Prijzen

Speedo en zwemkleding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het merk maakt al zwemkleding sinds 1928 en we kunnen inmiddels wel stellen dat dat hen bijzonder goed afgaat… Hoewel Speedo vooral bekend staat om kwalitatieve en sportieve zwemkleding, richt het merk zich tegenwoordig meer en meer op de laatste mode. Het resultaat daarvan laten we maar al te graag zien op Zwemkleding.nl.

Of je nu een man of vrouw bent of juist op zoek bent naar zwemkleding voor (jonge) kinderen: bij Speedo slaag je gegarandeerd. Mannen en jongens hebben de keuze uit zwemslips, zwemboxers, boardshorts en zwemshorts. Voor dames en meisjes zijn er badpakken van Speedo en bikini’s in allerlei verschillende modellen. Kenmerkend voor de collectie van Speedo zijn de basiskleuren zwart en blauw, maar daarnaast worden er ook veel felle en vrolijke kleuren gebruikt. Goed om te weten: Speedo behandelt zwemkleding met Endurance. Hierdoor zijn de zwembroeken, badpakken en bikini’s onder andere chloor- en kleurbestendig. Zo kun jij nog langer genieten van je zwemkleding.

Op Zwemkleding.nl kun je het uitgebreide aanbod zwemkleding van Speedo makkelijk en in één overzicht bekijken. Via onze zoekmachine kun je bovendien aangeven naar welke zwemkleding je op zoek bent, wat de kleur moet zijn en wat jouw maat is.

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
557 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Speedo is zeker één van de belangrijkste merken als het om sport zwemkleding gaat. En niet voor niks. Al sinds 1928 maakt Speedo zwemkleding voor de zwemsport en met groot succes. In 2000 droegen 83% van de zwemmers die wonnen op de Olympische Spelen in Sydney een Speedo outfit!

Speedo badpak

Maar je hoeft niet mee te doen met de Olympische spelen om de zwemkleding van Speedo te kunnen waarderen. Comfortabel, een zeer sterke kwaliteit en mooie ontwerpen kenmerken de collecties. De collectie bestaat uit veel basiskleuren, zoals zwart en blauw, gecombineerd met wat fellere kleuren. Naast sport zwemkleding vindt u ook een lijn met vrijetijds zwemkleding "Sculpture". Het Speedo badpak is zeer populair onder actief zwemmende dames. Daarnaast is de Speedo zwembroek populair bij sportief zwemmende mannen.

 

Speedo 2017

 

 

Speedo Endurance

 

Als sportieve zwemmer of wedstrijdzwemmer lig je misschien wel 2-4 keer per week in het zwembad. Daardoor moet de zwemkleding goed bestand zijn tegen het chloorwater. Speedo zwemkleding is gemaakt van stof met Endurance + technologie. De Endurance technologie zorgt ervoor dat de badkleding voor 100 % chloorbestendig is maar ook tot 20 keer meer kleurbestendig is dan de normale zwemkleding. Natuurlijk is de pasvorm van groot belang om makkelijk door het water te bewegen. Ook zorgt deze technologie ervoor dat uw badpak in goede vorm blijft en voor het hoogste comform blijft zorgdragen. U heeft hierdoor, ook na veelvuldig gebruik, heel lang plezier van uw bikini, zwembroek of badpak!

Speedo collectie 2018

We kennen allemaal wel de sport zwemkleding van Speedo. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van wat je van Speedo kan verwachten.

 

De collectie van dit unieke merk Speedo is voor dames, kinderen maar ook voor heren. Er zijn voor de heren unieke sportslips, maar ook zwemboxers, boardshorts en zwemshorts. Als we dan naar de dames kijken dan kan er gezegd worden dat de collectie bestaat uit het bekende Speedo badpak en de populaire Speedo bikini. En dan gaat het niet alleen om de voor het oog "saaie" standaard zwarte bikini, nee Speedo maakt ook steeds meer bikini's en badpakken in trendy kleuren.

Speedo 2017

Voor de kinderen bestaat de collectie uit badpakken en bikini’s voor de meisjes en de collectie voor jongens loopt uiteen van een zwembroek tot een zwemslip in vrolijke kleuren. Ook zijn er diverse accessoires zoals zwembrillen en badmutsen van het merk Speedo verkrijgbaar. De collectie blijft dan ook maar groeien, veel sport zwemmers kiezen voor dit merk, maar ook voor de vrije tijd wordt er steeds vaker voor Speedo gekozen. Vrolijke kleuren, hip, uniek, trendy en ook sexy, wat wil je nog meer als je gaat zwemmen of lekker aan het strand gaat liggen? Hier is de zwemkleding van Speedo zeker onmisbaar, dat is wel duidelijk.