Prijzen

Ben jij op zoek naar zwemkleding voor jouw dochter? Zwemkleding.nl helpt je graag bij het maken van je keuze. In onze webshop vind je badpakken en bikini’s van de meest uiteenlopende aanbieders. Of je nu op zoek bent naar een stoer bikinibroekje of luierbroekje voor je baby, een fleurig badpakje voor een peuter of een zoet roze bikini voor een jong meisje: wij bieden hem aan!

Hoewel het badpak of de bikini die jij uitzoekt er natuurlijk mooi uit moet zien, is het minstens zo belangrijk dat hij goed zit. Want een baby in een knellend zwembroekje of een jongedame in een bikinitopje dat afzakt… Dat willen we ze natuurlijk niet aandoen! Let er bij de aanschaf van de zwemkleding dan ook op dat het meisje in kwestie zich er goed in kan bewegen. Bikini’s en badpakken met brede schouderbandjes zijn een aanrader. Datzelfde geldt voor broekjes waarvan de touwtjes aangesnoerd kunnen worden.

Naast mooi en comfortabel, moet zwemkleding voor baby’s en meisjes natuurlijk ook veilig zijn. Zorg er daarom voor dat de zwemkleding niet van brandgevoelig materiaal zoals polyester is gemaakt, maar juist wel UV-bestendig is. Voor de allerjongste meisjes zijn er bovendien zwempakjes met zogenoemde drijvers!

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Kleuren
Kies Winkels
Kies Merken
Kies Maten
Kies Model
wis filters
183 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Niets lekkerder dan heerlijk spetteren in verkoelend water. Of het nu gaat om een klein badje in de tuin, een groot zwembad of zelf de heerlijke kust; kinderen en baby’s zijn er dol op. Maar echt genieten kan natuurlijk alleen als je kleine meisje een fijn zittend zwempak of bikini aan heeft. En die zijn tegenwoordig in alle maten en smaken te verkrijgen. Maar waar let je dan eigenlijk op? We geven een aantal punten die handig zijn wanneer je op zoek bent naar prettige zwemkleertjes.

Baby zwempak meisjes

Denk je aan zwemmen, dan denk je aan water, dus niet aan vuur. Maar het is toch aan te raden om zwemkleertjes te kopen die van materiaal gemaakt zijn dat niet brandgevoelig is. Let er dus op dat er niet te veel polyester in is verwerkt. Net zoals je er op kunt letten of het materiaal wat gebruikt is, UV-bestendig is. Want dat is zeker bij kinderen die een gevoelige huid hebben erg aan te raden. Evenals een hoedje of petje. Daarnaast kun je voor jezelf kiezen voor extra veiligheid door een zwempakje te kiezen die voorzien is van drijvers. Niet meer de angst hebben of de zwembandjes kunnen afschieten en ze onder water verdwijnen!

Baby bikini met brede bandjes

Wil je een bikini uitzoeken voor je meisje dan moet je ervoor zorgen dat het bovenstukje niet te los zit. Zoals je weet zijn kinderen lekker beweeglijk, hoe jong ze ook zijn. En het is immers logisch: als een baby bikini of zwempak lekker zit, dan voelt je kindje zich ook lekkerder. Om te zorgen dat dit zo is kun je bijvoorbeeld een model kiezen waar brede bandjes aan zitten. Die zorgen er namelijk voor dat het bovenstukje van de baby bikini beter op z’n plaats blijft zitten.

Helemaal trots

Houd je bovenstaande punten in de gaten, dan is het eigenlijk een fluitje van een cent. Verschillende merken hebben fraaie collecties waarin de meest mooie kleuren en modellen naar voren komen. Kleuren die niet alleen je kleintje zullen aanspreken, maar jezelf ook. Want stiekem gaat het er natuurlijk om dat je een mooi baby zwempak, bikini of bikinibroekje hebt, zodat jij helemaal trots kan zijn op je kindje. En voor een meisjes zwempak is dat al niet anders.
 

Wat je moet weten vóór de eerste zwemles

De meeste kinderen leren zwemmen als ze ongeveer 6 of 7 jaar oud zijn. Dit is veel moeilijker dan leren fietsen of veters strikken, waardoor een zwemles best lang kan duren. Stimuleer je kind daarom ver voor het de eerste zwemles krijgt in zijn of haar zwemontwikkeling. Dit kan je thuis al heel vroeg starten, zowel in het water als op het droge. Laat dit artikel je inspireren om je kind een positieve houding ten opzichte van water te geven. Lees over de ideale voorbereiding op het eerste zwembadbezoek en de eerste zwemles.

dinsdag 12 juni 2018

Baby badmode 2019

Heerlijk om je kleintje al heel vroeg aan water en zwemmen te laten wennen. Niet alleen handig en nuttig voor later, maar het is ook goed voor de onderlinge band en al spelend leer je een baby vertrouwen te geven in jou, in een vreemde omgeving en zichzelf. Het begint allemaal al met de voorpret, namelijk de zoektocht naar leuke zwemkledij (en jij mag nog lekker zelf  bepalen wat je zoon of dochter aan moet). Baby zwemkleding vind je in bijna alle badmode webshops, maar ook in webshops die speciaal op kindermode zijn gericht. De laatste trends in baby badmode gebied vind je op zwemkleding.nl, waar alle kinder badmode van de Nederlandse webshops wordt verzameld. Van babybadpakjes vanaf maat 50 en kinder zwembroekjes vanaf maat 56. Let’s have a look!

 

woensdag 4 april 2018

Get the look: Baby it's cool outside

Kinderen zijn dol op water. Je hoeft alleen maar wat eten, drinken, zonnebrand, een zwembroek en een handdoek in te pakken voor een hele dag pret bij het water. Herinner jij nog dat je zandkastelen bouwde of hele sterke dammen probeerde te maken en dan lekker bij vloed het water volgen langs de vele kanalen die je zelf had gegraven? De mooiste herinneringen maak je bij het water dus trek er op uit! En ga nu niet eerst een hele dag achter je beeldscherm zwoegen om de leukste zwemoutfit voor je kindje te zoeken, want dat hebben wij al voor je gedaan.

maandag 24 juli 2017

Zwemmen met je baby of peuter

Ben je vader of moeder, oom of tante, opa of oma..dan heb je vast wel ervaring met zwemmen met een baby of een peuter.  Dan heb je ook ervaren dat het even een gehannes is om weg te komen, want je moet toch aan meer dingen denken dan wanneer je met volwassenen gaat zwemmen, maar je weet vast ook dat niets zo leuk is als zwemmen met een enthousiast kindje dat geniet van het water.  Het is nu eenmaal even organiseren, maar met onderstaande tips en weetjes maken we het je alvast een stuk makkelijker.

vrijdag 13 januari 2017