Meisjes

Ook speciaal voor de meisjes hebben wij de leukste badpakken, bikini’s, slippers en zomerjurkjes bij elkaar gezocht. Gemakkelijk sorteren en direct vinden wat u zoekt, Zwemkleding.nl maakt het u zo makkelijk mogelijk. Kies samen met uw kind eenvoudig en handig een leuke bikini, gewoon vanuit uw eigen huis. Bestel meerdere maten, kleuren en modellen en laat uw kind op haar gemak thuis alles passen. Zo wordt zwemkleding uitzoeken echt een feestje!

 

 

Bikini of toch een badpak?

Alles wat voor de dames in het groot te krijgen is, wordt eigenlijk in het klein gekopieerd omdat onze meiden er ook graag hip en mooi uit willen zien. De meeste modellen van de bikini en het badpak die te vinden zijn bij dames badmode zijn dan ook terug te vinden in het aanbod voor de meisjes. Heel veel badpakken, want die zijn nou eenmaal het meest praktisch om te dragen, maar denk ook eens aan de tankini of de triangelbikini. Zelfs de geliefde bandeau bikini is ook verkrijgbaar voor de meisjes, hoe schattig is dat?

 

Naast de bikini en het badpak is de boardshort en zwemshort voor meisjes tegenwoordig ook heel modieus. Fijn voor over een bikini of badpak te dragen, tijdens een zomerse dag aan het strand of zelfs tijdens het zwemmen, het kan allemaal. In vrolijke kleuren en veel hippe prints mag de boardshort of zwemshort niet in uw dochters garderobe ontbreken deze zomer!

 

 

Houdt altijd rekening met de pasvorm als u voor uw kind zwemkleding uitzoekt. Immers, jonge meisjes hebben nog niet de rondingen die dames wel hebben. Hierdoor blijft alles iets minder gemakkelijk op de plek zitten en dat kan vervelend zijn voor de jongedame in kwestie. Bovendien kan een bikini of badpak nog zo leuk staan, als het niet lekker zit, doet u uw kind geen plezier.

Sport zwemkleding meisjes

Voor de meisjes die zwemmen voor sport zijn de wensen en eisen aan zwemkleding natuurlijk heel anders. Sport zwemkleding moet bovenal praktisch zijn, niet knellen en voldoende bewegingsvrijheid geven. De mode-factor in sport zwemkleding is van minder belang, alhoewel er ook veel vrolijk gekleurde en hippe sport badmode voor meisjes te krijgen is. Over het algemeen is sport zwemkleding wel effen en niet voorzien van veel prints, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Daarnaast vindt u in het assortiment sport zwemkleding veelal badpakken, omdat een bikini vaak niet handig is tijdens sportzwemmen.

 

Voor de zomerse dagen dat er niet gezwommen wordt, kunt u ook nog kiezen uit een enorm aanbod aan leuke zomerse jurkjes, in allerlei modellen en kleuren.  

 

 

Naast zwemkleding vindt u hierboven ook accessoires, zoals zonnebrillen, slippers en caps en zonnehoedjes. Alles om een zomerse outfit helemaal compleet te maken.  Op Zwemkleding.nl vindt u de grootste collectie badmode voor een zonnige zomer voor meiden van elke leeftijd!