Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Speedo Zwemkleding

Vergelijk 83 producten
Sorteer op:
Blog

Speedo Zwemkleding

Speedo is zeker één van de belangrijkste merken als het om sport zwemkleding gaat. En niet voor niks. Al sinds 1928 maakt Speedo zwemkleding voor de zwemsport en met groot succes. In 2000 droegen 83% van de zwemmers die wonnen op de Olympische Spelen in Sydney een Speedo outfit!

Speedo badpak

Maar je hoeft niet mee te doen met de Olympische spelen om de zwemkleding van Speedo te kunnen waarderen. Comfortabel, een zeer sterke kwaliteit en mooie ontwerpen kenmerken de collecties. De collectie bestaat uit veel basiskleuren, zoals zwart en blauw, gecombineerd met wat fellere kleuren. Naast sport zwemkleding vindt u ook een lijn met vrijetijds zwemkleding "Sculpture". Het Speedo badpak is zeer populair onder actief zwemmende dames. Daarnaast is de Speedo zwembroek populair bij sportief zwemmende mannen.

 

Speedo 2017

 

 

Speedo Endurance

 

Als sportieve zwemmer of wedstrijdzwemmer lig je misschien wel 2-4 keer per week in het zwembad. Daardoor moet de zwemkleding goed bestand zijn tegen het chloorwater. Speedo zwemkleding is gemaakt van stof met Endurance + technologie. De Endurance technologie zorgt ervoor dat de badkleding voor 100 % chloorbestendig is maar ook tot 20 keer meer kleurbestendig is dan de normale zwemkleding. Natuurlijk is de pasvorm van groot belang om makkelijk door het water te bewegen. Ook zorgt deze technologie ervoor dat uw badpak in goede vorm blijft en voor het hoogste comform blijft zorgdragen. U heeft hierdoor, ook na veelvuldig gebruik, heel lang plezier van uw bikini, zwembroek of badpak!

Speedo collectie 2018

We kennen allemaal wel de sport zwemkleding van Speedo. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van wat je van Speedo kan verwachten.

 

Speedo collecties

De collectie van dit unieke merk Speedo is voor dames, kinderen maar ook voor heren. Er zijn voor de heren unieke sportslips, maar ook zwemboxers, boardshorts en zwemshorts. Als we dan naar de dames kijken dan kan er gezegd worden dat de collectie bestaat uit het bekende Speedo badpak en de populaire Speedo bikini. En dan gaat het niet alleen om de voor het oog "saaie" standaard zwarte bikini, nee Speedo maakt ook steeds meer bikini's en badpakken in trendy kleuren.

Speedo 2017

Voor de kinderen bestaat de collectie uit badpakken en bikini’s voor de meisjes en de collectie voor jongens loopt uiteen van een zwembroek tot een zwemslip in vrolijke kleuren. Ook zijn er diverse accessoires zoals zwembrillen en badmutsen van het merk Speedo verkrijgbaar. De collectie blijft dan ook maar groeien, veel sport zwemmers kiezen voor dit merk, maar ook voor de vrije tijd wordt er steeds vaker voor Speedo gekozen. Vrolijke kleuren, hip, uniek, trendy en ook sexy, wat wil je nog meer als je gaat zwemmen of lekker aan het strand gaat liggen? Hier is de zwemkleding van Speedo zeker onmisbaar, dat is wel duidelijk.