Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sneak preview Anna Nooshin for Hunkemoller

Epic nieuws! Hunkemöller komt met een betoverende en bruisende swimwear collectie van niemand minder dan Anna Nooshin, een blogger, vlogster en presentatrice die ons eerder al van de stoel blies met haar onwijs succesvolle lingerie collectie. Ze weet als geen ander wat een vrouw nodig heeft om zich sexy en zelfverzekerd te voelen en dat is nou precies wat ze ook bereikt heeft met de zwemkleding die ze speciaal voor Hunkemöller ontworpen heeft. Het is vanaf vandaag in geselecteerde Hunkemöller winkels verkrijgbaar en natuurlijk ook via onze site online te bestellen! Hoe vind je dat?!  
 
Sneak preview Anna Nooshin for Hunkemöller swimwear collectie

Zwemkleding primeur bij Hunkemöller

Speciaal voor jou geven we in deze blog een sneak preview zodat jij als allereerste de bikini’s en badpakken kunt bewonderen en daarbij heeft Hunkemöller meerdere primeurs. Zo zijn er nu bikini’s voor vrouwen met grotere borsten en een smalle taille waarbij je alle bandjes zelf kunt knopen en verstellen en ook de broekjes zijn extra klein. Los vallende bandjes, irritante knellingen of te wijde/te strakke taferelen behoren nu dus tot het verleden. YAY! "Bij badkleding vind ik comfort het aller belangrijkste en daarom hebben we in deze collectie heel erg rekening gehouden met het functionele aspect’’ aldus Anna Nooshin. 
 

Zwemkleding primeur bij Hunkemöller

Onwijs mooie zwemkleding voor iedere vrouw

Voor de swimwear collectie van Anna zijn de mooiste stoffen gebruikt en de ontwerpen passen helemaal bij de vrouw van deze tijd. Bikini’s en badpakken die je lichaam écht mooi laten uitkomen en waarin een vrouw zich direct heel sexy en zelfverzekerd voelt. En alsof ze ons al niet genoeg van haar fantastische talenten laat genieten, staat Anna Nooshin (zoals je ziet op de foto’s in deze blog) ook nog eens model voor haar collectie. We are truly flabbergasted!


Onwijs mooie zwemkleding voor iedere vrouw


Winactie
 

Maar het allermooiste gaat nu komen, we hebben namelijk een fantastische winactie waarmee je maar liefst 2 x €75 euro shoptegoed kunt winnen voor jou en je vriendin, te besteden bij Hunkemöller. Ben je na dit blogje helemaal verliefd op de nieuwe collectie, dan weet je nu wat je te doen staat! Wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de prijs? Je hoeft alleen maar in een reactie op onze facebookpagina aan te geven hoe je dit bedrag zou willen besteden én die ene vriendin taggen die jij deze fantastische prijs ook gunt. Misschien zijn jullie dan wel de geluksvogels die wij blij gaan maken met ieder 75 euro shoptegoed! Dus bekijk de collectie van Hunkemöller maar eens goed, kies uit wat jij graag zou willen hebben en hup hup snel naar onze facebookpagina! Zie je daar!

PS scroll naar onderen voor onze wanna-haves van Hunkemöller!


 
vrijdag 10 februari 2017
Roos
Hunkemöller, collectie, Anna Nooshin, swimwear