Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Waterschoenen

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog
Waterschoen paddle zwart II
€ 14,95
Waterschoen paddle zwart II Bekijk

Waterschoenen

Denk je terug aan je eerste strandvakantie, dan herinner je je waarschijnlijk het zoute zeewater, het hete strand en de waterschoenen die jouw voeten beschermden tegen stenen en heet zand. Ook voor een vakantie aan het meer bieden waterschoenen uitkomst: ze beschermen iedere waterliefhebber tegen allerlei ongemakken.

Aansluiting

Het is een bekend beeld: de eenzame waterschoen, ergens langs het strand. Want wie is niet zijn waterschoen eens verloren? De fabrikanten van zwemschoenen hebben daar allerlei oplossingen voor bedacht. Zo zijn er waterschoenen met een aansnoerkoord of klittenband voor extra stevigheid en aansluiting om de enkel.

Modieuze waterschoenen online

Ook op andere gebieden zijn de fabrikanten met de tijd meegegaan. Vroeger was het assortiment waterschoenen namelijk redelijk beperkt. Er was grofweg één model, in effen kleur en altijd gemaakt van plastic. Tegenwoordig kun je ook online je waterschoenen kopen en kiezen uit een ruim pallet van zwemschoenen: er worden verschillende materialen gebruikt, de schoenen zijn voorzien van frisse dessins met verschillende kleuren en je kunt kiezen uit eindeloos veel modellen. Voor de sportieveling zijn er waterschoenen in sportuitvoering. Hou je meer van wat open modellen? Kies dan een klompschoen. Wat jouw stijl ook is, je kunt hip de zon in!

 

 

 

Waterschoenen voor aan het meer

Veel mensen kopen waterschoenen voor een dagje zee. Maar waterschoenen zijn ook bij veel meren een absolute must. Ze beschermen je voeten namelijk tegen kiezels, stenen, ongedierte en heet zand. En al die dingen vind je ook aan het meer. Zelfs voor een buitenzwembad zijn waterschoenen ideaal, want ze bieden de nodige hygiëne.

Waterschoentjes voor kinderen

Koop je waterschoentjes voor je kind? Houd dan ook rekening met de zool van de schoen. Zeker jongens vinden het geweldig om lekker te ravotten en over keien te klauteren. Die zijn vaak extreem glad. Kies daarom bij voorkeur strandschoenen met (noppen)profiel.

 

579 badmode merken