Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sunflair

Vergelijk 70 producten
Sorteer op:
Blog

Sunflair

Sunflair bikini en tankini

Badmode voor vrouwen met gevoel voor stijl; Sunflair biedt het aan. Kwaliteit en een perfecte pasvorm tot en met cupmaat H. Met een brede keus aan prints, designs, modellen en afwerkingen is er bij Sunflair badmode voor ieder wat wils. Vooral bikini's en tankini's doen het goed van Sunflair. Maar ook de badpakken, beugel-, bandeau en halterbikini's laten niet te wensen over.

Corrigerend

Wil je graag een buikje verbergen? Dan heeft Sunflair de perfecte oplossingen voor jou. Je kan kiezen uit een geweldig badpak met een verhullende print op de buik, waardoor de rondingen niet zo goed opvallen. Of draag je toch liever een Sunflair tankini met een losvallend gedeelte om de buik, die naast corrigerend ook nog eens erg comfortabel is?! Sunflair heeft het allemaal, en ook nog eens uitgevoerd in een trendy kleur of print. 
 
 

Stoffen badmode

Bovendien maakt Sunflair vaak gebruik van een speciale, duurzame stof voor al haar bikini's en tankini's. Deze stof is gemaakt van sensitive-materiaal. Het voordeel van deze stof is dat het een stof is met een bijzonder hoog draagcomfort. Daarnaast behoudt de stof haar vorm, elke keer dat je je favoriete badpak of bikini hebt gedragen. Bovendien is de stof optimaal bestand tegen UV-straling, zodat je gerust kan gaan zonnen.
 

Stijlvolle Sunflair bikini

Sunflair badmode heeft mooie, elegante bikini's en badpakken voor vrouwen met stijl. Niks te veel poespas, gewoon een mooie print op een mooi design. Het klopt allemaal bij Sunflair. Ook effen modellen zijn verkrijgbaar in de collectie van Sunflair. Vaak zijn deze afgewerkt met mooie, gekleurde details. Er is een Sunflair bikini of een Sunflair tankini voor elke vrouw.