Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Positie zwemkleding

Vergelijk 126 producten
Sorteer op:
Blog

Positie zwemkleding

Zwemmen is één van de weinige sporten die je tijdens je zwangerschap gewoon kunt blijven beoefenen. En ook als je zwanger bent wil je natuurlijk graag op het strand kunnen liggen of af en toe eens lekker zwemmen in zee of zwembad. Alleen heb je dan wel speciale zwemkleding nodig. Positie zwemkleding is hiervoor speciaal ontworpen en betekent niet alleen een maatje groter dan je normaal gewend was.

 

 

Pasvorm positie zwemkleding

Wat heel handig is als je zwanger bent, en dit seizoen is het ook heel hip, zijn de tankini’s. Bij een tankini zit een veel langer topje en deze valt, zeker bij de positie zwemkleding, ruim om je buik heen. Veel positie badpakken “groeien” met de zwangere buik mee, doordat ze aan de zijkanten voorzien zijn van plooitjes. Zo voorkom je dat je tijdens je zwangerschap weer opnieuw een badpak moet aanschaffen omdat de vorige weer te klein is.
 

Voor een aantal zwangere vrouwen geldt dat ze een gewone bikini kunnen dragen. Als je normaal al een bikini draagt, is  met de mogelijkheid bikini topjes en bikini broekjes te matchen dit veel makkelijker geworden. Zo kun je een laag broekje kiezen in dezelfde maat als je gewend bent, en kun je het bikini topje iets groter bestellen dan je normale maat. Dit is vaak wel weer nodig tijdens je zwangerschap.

 

Leuke positie zwemkleding is niet altijd makkelijk te vinden. Op Zwemkleding.nl vind je alle badmode allemaal bij elkaar, dus snel en gemakkelijk zoeken!
 

579 badmode merken