Dames

In dames badmode is zoveel variatie, dat er voor iedere vrouw wel een model is waar zij zich het meest in op haar gemak voelt. Het badpak en de bikini kent iedereen wel, maar wat te denken van monokini en de tankini? En wel eens gehoord van de mix-kini? Dat is een bikini die je zelf samenstelt uit een los bikinibroekje en een los bikinitopje, bijpassend, maar niet perse identiek. De oplossing als je verschil van maat hebt in je boven- en onderlichaam en ook leuk voor als je van variatie houdt!


Badmode en trends 2019
 

Dit jaar zie je overal kleuren en vooral heel veel verschillende prints. Vooral bikini's met vrolijke dessins staan dit jaar in de spotlights, die kun je goed combineren met een mooie pareo of strandtuniek. Maak je ideale zwemoutfit helemaal compleet door er leuke, vrolijke sieraden van verschillende materialen of een sexy zonnebril bij te combineren. In 2019 zie je iedereen lopen in een bikini in deze stijl. 

Bijzondere dames badmode

Zoveel vrouwen, zoveel lichamen. En af en toe vraagt een lichaam, van nature of door een ingreep, om aangepaste badkleding. En dit geldt net zo goed voor badmode. Bijvoorbeeld een zwangerschapsbadpak of een prothese bikini. En ook voor een maatje meer is er volop keuze aan badkleding. Geen excuses meer verzinnen om niet lekker naar het strand te kunnen, voor iedereen is er badmode op Zwemkleding.nl!
 

Alle online bikini's en badmode 2019 op Zwemkleding.nl, snel en gemakkelijk uitzoeken én bestellen!