42 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Een opblaasbaar zwembadje biedt de ideale verkoeling tijdens warme dagen. Tegenwoordig zijn de zwembaden in allerlei afmetingen te verkrijgen en zijn er zowel zwembadjes voor kleine kinderen als voor volwassenen. Het grote voordeel van een opblaasbaar zwembad is dat deze in een mum van tijd op te zetten is. Is er guur weer op komst, dan is het ook snel weer opgeruimd. Maak het zwembad goed droog voordat u het opbergt en vouw het losjes op. Zo beperkt u de kans op schimmels.

Schoonhouden van klein zwembad

Afhankelijk van het soort zwembad en de grootte kunt u verschillende middelen gebruiken om het water schoon te houden. Zorg in ieder geval voor een folie of zeil dat u na gebruik over het bad kunt leggen. Hiermee houdt u een groot deel van de bladeren buiten de deur en houdt u het water enigszins op temperatuur. Een ander vereiste is een schepnetje. U ontkomt er immers niet aan dat het water vervuild raakt.

Schoonhouden van groot zwembad

Bij middelgrote en grote opblaasbare zwembaden kunt u chloortabletten in het water doen. Hiermee remt u algenvorming. Bovendien heeft chloor een ontsmettende werking. Neem bij gebruik van chloortabletten of chloorpoeder wel de voorschriften in acht. Gebruikt u teveel, dan kan dat schadelijk zijn voor de badgasten, maar ook voor uw bikini of zwembroek. Bij grote afmetingen is het handig om tevens een filter in het bad te plaatsen. Ligt er vaak rotzooi op de bodem van het bad? Dan kunt u bovendien overwegen om een bodemzuiger in huis te halen.

Voorkom lekkage

Beperk de kans op lekkage en kies voor een zwembad dat van stevig materiaal is vervaardigd en plaats een grondzeil onder het bad. Berg voor de zekerheid een reparatiesetje op in de buurt van het zwembad.
 

Kijkt u hier voor grote zwembaden.

Spelen en ontspannen in de tuin

Afgelopen weekend was het al stralend weer en ook dit weekend wordt het weer prachtig weer. Morgen wordt het gemiddeld 25 graden en vrijdag wordt het maar liefst 30 graden! Reden genoeg om heerlijk naar buiten te gaan, een dagje naar het strand of gewoon zonnen in de tuin is helemaal niets mis mee. 

woensdag 10 juni 2015

Zwembaden

Wauw, wat een heerlijk Pinksterweekend komt er aan! Hebben jullie al naar de weersvoorspelling gekeken? Het wordt maar liefst tussen de 25 en 30 graden dit weekend. Tijd voor de zwembaden, speelplezier en vooral heel veel waterpret!

dinsdag 3 juni 2014

Aloha!

Een keer een zomer lang lekker thuis blijven? Dat kan natuurlijk en dat kan natuurlijk ook hartstikke gezellig zijn! Dankzij onze badkleding en zwemaccessoires kunnen wij van Zwemkleding zelfs een stukje Hawaii naar jouw huis brengen!

 
 
maandag 5 augustus 2013

Wat heb je nodig voor een perfect dagje strand?

Wat heerlijk deze dagen. Heb echt genoten van dit prachtige weer! Gisteren zat ik samen met Esther, mijn collega, en één van mijn beste vriendinnetjes, lekker te zonnen in recreatiepark Bussloo, vlakbij Apeldoorn . Samen op pad met een grote strandtas vol lekkers, zonnebrandcrème en natuurlijk een groot strandlaken! Als je naar een recreatiegebied gaat of gezellig een dagje naar het strand moet je altijd wel veel meesjouwen. Maar ach, je krijgt er wel een heerlijk en gezellige dag voor terug!

dinsdag 9 juli 2013