Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Slippers

Vergelijk 87 producten
Sorteer op:
Blog

Slippers

‘Kleine meisjes worden groot’, we kennen allemaal deze bekende uitspraak en waar is het zeker. Of ze nu zes is of zestien, kleine meisjes worden razendsnel groot, misschien gaat het wel eens wat te hard zelfs. In elk geval hoe jonger ze zijn, hoe sneller ze ergens uitgegroeid zijn. En dat geldt ook voor zomerse schoenen en slippers. Want die leuke slippers van vorig jaar zijn nu al weer te klein! Geen nood, op Zwemkleding.nl vindt u snel en gemakkelijk een nieuw paar trendy slippers voor uw kind, in welke maat dan ook!

 

 

 

Slippers, espadrilles of sandalen

Natuurlijk willen ook de jonge meiden en de kleinste dames er hip uitzien, dat snappen wij ook. Maar het is wel van belang om er rekening mee te houden dat veel zomers schoeisel, vooral de teenslippers, niet bepaald geschikt zijn om veel op te lopen. Ze lopen best lekker, maar vooral voor de kleinste meiden is het belangrijk dat een schoen die veel gedragen wordt ondersteuning biedt, o.a. voor een goede lichaamshouding. En voor ondersteuning kunt u beter andere schoenen aanschaffen dan slippers. Maar bent u op zoek naar die schoentjes om snel even aan te schieten in de zomer, thuis, op de camping of op het strand, dan zijn slippers natuurlijk prima.

 

Ook de hippe espadrilles, die meestal gemaakt zijn van canvas, katoen en touw, zijn erg leuk om te zien. De ondersteuning van deze trendy zomerschoenen laat echter ook wel te wensen over, dus leuk voor mooi, maar niet voor functioneel.

 

Wilt u een compromis? Kies dan voor sandalen. Bij sandalen is wel rekening gehouden met een stukje ondersteuning en er is vaak ook gedacht aan een goed voetbed. Als u leuke vlotte zomerschoenen wilt, die ook nog eens goed zijn voor de voeten van uw kind, denk dan bijvoorbeeld eens aan het merk Birkenstock.

 

 

Merken slippers

Brunotti, Protest of echte Havaianas, slippers, sandalen, klompjes of toch Crocs? Wat voor soort of welk merk u ook zoekt, hierboven kunt u selecteren op aanbieder, merk, kleur én prijs. Binnen no-time heeft u dan een overzicht van alle artikelen die aan al uw eisen voldoen en hoeft u alleen nog maar te kiezen, dus waar wacht u nog op?

579 badmode merken