Prijzen

Eigenlijk kent iedereen het merk Adidas. Is het niet om de sportkleding, dan wel om de zwemkleding. In onze webshop vind je dan ook veel zwemkleding van dit merk. Voor heren, dames en kinderen! Naast sportieve zwembroeken en badpakken, maakt Adidas ook stoere zwemshorts en modieuze bikini’s. En wat te denken van de bekende badslippers, stoere caps en hippe zonnebrillen?

Adidas staat bekend als een sportief merk. Ben jij een fanatieke zwemmer? Dan vind je bij Adidas ongetwijfeld wat je zoekt. De zwemslip van Adidas is vooral erg geliefd bij mannen. Bij vrouwen is dat het badpak van dit merk. Heel herkenbaar zijn de drie witte strepen die Adidas graag op de zwemkleding terug laat komen. Naast sportieve zwembroeken en badpakken, maakt Adidas ook trendy badmode. Denk hierbij aan de zwemshorts voor mannen en jongens en de bikini voor vrouwen en meisjes. Adidas maakt tegenwoordig ook tankini’s voor dames die helemaal passen bij de laatste mode.

Op Zwemkleding.nl vind je pagina’s vol met badmode van Adidas. Nu kan het natuurlijk zijn dat je het heerlijk vindt om uitgebreid te kijken en shoppen. Is dit niet het geval omdat je liever met je nieuwe zwemkleding het water in duikt? Geef dan via onze zoekmachine aan waar jij naar zoekt en het resultaat verschijnt binnen enkele seconden op je scherm.

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
412 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Adidas

Adidas, hét merk sportkleding, opgericht in 1920 door Adi Dassler, is wereldwijd bekend. Ooit begonnen als een merk dat voetbalschoenen maakte, is Adidas nu uitgegroeid tot een waar begrip. Adidas maakt tot op de dag van vandaag kleding en schoeisel voor sporters in heel veel sporten. Zoals tennis, voetbal, atletiek en bijvoorbeeld ook Basketbal. Maar de zwemkleding van Adidas is ook erg populair en van hoge kwaliteit.

 

 

Adidas bikini

Op Zwemkleding.nl vindt u de badmode uit de adidas collectie 2018, voor dames, heren én kinderen. De Adidas bikini is erg geliefd onder de dames, evenals de sportieve badpakken en badslippers. Voor heren zijn er o.a. zwemslips, boardshorts en zwemboxers, maar ook badslippers en stoere caps. Voor de jongens en meisjes is zijn er ook volop bikini's en stoere zwembroeken in vrolijke kleuren en stoere dessins.  De zwembroek is bij mannen zeer populair.

Adidas zwembroek sport

Mannen komen niets te kort bij het merk Adidas. De Adidas zwembroek is namelijk erg populair. De hoge kwaliteit en de prachtige modellen liegen er niet om, het is een merk dat door alle mannen goed gedragen kan worden. Je hebt een sportieve zwembroek voor de heren van het merk Adidas...... de sportprestaties kunnen zomaar verhoogd worden. Je gaat dankzij de Adidas zwembroek misschien wel sneller zwemmen dus heren waar wachten jullie nog op? Een passend model uitkiezen, de juiste maat selecteren en de Adidas komt snel naar je toe. Even passen en je kunt heerlijk zwemmen, ga er daarom maar eens tegenaan en kijk maar eens goed wat je mogelijkheden zijn. Je kunt er geen genoegen van krijgen als je met de Adidas zwembroek het water in gaat heren. En bij de vrouwen geldt dat voor een Adidas badpak. Ook daarin heb je verschillende mogelijkheden, het ziet er sportief uit, het staat trendy en je bent ook nog eens erg sexy gekleed in deze Adidas badpak of bikini. Geniet daarom van de aankoop, kleed je goed als je naar het zwembad gaat en je kunt nu beter presteren dankzij je zelfvertrouwen dat je krijgt door het dragen van de zwemkleding van Adidas.