Kies Prijzen
Kies Winkels
Kies Merken
Kies Kleuren
wis filters
63 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Het is een zonovergoten dag en dertig graden buiten en eigenlijk willen we maar één ding: lekker de hele dag in een zwembad liggen. Maar we hebben geen zwembad, wat nu te doen? Dan bestelt u zo’n groot zwembad van Zwemkleding.nl! Of u er nou prinsheerlijk in uw eentje in wil dobberen of met uw hele gezin, deze zwembaden zijn groot genoeg voor een heel gezelschap!

 

Wie kent ze niet? Die schattige kleine poedelbadjes, waar we vroeger als kind ook zelf in zaten. Natuurlijk zijn die superhandig voor als de kinderen nog te klein zijn voor in een groot bad, maar we weten ook allemaal nog wel hoe krap zo’n klein zwembad was. Hoe heerlijk zou het zijn om gewoon de ruimte te hebben en zelfs nog ruimte te hebben als de rest van het gezin erbij komt? En wat te denken van echt kunnen zwemmen in een zwembad? Deze grote zwembaden zijn gemaakt voor meerdere mensen en zijn echt een uitkomst tijdens warme dagen.

 

Tips bij aanschaf groot zwembad

Bij de aanschaf van een groot zwembad is het wel goed om een aantal aspecten in het oog te houden. De belangrijkste aspecten leggen wij hieronder voor u uit.

De grootte van het zwembad

Allereerst is het van belang om te kijken naar de grootte van het zwembad. Want hoe leuk het ook is om een groot zwembad in uw achtertuin neer te zetten, het moet natuurlijk wel passen! Bekijk goed wat de buitenmaat is en onthoud dat er voldoende bewegingsruimte om het zwembad moet blijven, dat is wel zo prettig.

Permanent of tijdelijk

Heeft u de ruimte om permanent een zwembad neer te zetten en staat het zwembad niet in de weg als u er geen gebruik van maakt? Dan kunt u overwegen om een zwembad met verzinkte staalwanden te nemen. In principe zijn ook deze zwembaden wel weer op te ruimen, maar gezien het werk, zal dat in de praktijk vaak niet gedaan worden. Bovendien is de opslag van de onderdelen van zo’n zwembad vrij veel werk en heeft het veel ruimte nodig.  Geen ruimte om het zwembad het hele jaar door te hebben staan, dan is het fijn om een wat simpeler systeem te nemen. Bijvoorbeeld opblaasbaar of een systeem van een frame met PVC bekleding. 

Filter en pomp

Schaft u een groot zwembad aan, dan wilt u niet om de paar dagen het water hoeven te verfrissen. Dit kan gemakkelijk opgelost worden door gebruik te maken van een zwembadpomp en –filters. Zou u geen filter of pomp gebruiken, wordt het water binnen een aantal dagen groen door algontwikkeling. Dat ziet er niet alleen niet fris uit, het zwembad wordt er ook glibberig van, zodat u kunt uitglijden, en gezond is het ook niet, want ongemerkt krijgt u die algen ook binnen.

Geschikt voor welke leeftijd

Omdat deze grote zwembaden niet alleen groot in doorsnede zijn, maar vaak ook nog best redelijk diep, soms tot wel 110 cm hoog, staat bij de meeste zwembaden aangegeven vanaf welke leeftijd het zwembad geschikt is. Wordt het niet vermeldt en twijfelt u? Vraag er dan naar bij de aanbieder. Zo weet u zeker dat het zwembad voldoet aan bepaalde eisen en ook geschikt is voor uw kinderen.

 

Toch liever een kleiner badje? Kijk dan eens bij de zwembadjes!

Spelen en ontspannen in de tuin

Afgelopen weekend was het al stralend weer en ook dit weekend wordt het weer prachtig weer. Morgen wordt het gemiddeld 25 graden en vrijdag wordt het maar liefst 30 graden! Reden genoeg om heerlijk naar buiten te gaan, een dagje naar het strand of gewoon zonnen in de tuin is helemaal niets mis mee. 

woensdag 10 juni 2015

Zwembaden

Wauw, wat een heerlijk Pinksterweekend komt er aan! Hebben jullie al naar de weersvoorspelling gekeken? Het wordt maar liefst tussen de 25 en 30 graden dit weekend. Tijd voor de zwembaden, speelplezier en vooral heel veel waterpret!

dinsdag 3 juni 2014

Heerlijk nazomeren in de sauna!

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Met zulk weer kan ik maar één ding zeggen: wij zijn toe aan een heerlijke middag zwembad gecombineerd met een lekkere warme sauna. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Nog even niet denken aan de herfst, nog even niet denken aan de kou en de striemende regen: Lekker zwemmen, lekker genieten, lekker nazomeren.

woensdag 11 september 2013

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

 

dinsdag 23 april 2013