17 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Lekker rustig dobberen op het water op je luchtbed? Of gezellig spelen in het water met je krokodil, dolfijn of je opblaasbare auto? Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel in een opblaasbare vorm. Handig om te blijven drijven natuurlijk en het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Luchtbed

Luchtbedden zijn er in veel formaten en van heel simpel tot hele luxe modellen met speciale rugsteun en beker houders, zodat je zelfs je drankje mee kan nemen het water op. Sommige luchtbedden zijn ook geschikt om op te slapen, maar de meesten zijn echt bedoeld om op het water te gebruiken. Let daar dus op, als u een luchtbed gaat kopen.
 

Opblaasdieren

Opblaasdieren en overige opblaasbare artikelen zijn er in heel veel modellen. Naast heel veel waterpret voor de kinderen, dienen ze natuurlijk ook nog om te drijven. Uiteraard kunt u kleine kinderen niet alleen en uit het zicht laten met een opblaasfiguur in het water, maar het kan wel een handig hulpmiddel zijn voor als u met uw kinderen in het water wilt spelen. Vooral de zwembanden, die kinderen om hun middel kunnen dragen, zijn bedoeld als extra drijfmiddel.
 

Deze luchtbedden wil je hebben deze zomer!

Om de leukste insta selfies te kunnen maken heb je deze zomer op zijn minst een leuk en vrolijk gekleurd luchtbed nodig, liefst met een grappig figuurtje zoals een ijsje (zo’n lekker raketje), een unicorn, eend of verleidelijke donut. Dobber relaxt rond op je opblaasbare waterbed en zie die anderen vanaf je eigen eilandje lekker spartelen en uitsloven in het water. Cocktailtje in je hand, boekje erbij (gaat dat goed?), zonnebril op en ahhhh…geniet!

donderdag 5 juli 2018

Spelen en ontspannen in de tuin

Afgelopen weekend was het al stralend weer en ook dit weekend wordt het weer prachtig weer. Morgen wordt het gemiddeld 25 graden en vrijdag wordt het maar liefst 30 graden! Reden genoeg om heerlijk naar buiten te gaan, een dagje naar het strand of gewoon zonnen in de tuin is helemaal niets mis mee. 

woensdag 10 juni 2015

Aloha!

Een keer een zomer lang lekker thuis blijven? Dat kan natuurlijk en dat kan natuurlijk ook hartstikke gezellig zijn! Dankzij onze badkleding en zwemaccessoires kunnen wij van Zwemkleding zelfs een stukje Hawaii naar jouw huis brengen!

 
 
maandag 5 augustus 2013

Do's en don'ts op het strand

De zomervakantie is dan toch voor bijna iedereen al aangebroken. En zomer betekent: heel veel dagen strand! Zo vaak mogelijk het strand bezoeken en zo veel mogelijk van de zon genieten. Alleen: wat kan wel en wat kan niet op het strand? Om zo veel mogelijk ergernissen te verhelpen hebben wij een paar do’s en don’ts op een rijtje gezet.

donderdag 25 juli 2013