Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Caps en zonnehoedjes

Vergelijk 12 producten
Sorteer op:
Blog

Caps en zonnehoedjes

Caps en zonnehoedjes

Hoe lekker de zon ook kan zijn in de zomer, er zijn ook momenten dat we de zon even niet kunnen gebruiken en we onszelf willen beschermen tegen deze brandende bol. Een hoedje of pet (cap) kan een uitkomst bieden voor fel zonlicht dat ons het zicht ontneemt. Maar we willen dan wel graag een leuke bijpassende cap of zonnehoed, toch dames?

 

Het meeste aanbod in caps zijn veelal de echte Baseball caps. Deze kunnen vaak door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde zonnehoedjes en de Tennis caps (deze zijn open aan de bovenkant en worden ook wel zonneklep genoemd). Welk model u ook zoekt, bij Zwemkleding.nl vindt u een ruim aanbod.

 

 

Body Glove 

Eén van de bekendste merken dames- en herencaps is het Amerikaanse watersport merk Body Glove. Deze sportieve caps zijn meestal voorzien van het Body Glove logo op een duidelijk zichtbare plek. En natuurlijk zijn deze caps er in de meest uiteenlopende kleuren, van limegroen en felblauw tot bonte creaties met allerlei kleuren door elkaar heen.

 

 

                 

 

Hierboven kunt u zelf selecteren en sorteren op maat, merk en kleur. Tot slot kunt u ook aangeven in welke prijsklasse u een cap zoekt. Voor elke portemonnee vindt u beslist iets leuks.

 

Op zoek naar andere leuke bad- of strandaccessoires? Kijk dan eens bij de zonnebrillen, slippers of wat te denken van een leuke strandjurk?

579 badmode merken