Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Boardshort - strandshort

Vergelijk 127 producten
Sorteer op:
Blog

Boardshort - strandshort

Wat wordt het dit jaar? Sexy of stoer? Strak of sportief? De boardshorts en strandshorts voor meisjes zijn erg in trek en beloven het helemaal te worden in 2013! Mooie zwemkleding en weer eens wat anders dan een gewone bikini.

Boardshort voor meisjes

De boardshort is een zwembroek met lange pijpen. De broek zit lekker losjes om je lijf en dat maakt hem ideaal als je gaat surfen. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon aantrekken als je een dag lekker aan het strand wilt liggen. Met deze zwembroek kun je met een gerust hart in het water vallen. De short is namelijk meestal vervaardigd van sneldrogende stoffen als nylon en polyester. Bovendien zorgt de koordsluiting ervoor dat de broek niet afzakt zodra je uit het water klimt. Sommige merken hebben een waxkammetje aan de broek zitten. Hiermee kun je eenvoudig de was van het surfboard verwijderen of er juist structuur in kammen.

 

 

Strandshort voor meisjes

Een boardshort geeft je met zijn lange pijpen vaak een stoere uitstraling. Een strandshort heeft vaak wat kortere pijpen dan een boardshort en beschikt bovendien over meer details en een betere pasvorm. Dat geeft je een extra sexy uitstraling. Ook de stof is meestal anders dan bij een boardshort; deze badkleding is namelijk vooral bedoeld om mooi te zijn aan het strand; niet zozeer voor in het water. Maar om het extra verwarrend te maken: sommige strandshorts beschikken – net zoals een boardshort- ook over een waxkammetje.

Wastip voor shorts

Boardshorts en strandshorts kun je vaak los kopen, maar ook in combinatie met een bikinitopje. Het meest ideale is een bikinitopje met bijpassende broekje én een bijpassende short. Zo heb je voor iedere badgelegenheid de juiste badkleding. Heb je een keer een echte strandvakantie waarbij je de short amper draagt? Was de short dan wel een paar keer met je bikini mee. Zo voorkom je kleurverschillen.

 

579 badmode merken