Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
wis filters
552 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Welke zonnebril je draagt, hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. Houd je van de grote pilotenbrillen, of ben je meer iemand voor de subtiele brillen met kleine glazen? Hoewel er veel waarde wordt gehecht aan het ‘hippe’ uiterlijk van een zonnebril is en blijft de belangrijkste functie natuurlijk de bescherming tegen de zon. Maar waar moet je dan op letten bij de aankoop van zo’n mooie bril?

Zonnebril met donkere glazen geen betere bescherming

Een zonnebril beschermt je ogen en de tere huid eromheen tegen de UV-straling. Een fabeltje over deze bescherming is dat de donkere glazen beter zouden beschermen dan lichte glazen. Het gaat om het label, waarop staat aangegeven hoe hoog de UV-bescherming is. Zwarte glazen met een lagere beschermingsgraad zijn dus juist slechter voor je ogen!

 

 

Bestrijd rimpels!

Grotere glazen beschermen vanzelfsprekend meer huid tegen de UV-straling dan kleinere glazen. Ben je nog jong en is je huid nog flexibel? Dan zijn grote glazen vaak overbodig. Grote glazen helpen echter ook tegen de vorming van rimpels, dus kunnen erg handig zijn als je de middelbare leeftijd hebt bereikt, om die kraaienpootjes tegen te gaan.

Gezichtsvorm

Een andere belangrijke factor is de vorm van je gezicht. Sommige mensen kunnen werkelijk alle zonnebrillen dragen, terwijl andere mensen het bij één model moeten houden. Dit heeft bijna altijd te maken met de vorm van je gezicht. Een goede tip om de juiste zonnebril voor je gezichtsvormen te kiezen; ga voor het montuur dat de tegenovergestelde vorm van je gezicht heeft.

Smaak

Na al deze praktische overwegingen en eisen die je aan een goede zonnebril stelt, is er nog de belangrijkste factor waardoor de andere factoren vaak buiten spel worden gezet; de smaak. Ga voor een zonnebril die, naast dat hij functioneel is, je ook goed staat.
 

Een goede zonnebril, waar let je op?

Het is super mooi weer, de zon schijnt, er is bijna geen wind en er is geen wolkje in de lucht te bekennen. Je wilt lekker gaan zonnen, maar wacht! Waar is je zonnebril? Oh nee, die ligt nog thuis!

vrijdag 22 juni 2018

Get the look: Get on your boardshort

Niet alleen girls want to have fun, ook boys want to have fun! En wat is het allerbelangrijkste aan surfen? Having fun!! Laten wij nu heel veel boardshorts op onze site hebben om surfen nog leuker te maken en een ware must-have zijn voor elke surferboy van welke leeftijd dan ook. 

vrijdag 4 mei 2018

Get the look heren: Blue about you

Deze week weer eens een mooie inspirerende look voor mannen. Niet zomaar mannen, maar stoere guys die smaakvol langs het water willen verschijnen en tegelijkertijd liefst een makkelijke en lekker zittende zwemshort aantrekken. Met een paar accessoires zoals een matchende zonnebril en bijpassende slippers in een zelde tint die ook terug komt in de zwembroek, lijkt het alsof je stylen helemaal in de vingers hebt zitten. En eigenlijk zit het hem stiekem alleen maar in de kleur. Match with fun, and shine in the sun!

zaterdag 7 oktober 2017

Get the look: Mannen die weten wat mooi is

Heren, opgelet. Deze trendy zwemboxer van Chiemsee wil je hebben! De boxer is uitgevoerd met een stoer grafisch dessin in diverse kleuren. Dankzij het aansluitende model lig jij soepeltjes in het water. Maar draag 'm bijvoorbeeld ook met een uni-kleurig shirt om even snel een hapje te gaan eten.

zaterdag 15 juli 2017