Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Luchtbedden en overige

Vergelijk 4 producten
Sorteer op:
Blog

Luchtbedden en overige

Lekker rustig dobberen op het water op je luchtbed? Of gezellig spelen in het water met je krokodil, dolfijn of je opblaasbare auto? Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel in een opblaasbare vorm. Handig om te blijven drijven natuurlijk en het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Luchtbed

Luchtbedden zijn er in veel formaten en van heel simpel tot hele luxe modellen met speciale rugsteun en beker houders, zodat je zelfs je drankje mee kan nemen het water op. Sommige luchtbedden zijn ook geschikt om op te slapen, maar de meesten zijn echt bedoeld om op het water te gebruiken. Let daar dus op, als u een luchtbed gaat kopen.
 

Opblaasdieren

Opblaasdieren en overige opblaasbare artikelen zijn er in heel veel modellen. Naast heel veel waterpret voor de kinderen, dienen ze natuurlijk ook nog om te drijven. Uiteraard kunt u kleine kinderen niet alleen en uit het zicht laten met een opblaasfiguur in het water, maar het kan wel een handig hulpmiddel zijn voor als u met uw kinderen in het water wilt spelen. Vooral de zwembanden, die kinderen om hun middel kunnen dragen, zijn bedoeld als extra drijfmiddel.
 

579 badmode merken