Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
wis filters
326 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Er zijn veel dingen die onlosmakelijk verbonden zijn aan mooi, zonnig weer. Slippers staan daarbij hoog op het lijstje. Ook bij jongens. Want is er weinig zo prettig als lekker luchtig schoeisel op een warme zomerdag. Maar waar let je nu op als je een goed paar jongensslippers zoekt?

Goed passende jongens slippers

Een van de belangrijkste zaken bij het kopen van slippers voor jongens is uiteraard de maat. Iedereen kent het wel: zijn je slippers iets te klein, dan steken je tenen en hakken uit. En dan is het al gauw gebeurd dat je je lelijk stoot, wat weer voor blauwe tenen of beurse hakken kan zorgen. Maar zijn ze iets te groot dan heb je weer kans dat je vervelend gaat schuiven, met alle irritaties van dien. En over irritaties gesproken: bekijk ook goed of de jongensslipper goed zit tussen de grote en de teen daarnaast. Of kies natuurlijk voor een paar bandslippers. Die zijn met name geschikt voor mensen die gauw last hebben van irritatie tussen de tenen die je soms krijgt bij teenslippers.

 

Stevige jongens slippers

Wat ook van belang is voor een goede keuze van slippers voor jongens, is te bedenken hoeveel en waar je zoal loopt. Zoals het jongens eigen is, willen velen flink op hun slippers kunnen rennen. En dat ‘dwingt’ je dan redelijk tot de keuze voor stevige slippers, denk bijvoorbeeld aan jongensslippers met een voorgevormde zool of met extra riempjes die de slippers extra goed op hun plaats houden.

Online slippers kopen

Maar tegenovergesteld is het natuurlijk ook voldoende om een paar plastic slippers voor jongens aan te schaffen als ze alleen gebruikt worden op de camping of bij het zwembad. En uiteraard koop je ook die gewoon online. Dan heb je altijd een groot assortiment tot je beschikking en kies je op het gemak de jongensslippers dat je wilt. Neem gerust de tijd want het aanbod is groot. Maar dat maakt het nu ook net zo leuk om op ‘jacht’ te gaan naar het perfecte paar slippers voor jongens.
 

30 verkoelende tips bij hitte

Code heeterdanheet! De temperaturen gaan de komende dagen al helemaal door het plafond, en het was al zo warm! Pfoeeeehhhhh. Houd je het nog uit in de warmte? Heb je nog genoeg aan een verkoelend drankje en een koud washandje, of is het tijd voor zwaarder geschut en betere trucs en tips voor de komende hittegolf? Goed nieuws dan. We got ‘em all!

zondag 22 juli 2018

Get the look: You are the star

Voor je eigen kleine held in huis kan je niets toepasselijkers kopen dan zwemkleding met sterrenprint. Sterren genoeg aan de hemel en op aarde, maar voor jou is er maar eentje, en dat laat je blijken ook. De hele wereld..eh..zwembad..mag het zien. De basis is een prachtig zwemshort met witte sterren op blauwe achtergrond, en met de juiste items erbij kan je mannetje shinen als de beste. 

zaterdag 21 oktober 2017

Get the look: Boys 'nd girls twinlook

Een hele uitdaging is het als je je zoon en dochter bij elkaar wilt laten matchen qua zwemkleding. Zo nu en dan is het gewoon leuk om een meisje/jongen-tweeling (of een zoon en dochter die qua leeftijd verschillen) kleding aan te trekken dat bij elkaar past. Dat als ze in een leuke zwemshort en bikini spelen iedereen kan zien dat die twee bij elkaar horen, en die leukerds zijn dan ook nog lekker van jou! Als je eventjes zoekt op kleuren en patronen die mooi bij elkaar passen, vind je een heleboel bij elkaar passende badmode voor jongens en meiden en kan je iedereen een ''tweeling'' laten zijn! 

zondag 6 augustus 2017

Get the look: Stoere surf dudes

Cool cooler coolst! Bij snelle stoere boys met pit horen coole kleren waarin ze zich vrij en happy voelen als een vis in het water. Jongens die onbezorgd langs en in het water willen spelen en rennen zweren bij een lekker zittende zwemshort met leuke print en voor de warme uren van de dag een verkoelende zonnehoed die ook nog eens zo ontzettend awesome is dat ‘ie hem misschien nooit meer af wil (oké, alleen in bed dan).

donderdag 15 juni 2017