Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0
Jongens badmode Slippers

Slippers

Bekijk
Jongens badmode Zwemboxer

Zwemboxer

Bekijk
Jongens badmode Zwembroek

Zwembroek

Bekijk
Jongens badmode Zwemshort

Zwemshort

Bekijk

Jongens

Lekker op het strand, op de camping of gewoon op een vrije middag in het zwembad, in de kledingkast van de jongens kan een goede zwembroek, zwemboxer of zwemshort natuurlijk niet ontbreken. Op Zwemkleding.nl kunt u naast kiezen uit kleur en merk, ook kiezen uit allerlei modellen. U kunt gemakkelijk en snel sorteren op aanbieder, merk, kleur én prijs en ziet daarna in één overzicht welke artikelen voor u interessant zijn. Dus niks meer het hele web afstruinen, gewoon alles eenvoudig in één overzicht op één site! Bovendien hoeft u er de deur niet voor uit en kunt u gemakkelijk en gezellig samen met uw kind allerlei modellen uitzoeken, thuis passen. En wat niet bevalt, stuurt u gewoon terug. Gemak dient de mens!

 

 

Modellen jongens zwemkleding

Voor de jongens is er tegenwoordig ook genoeg te kiezen. De traditionele zwembroek, ook wel zwemslip genoemd is er natuurlijk ook nog, een echte klassieker. Daarnaast zijn er nu ook de zwembroeken mét pijpjes, in strak of wijd model, respectievelijk de zwemboxer en de zwemshort. De nog langere versie van de zwemshort, met pijpen tot op de knieën, heet de boardshort. Overgewaaid van de surfsport, nu heel populair onder jongens. Sportief én hip!

 

Welke zwembroek, short of slip uw voorkeur ook heeft, belangrijk is dat jongens zwemkleding niet alleen leuk staat, maar vooral ook fijn zit. U weet als geen ander hoe jongens houden van ravotten in en buiten het water en zijn zwemkleding moet daar tegen kunnen. Bovendien is het fijn als een zwembroek een kind niet belemmerd in zijn bewegingsvrijheid en hem het zelfvertrouwen geeft om te genieten van het zomerse weer. 

 

Accessoires voor een complete look

Naast zwemkleding voor jongens vindt u op Zwemkleding.nl ook leuke accessoires voor een zomerse dag, zoals slippers, sandalen en caps voor uw kleine man.  

 

 

En of uw kind nog maar net de babyluier ontgroeid is of een puber in volle bloei, op Zwemkleding.nl vindt u zwemkleding voor elke jongen van elke leeftijd.