Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Beugelbikini

Vergelijk 1955 producten
Sorteer op:
Blog

Beugelbikini

De naam beugel bikini spreekt eigenlijk wel voor zich, dit is een bikini met een ondersteunende beugel in het bovenstukje, die ervoor zorgt dat jouw decolleté goed ondersteund wordt. Vooral voor vrouwen met een grote cupmaat zit een beugelbikini heerlijk. De beugel in het topje biedt prettige ondersteuning en laat jouw borsten mooi uitkomen.  De beugelbikini is vooral zeer geschikt voor dames met een grotere cupmaat, omdat deze goed ondersteunt en een mooie vorm geeft aan het decolleté. Maar ook voor dames met een kleinere cupmaat is een beugelbikini heel erg geschikt, juist omdat ze vaak al voorgevormd zijn en het een kleine cupmaat groter doet lijken. De beugel in het topje zorgt ervoor dat de borsten iets uit elkaar gaan staan en drukt ze zachtjes naar boven. De beugels zijn onzichtbaar in het topje verwerkt en zijn meestal gemaakt van soepele meebuigende kunststof voor een bijzonder prettig draagcomfort.


Soorten beugelbikini’s

Op zwemkleding.nl vind je allerlei soorten beugelbikini’s, zo heb je de beugelbikini met en zonder voorgevormde of voorgevulde cups. De voorgevormde bikinitop zorgt ervoor dat je borsten een mooie ronde vorm krijgen. Een voorgevulde (of padded) topje heeft gevoerde cups en zorgt door de vorm die de cups hebben dat de borsten ook in die vorm blijven tijdens het dragen van de beugelbikini. Vrouwen met een kleine cupmaat gaan vaak voor deze variant omdat je borsten door de paddings tot zeker een maat groter lijken. Deze voorgevormde padded beugeltopjes zijn vooral geschikt om onder strakke gladde kleding te dragen zodat je je beugelbikini ook onder je dunne zomerjurk kunt dragen zonder dat je hinderlijke naadjes ziet, bovendien geeft het topje extra steun aan de borsten en lijken je borsten voller.
 
Wil je niet dat je borsten groter lijken dan kan je het beste kiezen voor een ongevulde beugeltop. Je kan ook kiezen voor beugelbikini’s met smalle, brede of gekruiste schouderbandjes en veel vrouwen kiezen voor het strapless model (dus zonder schouderbandjes) zodat hun schouders mooi meebruinen. Dan heb je ook nog de zogenaamde push-up beugelbikini. De naam zegt het al, deze bikinitop ‘’pusht’’ je borsten naar elkaar en iets naar boven, zodat je borsten groter en voller lijken. In deze push-up beugelbikini tops zit een extra verdikking en zijn daardoor uitermate geschikt voor vrouwen met een kleine cupmaat die zich zelfverzekerder voelen met een voller decolleté.

Beugel bikini modellen

Uiteraard zijn er heel veel verschillende beugelbikini’s met verschillende printjes, verschillende kleuren en met variërende bikini broekjes. Het is wel belangrijk om te kijken naar de bandjes van het bovenstukje. Hoe breder de bandjes, hoe comfortabeler de bikini zal dragen, zeker bij een grotere cupmaat. Een beugelbikini is natuurlijk ook in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er ook verschillenden bandeau bikini's, halter bikini's en tankini's voorzien van stevige beugels in het bovenstukje. Tegenwoordig zijn beugelbikini bovenstukjes ook los verkrijgbaar, met bijpassende bikinibroekjes, de trendy Mix & Match bikini’s. Dit is vooral heel handig als je niet dezelfde kledingmaat hebt voor je boven- en onderlijf. Bovendien kan je zo zelf kiezen wat voor soort bikinibroekje je bij jouw bovenstukje wilt. Kijk voor de losse beugel bikini bovenstukjes eens hier.

De  juiste maat beugelbikini vinden

Dat een beugelbikini je borsten goed uit laat komen, mag duidelijk zijn. Maar minstens zo belangrijk is natuurlijk dat hij mooi zit. Zorg ervoor dat je de juiste maat voor jouw figuur vindt. Daarom hier enkele richtlijnen waar je rekening mee moet houden bij het passen van de beugelbikini: De beugels moeten altijd rond je borsten gaan, dus ook het buitenste deel van de beugel. Kijk dus goed of de beugel de ronding van jouw borsten volgt. Als je met je vingers op de beugels drukt, dan mogen deze niet tegen je borsten drukken. Doen ze dit wel dan is de maat van het beugeltopje te klein en moet je voor een grotere cupmaat gaan, zelfs als dit niet je eigenlijke maat is. Maten kunnen nogal verschillen en het zegt in dit geval niets over jouw eigenlijke maat. Je kan controleren of de beugelbikini top te groot is als de beugels tot onder je oksels doorlopen en als de beugels in het midden van je borsten over elkaar heen lopen/schuiven. Als het middenstukje tussen beide cups van de beugeltop iets boven je huid zweeft , dan is de maat ook niet juist. Het middenstukje hoort op de huid te liggen en moet goed aansluiten op je lichaam. Tot slot mogen de schouderbandjes niet in je schouders snijden, maar moeten ook zeker niet te los zitten en van je schouders vallen. Je kan de schouderbandjes wel een beetje aanspannen zodat het net iets beter past, maar een leidraad voor een goed zittende beugeltop is dit niet, omdat schouderbandjes maar 10% van de steun bieden. En maak je niet ongerust als er een klein verschil is tussen de grootte van de linkerborst en de grootte van de rechterborst, dit is volstrekt normaal, dit kan je gerust opvangen door de schouderbandjes iets aan te passen.
 

Bij ons vind je de beugelbikini van je dromen

Dat een beugelbikini je borsten goed uit laat komen, mag duidelijk zijn. Op Zwemkleding.nl vind je beugelbikini’s in alle kleuren van de regenboog, de één nog mooier en specialer dan de ander. Benieuwd of die ene beugelbikini van jouw dromen er tussen staat? Je komt er maar op één manier achter… Sorteer hierboven bij de filters gemakkelijk op aanbieder, merk, kleur of prijs en zie snel en eenvoudig in één overzicht alle beugel bikini’s die voor jou geschikt zijn!

Toch liever geen beugel bikini? Misschien is een triangel bikini, een bandeau bikini of een halterbikini iets voor jou?
 

579 badmode merken