12 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Rubberboten of wel opblaasboten zijn er in allerlei vormen, maten en modellen. De opblaasboten op zwemkleding.nl zijn voor recreatief gebruik, dus vooral om lekker mee te spelen in het water. En natuurlijk kun je er lekker mee varen, samen peddelen in je eigen bootje.

Model rubberboot

Er zijn veel verschillende rubberboten, meestal geschikt voor 2 volwassenen of 4 kinderen, bijvoorbeeld tot een gewicht van 160 kilo. Sommige opblaasboten zijn in de vorm van een kajak of kano. De meest verkochte modellen rubberboot zijn de standaard rubberboten en de bootjes voor de kleine kinderen. Echter op dit moment zijn er ook steeds meer fanatieke vaarders die veelvuldig gaan kajakken of kanoën. Hiervoor ziet u in het overzicht ook de wat meer professionele en vaak duurdere varianten.


Een rubberboot is leuk voor groot en klein en is veilig voor kinderen, als er op de juiste manier mee wordt omgegaan. Voor de zekerheid is het verstandig om kinderen in een rubberboot toch een reddingsvest of zwembandjes te laten dragen, zeker als het kind nog geen zwemdiploma heeft. Zo voorkomt u ongelukken.
 

Spelen en ontspannen in de tuin

Afgelopen weekend was het al stralend weer en ook dit weekend wordt het weer prachtig weer. Morgen wordt het gemiddeld 25 graden en vrijdag wordt het maar liefst 30 graden! Reden genoeg om heerlijk naar buiten te gaan, een dagje naar het strand of gewoon zonnen in de tuin is helemaal niets mis mee. 

woensdag 10 juni 2015

Wat heb je nodig voor een perfect dagje strand?

Wat heerlijk deze dagen. Heb echt genoten van dit prachtige weer! Gisteren zat ik samen met Esther, mijn collega, en één van mijn beste vriendinnetjes, lekker te zonnen in recreatiepark Bussloo, vlakbij Apeldoorn . Samen op pad met een grote strandtas vol lekkers, zonnebrandcrème en natuurlijk een groot strandlaken! Als je naar een recreatiegebied gaat of gezellig een dagje naar het strand moet je altijd wel veel meesjouwen. Maar ach, je krijgt er wel een heerlijk en gezellige dag voor terug!

dinsdag 9 juli 2013

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

 

dinsdag 23 april 2013

Like, share & win een Lingadore bikini

Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

 

vrijdag 12 april 2013