Kies Prijzen
Kies Winkels
Kies Merken
Kies Geslacht
Kies Kleuren
Kies Maten
Kies Model
wis filters
255 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Duikaccessoires

Duiken is ongelooflijk stoer en ontzettend leuk! Met je snorkelset kun je bijna net zolang onder water blijven als je wilt. En met je zwemvliezen aan lijk je net een echte zeemeermin. Bovendien kun je met zwemvliezen aan razend snel zwemmen door het water! Door middel van je snorkelset kun je zelfs onder water kijken en ademhalen. Hierdoor kun je minutenlang onder water blijven, zonder dat dat gevaarlijk is! 

 

Duiken is enorm leuk en ontzettend stoer, maar het maakt is ook wel een beetje spannend! Want hoe kun je nu minutenlang onder water zwemmen? Zonder een snorkelset kun je nooit lang onder water blijven zwemmen en kun je niet zo goed zien onder water. Met een fantastische snorkelset kun je erg lang onder water blijven, want door middel van het buisje kun je gewoon ademhalen. En met de zwembril die er bij hoort kun je alles zien onder water. Hoe leuk is dat? Het lijkt net dat je in een onderzeeboot zit, zo duidelijk. Wat een plezier!

 

Ben jij ook zo dol op duiken? Neem dan snel een kijkje op onze website en wie weet vind jij wel de perfecte snorkelset of zwemvliezen die bij jou past! 

Maximaal genieten met duiken of snorkelen

Helaas moeten we zuinig zijn met onze vakantiedagen en kunnen  we niet eindeloos genieten van een land of streek. Daarom probeer je natuurlijk het maximale uit de paar dagen of weken die je hebt te halen, waarbij je zeker niet de onderwaterwereld ter plaatse moet vergeten. Niet alleen kan je zalig genieten van een heerlijk bikini dagje aan het water, je moest eens weten hoe sprookjesachtig het een eindje verderop in het water kan zijn. Heb je al wel eens aan een dagje duiken of snorkelen gedacht?

donderdag 23 augustus 2018

Get the look: Discover the world

De wereld zit vol verrassingen. Ook onder water valt nog zoveel te beleven en je zou natuurlijk met alleen je bikini of sportieve badpak een duik kunnen nemen in een mooi stukje natuur, maar nog veel en veel meer valt er te genieten als je er goede snorkelspullen bij koopt. Voor kwaliteit en prijs moet je bij Decathlon beslist eens een kijkje nemen, alles voor je sportieve uitspattingen kan je er vinden. Duik je met ons mee in de wereld van deze uitgebreide webshop? Daar gaan we...

woensdag 3 januari 2018

Subea Snorkelmasker Easybreath

Het leukste speelgoed voor de kinderen als je op vakantie bent, is toch wel een snorkel set. Lekker zwemmen in het water en zoeken naar visjes of duikattributen op de bodem van het meer of zwembad. Hoe enthousiast de kinderen vaak ook zijn, een veel gehoord probleem is toch wel dat ze water achter de bril krijgen, de bril beslaat, hun mond niet goed om het mondstuk kunnen houden en daar weer water binnen krijgen. Oftewel uiteindelijk is de pret er weer snel vanaf en ligt het weer ergens in een hoekje.

 

Wij hoorden via via goede verhalen over een snorkelmasker. Nou dat laten we ons geen twee keer zeggen natuurlijk. Die enthousiaste verhalen wilden wij graag zelf checken. Dus probeerden wij de SUBEA Snorkelmasker Easybreath zelf uit.

maandag 29 mei 2017

In de spotlight: Plutosport

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet  je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de meest prachtige badmode, zwemaccessoires en watersportartikelen voorbij zien komen! 
zondag 24 april 2016