Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Triangel bikini

Vergelijk 293 producten
Sorteer op:
Blog

Triangel bikini

Het is pas echt relaxt zonnen aan het strand of bij dat heerlijke zwembad als je lekker in je bikini zit. Het belangrijkste is natuurlijk het draagcomfort, maar het is erg handig om rekening te houden met je lichaamsbouw. Voor de vrouwen met cup A, B of een kleine C, is de triangelbikini perfect.

 

Triangel bikini


Triangelvorm


De term ‘triangel’ bikini heeft puur en alleen te maken met de vorm van het bovenstukje.  Je raadt het al; deze is triangelvormig. Vrijwel alle triangelbikini’s hebben een sluiting in de nek en op de rug. Deze touwtjes geven een licht push-up effect wat weer een boost is voor het zelfvertrouwen.

 

Triangel bikini mix & match

Triangelbikini’s zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat je een bikini-setje koopt waarbij het broekje en bovenstukje bij elkaar horen. De ‘mix en match’ mogelijkheden zijn eindeloos. Wie zegt dat je bij dat leuke zwarte bovenstukje perse een zwart broekje moet kopen? Misschien staat een knalrood broekje wel veel leuker!

Basic triangelbikini

De basic triangelbikini heeft geen vullingen in het bovenstukje en een elegant broekje. Zowel in de nek als op de rug is het standaard om de touwtjes aan elkaar te knopen. Dit lijkt misschien veel werk maar er is een handig trucje voor; eenmaal goed geknoopt hoef je keer op keer nog maar één knoop los te halen na het zwemmen.Om de triangelbikini nog wat meer vorm te geven zijn er ook bikini’s te koop met vullingen in het bovenstukje. Deze voorkomen bovendien het risico op doorschijnen.

 

  

 

 
 

Broekjes

De broekjes die het best passen bij een triangelbikini-topje, zijn de klassieke broekjes. De broekjes met touwtjes bij de heupen zijn echter ook altijd hip. De touwtjes breken bovendien de lijn en zorgen ervoor dat je heupen een stuk minder breed lijken.

 

   

 

Populaire triangel bikini's

Welke triangel bikini past het beste bij u? Kunt u wel wat inspiratie gebruiken, bekijk dan de populaire triangel bikini's of de nieuwste collecties van 2022. Wilt u toch nog eens kijken naar andere bikini's, kijk dan snel naar het totaaloverzicht bikini

 

Wilt u weten of een Triangel bikini wel tot de laatste mode behoort? Er zijn tegenwoordig hele leuke en goede modeblogs. Eén van de betere websites waar je ook op het forum diverse vragen kunt stellen over mode, beauty en gadgets is het: Mode Blog

 

579 badmode merken