Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Pareo

Vergelijk 213 producten
Sorteer op:
Blog

Pareo

Heb je zin in een drankje, maar wil je niet in je bikini het hele strand over? Moet je nog even terug naar het hotel, of wil je een ijsje halen? Dan is de pareo een onmisbaar artikel om mee te nemen naar je zonnige bestemming, als je van plan bent lekker te zonnen en te genieten van het strand.

 

 

Pareo dragen

Pareo is het Tahitisch woord voor wikkelrok. Oorspronkelijk werd het gebruikt om te verwijzen naar vrouwenrokken daar waar de mannen lendedoeken droegen. Nu wordt het woord Pareo gebruikt voor een doek gewikkeld rond het lichaam. Vroeger werden de bekende fleurige bloempatronen en traditionele patronen gebruikt.

 

Met een pareo om, voelen de meeste dames zich wat comfortabeler en minder "bloot". Een pareo is erg luchtig en is tegenwoordig te verkrijgen in leuke kleuren en vaak met prints die bij een bepaalde serie badpak of bikini hoort. Je kunt ook overwegen om voor een strandjurk of strandbroek te gaan.

 

Je hoeft echt geen grote capriolen uit te halen om je pareo op een leuke manier om je heen te draperen. Een pareo kun je op vele manieren dragen. Enkele voorbeelden zijn onder andere: als rokje, jurk (halterjurk of asymetrische jurk), als sjaal etc. Vaak vind je bij de aanschaf van een pareo wel een omschrijving op welke manieren je de pareo kunt omslaan. Daarnaast kun je met een beetje creativiteit zelf een leuke creatie maken. 

 

Dus voor een zonnige vakantie gekleed in de nieuwste badmode staat jou niets meer in de weg!

579 badmode merken