Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippers

Vergelijk 56 producten
Sorteer op:
Blog

Slippers

Er zijn veel dingen die onlosmakelijk verbonden zijn aan mooi, zonnig weer. Slippers staan daarbij hoog op het lijstje. Ook bij jongens. Want is er weinig zo prettig als lekker luchtig schoeisel op een warme zomerdag. Maar waar let je nu op als je een goed paar jongensslippers zoekt?

Goed passende jongens slippers

Een van de belangrijkste zaken bij het kopen van slippers voor jongens is uiteraard de maat. Iedereen kent het wel: zijn je slippers iets te klein, dan steken je tenen en hakken uit. En dan is het al gauw gebeurd dat je je lelijk stoot, wat weer voor blauwe tenen of beurse hakken kan zorgen. Maar zijn ze iets te groot dan heb je weer kans dat je vervelend gaat schuiven, met alle irritaties van dien. En over irritaties gesproken: bekijk ook goed of de jongensslipper goed zit tussen de grote en de teen daarnaast. Of kies natuurlijk voor een paar bandslippers. Die zijn met name geschikt voor mensen die gauw last hebben van irritatie tussen de tenen die je soms krijgt bij teenslippers.

 

Stevige jongens slippers

Wat ook van belang is voor een goede keuze van slippers voor jongens, is te bedenken hoeveel en waar je zoal loopt. Zoals het jongens eigen is, willen velen flink op hun slippers kunnen rennen. En dat ‘dwingt’ je dan redelijk tot de keuze voor stevige slippers, denk bijvoorbeeld aan jongensslippers met een voorgevormde zool of met extra riempjes die de slippers extra goed op hun plaats houden.

Online slippers kopen

Maar tegenovergesteld is het natuurlijk ook voldoende om een paar plastic slippers voor jongens aan te schaffen als ze alleen gebruikt worden op de camping of bij het zwembad. En uiteraard koop je ook die gewoon online. Dan heb je altijd een groot assortiment tot je beschikking en kies je op het gemak de jongensslippers dat je wilt. Neem gerust de tijd want het aanbod is groot. Maar dat maakt het nu ook net zo leuk om op ‘jacht’ te gaan naar het perfecte paar slippers voor jongens.
 

579 badmode merken