevigheid en aansluiting om de enkel.

Modieuze waterschoenen online

Ook op andere gebieden zijn de fabrikanten met de tijd meegegaan. Vroeger was het assortiment waterschoenen namelijk redelijk beperkt. Er was grofweg één model, in effen kleur en altijd gemaakt van plastic. Tegenwoordig kun je ook online je waterschoenen kopen en kiezen uit een ruim pallet van zwemschoenen: er worden verschillende materialen gebruikt, de schoenen zijn voorzien van frisse dessins met verschillende kleuren en je kunt kiezen uit eindeloos veel modellen. Voor de sportieveling zijn er waterschoenen in sportuitvoering. Hou je meer van wat open modellen? Kies dan een klompschoen. Wat jouw stijl ook is, je kunt hip de zon in!

 

 

 

Waterschoenen voor aan het meer

Veel mensen kopen waterschoenen voor een dagje zee. Maar waterschoenen zijn ook bij veel meren een absolute must. Ze beschermen je voeten namelijk tegen kiezels, stenen, ongedierte en heet zand. En al die dingen vind je ook aan het meer. Zelfs voor een buitenzwembad zijn waterschoenen ideaal, want ze bieden de nodige hygiëne.

Waterschoentjes voor kinderen

Koop je waterschoentjes voor je kind? Houd dan ook rekening met de zool van de schoen. Zeker jongens vinden het geweldig om lekker te ravotten en over keien te klauteren. Die zijn vaak extreem glad. Kies daarom bij voorkeur strandschoenen met (noppen)profiel.

 

Zwemkleding eisen bij diplomazwemmen A, B en C

Als je kleine kinderen hebt ontkom je er niet aan: Leren zwemmen. En na heel veel maanden of zelfs jaren is het dan zover, je zoon of dochter mag afzwemmen. Eindelijk breekt de dag aan dat het felbegeerde diploma gehaald mag worden. Zoiets maak je niet elke dag mee, dus natuurlijk rijst dan de vraag op hoe dat precies gaat en wat je voor speciale zwemkleding daar wel of niet voor moet aantrekken. 

zaterdag 9 september 2017

Sweakers® antislip zwemsok voorkomt uitglijden

Fijn he? Bijna herfstvakantie! Lekker geen verplichtingen, leuke dingen doen met de kids..eindelijk tijd om bijvoorbeeld met het hele gezin weer eens naar het zwembad te gaan. Er is alleen 1 minpuntje.. die glibberige zwembadvloeren waardoor menig kind onderuit glijdt. Als je ergens niet op zit te wachten is het een pijnlijke val en er misschien een vroegtijdig einde komt aan de waterpret, en soms zelfs nog erger… Daarom een dikke vette HOERAAAA voor de uitvinding van de SWEAKERS antislip zwemsokken, die uitglijden voor eens en voor altijd uit de wereld helpen!

woensdag 12 oktober 2016

In de spotlight: Plutosport

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet  je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de meest prachtige badmode, zwemaccessoires en watersportartikelen voorbij zien komen! 
zondag 24 april 2016

Wat heb je nodig voor een perfect dagje strand?

Wat heerlijk deze dagen. Heb echt genoten van dit prachtige weer! Gisteren zat ik samen met Esther, mijn collega, en één van mijn beste vriendinnetjes, lekker te zonnen in recreatiepark Bussloo, vlakbij Apeldoorn . Samen op pad met een grote strandtas vol lekkers, zonnebrandcrème en natuurlijk een groot strandlaken! Als je naar een recreatiegebied gaat of gezellig een dagje naar het strand moet je altijd wel veel meesjouwen. Maar ach, je krijgt er wel een heerlijk en gezellige dag voor terug!

dinsdag 9 juli 2013