Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Seafolly

Vergelijk 18 producten
Sorteer op:
Blog

Seafolly

Het Australische familiebedrijf Seafolly bestaat sinds 1975 en is toonaangevend op het gebied van badmode, strandkleding en accessoires. Vrolijke kleuren, trendy dessins en super vrouwelijke ontwerpen, dat vindt u in de Seafolly collecties.  Seafolly behoort tot één van de best verkochte badmode merken in de wereld en dat is niet voor niks. Bij Seafolly kan je altijd wel een geschikte bikini of badpak vinden.

 

Seafolly 2017

Seafolly bikini

Je ziet het steeds meer, bikini’s die niet meer als vaststaand setje worden verkocht, maar leuke bovenstukjes en bikinibroekjes die los verkrijgbaar zijn. Een zegen als je van boven een andere kledingmaat draagt als van onderen. Bovendien zijn er vaak meerdere combinaties mogelijk, doordat er meerdere broekjes en bovenstukjes onderling te combineren zijn. Dat is ook de kracht van Seafolly! Kies je favoriete bovenstukje en bikinibroekje, bestel die gewoon in de juiste maten en creëer zo jouw eigen bikini. Of bestel meerdere broekjes en bovenstukjes uit dezelfde lijn, dan kun je eindeloos combineren deze zomer!


Seafolly strandkleding
 

Naast leuke bikini’s en badpakken vind je bij Seafolly ook mooie strandkleding, die natuurlijk ook gewoon heerlijk zijn voor thuis of aan het zwembad. Prachtige kaftans, strandjurkjes maar ook comfortabele strandshorts, heerlijk voor die zomerse dagen waarin alles mag en niks moet. Deze kledingstukken zijn erg fijn om te dragen over je bikini of badpak!

Seafolly bikini's 2023

Voor de zomercollectie van 2023 brengt Seafolly ons weer mee naar adembenemende stranden op het tot de verbeelding sprekende Australische continent. Stel  je maar eens voor: prachtige modellen, een surfplank, een hemelsblauwe lucht en wuivende palmbomen en de oceaan op de achtergrond. Zwoel en dromerig, fris en levensluchtig met speelse spatten van citrus limoen, watermeloen en kobalt blauw. De atmosfeer nodigt je uit om een frisse duik te nemen in de rollende golven om aan het einde van de dag, als de zon oranje-rose-rood ondergaat, een kampvuurtje aan te steken op het nog warme zand. Seafolly wil je vrij laten voelen als de wind, in zwemkleding waarin je vrij kunt bewegen en waarin je je op je allerbest voelt. Of je nu jong bent of oud.