Strandartikelen is een echte musthave voor een perfect dagje strand of voor een heerlijk welverdiende vakantie! Met strandartikelen kunnen kinderen zich prima vertoeven op het strand. Met een emmer en een schepje maken de kinderen de meest prachtige zandkastelen, spelen met hun vader met de strandbal (wat de papa natuurlijk hélémaal niet erg vindt) en natuurlijk vinden de moeders het wel leuk om een potje te beachballen! Allerlei producten waar je met het hele gezin een erg plezierige dag van kunt hebben.

 

Ook zijn strandtenten enorm handig om mee te nemen naar het strand! Het beschermt je tegen de wind, tegen de zon en je kunt je kinderen er heerlijk even in laten slapen. Natuurlijk kun jij als vader of moeder ook heerlijk even je oogjes dicht doen, terwijl je niet verbrandt door de zon. Bovendien kun je een strandtent ook gebruiken als opslagruimte waar de koelboxen verscholen staan en waar jij het emmertje en het schepje van je kids kunt opbergen!

Bekijk resultaten
23 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Blog

Review KIPSTA Beachvolleybalnet van Decathlon

Jaloers keken mijn 2 tieners naar 3 stelletjes verderop, die lachend van plezier een potje volleybal aan het spelen waren. We lagen lekker op het gras langs de waterkant op een geweldig plekje aan het meer dat glinsterde in de warme lentezon. En ineens wist ik het, een draagbaar en dus mobiel volleybalnet is dé uitkomst om je pubers in beweging te krijgen en zo ook nog eens contact te laten krijgen met al die andere jongeren die lagen te luieren langs de waterkant. 

maandag 4 juni 2018

Get the look: Discover the world

De wereld zit vol verrassingen. Ook onder water valt nog zoveel te beleven en je zou natuurlijk met alleen je bikini of sportieve badpak een duik kunnen nemen in een mooi stukje natuur, maar nog veel en veel meer valt er te genieten als je er goede snorkelspullen bij koopt. Voor kwaliteit en prijs moet je bij Decathlon beslist eens een kijkje nemen, alles voor je sportieve uitspattingen kan je er vinden. Duik je met ons mee in de wereld van deze uitgebreide webshop? Daar gaan we...

woensdag 3 januari 2018

Top 5 leukste zwemplassen van NL

Veel mensen hebben een favo plekje waar ze naar toe gaan als ze willen zwemmen. In de winter zal dit vast en zeker een overdekt zwembad in de buurt zijn, maar in de zomer kan je creatiever zijn en op zoek gaan naar een leuke zwemplas in de buurt. Het strand is natuurlijk altijd goed, maar niet iedereen heeft het geluk om dicht bij een strand te wonen. Ik heb daarom een top 5 van buitenzwemlocaties samengesteld om je een beetje op weg te helpen naar spetterende waterpret. De meeste zijn zelfs gratis te bezoeken. Jiehoe!

maandag 1 augustus 2016

Wat te doen bij kwallenbeten

Vorige week, op eén van die heerlijke zwoele, bijna tropische dagen gooide ik mijn picknickmand vol met lekkers, mijn grootste strandlaken en mijn vrolijk gekleurde bikini in mijn bakfiets en trapte ik mijzelf vrolijk fluitend via de duinen naar de Noordzee. Ahhhh die heerlijke zoutige geur van de zee, de verkoelende bries, het zachte zand tussen mijn tenen…héérlijk! Nu nog insmeren met heerlijk geurende zonnebrandcrème en ik kon heerlijk horizontaal.

vrijdag 20 mei 2016