Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0
Heren badmode Zwembroek

Zwembroek

Bekijk
Heren badmode Zwemshort

Zwemshort

Bekijk
Heren badmode Zwemboxer

Zwemboxer

Bekijk
Heren badmode Slippers

Slippers

Bekijk
Heren badmode Zonnebrillen

Zonnebrillen

Bekijk

Heren

In badmode voor heren lijkt misschien minder variatie als bij de dames, maar vergis u niet! Er zijn zoveel modellen heren zwembroeken, zwemslips, -boxers en -shorts, dat het wel degelijk de moeite waard is om u erin te verdiepen voor u een keuze maakt!

 

Zwembroek heren

Een zwembroek voor heren bestaat uit vele soorten zwembroeken. Als eerste model is er de standaard zwemslip, deze is ook het meest bekend. De zwemslip heeft geen pijpjes en sluit strak aan het lichaam aan. Het opvolgende model hiervan is de zwemboxer, dit kan een nauwsluitend of iets losser model zijn, maar dan met korte pijpjes. Een zwemboxer is niet een wijd model, dan kom je al gauw in het volgende model, namelijk de zwemshort. Een zwemshort is een wijd model, met korte of lange pijpen, meestal niet langer dan net boven de knie. De zwemshort is eigenlijk ook de enige die, naast om in te zwemmen, ook gebruikt kan worden als gewone vrijetijdsbroek.

 

Zwembroeken trends 2024

Ook in heren badmode zijn alle modellen toegestaan deze zomer. Waar u zich ook prettig bij voelt, of het nu een lange wijde zwemshort is of een normale zwemslip, u heeft keuze zat. Wat wel opvallend is dat ook deze zomer weer de meeste zwemshorts volop voorzien van vrolijke trendy designs en de meest fleurige fellere kleuren.

 

De heren badmode van 2024 vindt u op Zwemkleding.nl, maar ook de badmode voor de dames en de kinderen!