Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Rubberboten & Kano's

Vergelijk 4 producten
Sorteer op:
Blog

Rubberboten & Kano's

Rubberboten of wel opblaasboten zijn er in allerlei vormen, maten en modellen. De opblaasboten op zwemkleding.nl zijn voor recreatief gebruik, dus vooral om lekker mee te spelen in het water. En natuurlijk kun je er lekker mee varen, samen peddelen in je eigen bootje.

Model rubberboot

Er zijn veel verschillende rubberboten, meestal geschikt voor 2 volwassenen of 4 kinderen, bijvoorbeeld tot een gewicht van 160 kilo. Sommige opblaasboten zijn in de vorm van een kajak of kano. De meest verkochte modellen rubberboot zijn de standaard rubberboten en de bootjes voor de kleine kinderen. Echter op dit moment zijn er ook steeds meer fanatieke vaarders die veelvuldig gaan kajakken of kanoën. Hiervoor ziet u in het overzicht ook de wat meer professionele en vaak duurdere varianten.


Een rubberboot is leuk voor groot en klein en is veilig voor kinderen, als er op de juiste manier mee wordt omgegaan. Voor de zekerheid is het verstandig om kinderen in een rubberboot toch een reddingsvest of zwembandjes te laten dragen, zeker als het kind nog geen zwemdiploma heeft. Zo voorkomt u ongelukken.
 

579 badmode merken