Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Prothese bikini of badpak

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog
Tweka prothese badpak zwart/groen
€ 79,99
Tweka prothese badpak zwart/groen Bekijk

Prothese bikini of badpak

Stevigheid

De prothese bikini´s en badpakken die te vinden zijn op Zwemkleding.nl zullen ervoor zorgen dat je je zekerder voelt op het strand. De bikini´s en badpakken zijn erg stevig en dit zal ervoor zorgen dat de prothese niet zichtbaar wordt of gaat verschuiven. Ook zijn alle bikini´s voorzien van een stevige band om de borstkast, waardoor de bikini perfect blijft zitten. Verder zijn de prothese bikinitops en badpakken iets breder en hoger aangesloten. Hierdoor zal de borstprothese geheel onzichtbaar blijven. De bikinitops en badpakken gevuld met cups die voorzien zijn van hoesjes. Door al deze extra´s zal alles perfect op zijn plaats blijven zitten. Hierdoor kun je heerlijk de hele dag zonnen en zwemmen zonder je zorgen te maken! Je zult je zekerder voelen op het strand en zo kun je extra veel genieten. 

 

Bikini's in mooie kleuren en prints

Naast het bieden van stevigheid vinden wij het belangrijk dat iedere vrouw de kleur of print kan vinden die perfect bij haar past. Daarom bieden wij prothese bikini´s en badpakken aan in veel verschillende mooie kleuren en prints. De badmode is beschikbaar in heel zomerse en opvallende kleuren, maar juist ook in elegante zwarte, rode of paarse kleuren. Zo kan je altijd vinden waar je naar op zoek bent!

 

Topmerken

De collectie die te vinden is op Zwemkleding.nl is van heel hoge kwaliteit. De merken die wij aanbieden zijn onder andere: AnitaCyell, Sunflair, en Tweka. De badmode van deze merken staat bekend om haar hoge kwaliteit en stevigheid. 

 

Door de hoge kwaliteit, de ideale pasvorm, stevigheid, de mooie kleuren en prints, zal je er stralend bij lopen op het strand! Doordat je er tegelijk modieus en zelfverzekerd bij kunt lopen, zal het gegarandeerd een zorgeloze stranddag worden. Hierdoor kun je optimaal genieten van het zwemmen, de zon, de zee, en de mensen om je heen! Neem snel een kijkje in het assortiment! 

579 badmode merken