Prijzen

Ben jij zwanger? Dan willen we jou natuurlijk als eerste van harte feliciteren! Zoals je zelf misschien al ondervonden hebt, kan zwemmen heerlijk zijn tijdens een zwangerschap. Maar het is daarbij wel belangrijk dat je zwemkleding draagt waar jij je fijn in voelt. Op Zwemkleding.nl vind je een groot aanbod positie zwemkleding. Je kunt kiezen voor een badpak, tankini of een bikini.

Positie zwemkleding wordt, zoals de naam al duidelijk maakt, speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen. Deze zwemkleding ‘groeit’ als het ware met jou mee. Zo hebben positie badpakken vaak plooitjes aan de zijkanten zodat er extra stof bij de buik zit die mee kan rekken. Tankini’s zijn ook erg populair onder zwangere vrouwen. Deze bestaan uit een broekje en een topje dat jouw buik gedeeltelijk of helemaal bedekt. Sommige vrouwen kiezen er ook voor om tijdens hun zwangerschap een bikini te dragen. Vooral de zogenoemde mix-and-match bikini’s zijn daarbij erg gewild. Je kunt dan namelijk voor een broekje in je ‘normale’ maat kiezen en een topje dat wat groter is dan je gewend bent.

Op Zwemkleding.nl vind je positie zwemkleding van verschillende merken. Via onze handige zoekmachine kun je jouw maat aangeven, maar ook de kleur van de zwemkleding die je zoekt. We hopen van harte dat je slaagt en wensen je nog een hele fijne zwangerschap!

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
Kies Maten
Kies Model
wis filters
235 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Zwemmen is één van de weinige sporten die je tijdens je zwangerschap gewoon kunt blijven beoefenen. En ook als je zwanger bent wil je natuurlijk graag op het strand kunnen liggen of af en toe eens lekker zwemmen in zee of zwembad. Alleen heb je dan wel speciale zwemkleding nodig. Positie zwemkleding is hiervoor speciaal ontworpen en betekent niet alleen een maatje groter dan je normaal gewend was.

 

 

Pasvorm positie zwemkleding

Wat heel handig is als je zwanger bent, en dit seizoen is het ook heel hip, zijn de tankini’s. Bij een tankini zit een veel langer topje en deze valt, zeker bij de positie zwemkleding, ruim om je buik heen. Veel positie badpakken “groeien” met de zwangere buik mee, doordat ze aan de zijkanten voorzien zijn van plooitjes. Zo voorkom je dat je tijdens je zwangerschap weer opnieuw een badpak moet aanschaffen omdat de vorige weer te klein is.
 

Voor een aantal zwangere vrouwen geldt dat ze een gewone bikini kunnen dragen. Als je normaal al een bikini draagt, is  met de mogelijkheid bikini topjes en bikini broekjes te matchen dit veel makkelijker geworden. Zo kun je een laag broekje kiezen in dezelfde maat als je gewend bent, en kun je het bikini topje iets groter bestellen dan je normale maat. Dit is vaak wel weer nodig tijdens je zwangerschap.

 

Leuke positie zwemkleding is niet altijd makkelijk te vinden. Op Zwemkleding.nl vind je alle badmode allemaal bij elkaar, dus snel en gemakkelijk zoeken!
 

Welke badmode past bij jouw lichaam?

Soms is het best moeilijk om de perfecte bikini of badpak te vinden. Soms zie je een prachtige bikini, maar past het net niet bij jou. Er bestaan zoals je misschien wel weet meerdere verschillende soorten figuren. In de modewereld zeggen experts al jaren dat het belangrijk is om goed naar jouw figuur te kijken. Dit is erg belangrijk want als je goed naar je lichaam kijkt dan kun je jouw sterkte punten benadrukken, maar zwakkere punten verdoezelen. Zwemkleding.nl heeft speciaal voor jou de vier soorten body types op een rij gezet die het meest voorkomen, met daarbij de geschikte bikini voor jou!

dinsdag 12 februari 2019

Get the look: Hey baby

Ben je zwanger, dan wil je er natuurlijk ook op je mooist uitzien in badkleding. Rondom deze tijd zijn we hard op weg om de geboorte van Jezus te gaan vieren, maar als je zelf zwanger bent, dan staat het thema zwangerschap al een tijdje bij jou centraal, of weet je het nog maar net dat je een kindje verwacht? In elk geval willen we je van harte feliciteren, en waarschijnlijk ben je hier beland omdat je op zoek bent naar positiezwemkleding. Wij kunnen je daar zeker aan helpen, want deze site staat vol met de mooiste positie zwemkleding van heel veel webshops in Nederland. Zo kan je in 1 blik zien wat er allemaal te koop is.

donderdag 21 december 2017

Mooie positie zwemkleding voor de mama to be

Houd jij van zwemmen en ben je in verwachting (hee, nog gefeliciteerd trouwens!), dan ben je waarschijnlijk op zoek naar leuke positie badmode. Waar kan je dan beter zoeken dan in de online webshops waar je oneindig veel keus hebt uit de mooiste zwangerschapstankin’s en zwangerschapsbadpakken? Wist je dat wij op zwemkleding.nl alle positiezwemkleding die online te koop is voor je hebben verzameld op 1 website, zodat jij je lekker kan richten op je zwangerschap en niet uren hoeft te zoeken op het oh zo grote wereldwijde web? 

donderdag 19 januari 2017

Tips tegen droog 'zomer' haar

Heerlijk, zo’n zomer vol zon en gezellige zwempartijtjes. Hier moet je natuurlijk ook volop van genieten, want voor je het weet is de zomer alweer voorbij! Nu is het moment aangebroken dat je kan nagenieten en kan terugdenken aan mooie herinnering die je deze zomer hebt gemaakt. Eén van de minder mooie herinneringen die je elk jaar hebt aan de zomer, is dat enorm droge haar waar je mee zit opgescheept. Door al het zwemmen en alle zon is de glans verdwenen uit je haar en voelt het aan als stro. Maar geen paniek, er zijn oplossingen voor! Hier 3 tips om je droge haar weer te fixen!

maandag 5 oktober 2015