Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
26 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Ook voor meisjes heb je de leukste zwemkleding. Hier bestaat ook weer keus uit badpakken en bikini’s.

Tegenwoordig is een bikini niet meer weg te denken en bestaan ze in diverse soorten en maten. Je hebt tegenwoordig verschillende soorten bovenstukjes maar ook diverse bikinibroekjes. Vaak zijn dit slips, echter je ziet ook steeds vaker shorts, hipsters of bikini’s met een bijpassend rokje en zelfs voor de stoere meiden zwemshorts. 

 

Tankini

Tegenwoordig zie je dat er veel tankini’s gedragen worden. Een tankini zit eigenlijk tussen een zwempak en een bikini in. Je draagt een bikinibroekje maar het bovenstuk is langer dan bij een “normale” bikini. Soms reikt het bovenstuk tot aan de navel en soms tot aan de heupen. Er zijn modellen met een strakker bovenstuk maar ook modellen die een A-lijn hebben en dus iets ruimer om het lichaam vallen. Tankini’s zijn vaak in halter model maar ook in andere varianten verkrijgbaar. 
 

End of Season Sale bij Otto

Hey! Fijne kerstdagen gehad? Nu op naar oudejaarsavond! Alsof het allemaal niet op kan met al die feestelijkheden, hebben we nog iets waar je vast bijzonder blij van wordt. Op dit moment kan je je favo bikini (of badpak en andere badmode) bij OTTO shoppen met kortingen tot wel 50%! Tijdens de End of Season Sale kan je uitgebreid je slag slaan en kan je heel goedkoop aan die droombikini komen.

vrijdag 29 december 2017

For girls only!

Van de maand December worden we toch allemaal blij? Het is de maand van de feestjes, cadeautjes, het heerlijke eten, en.... niet te vergeten: de kerstvakantie! Geen school, geen huiswerk. Dat wordt dus alleen maar leuke dingen doen! Super leuk vakantie-idee voor straks in de vakantie: ga lekker zwemmen! 

vrijdag 8 december 2017

Zwemkleding eisen bij diplomazwemmen A, B en C

Als je kleine kinderen hebt ontkom je er niet aan: Leren zwemmen. En na heel veel maanden of zelfs jaren is het dan zover, je zoon of dochter mag afzwemmen. Eindelijk breekt de dag aan dat het felbegeerde diploma gehaald mag worden. Zoiets maak je niet elke dag mee, dus natuurlijk rijst dan de vraag op hoe dat precies gaat en wat je voor speciale zwemkleding daar wel of niet voor moet aantrekken. 

zaterdag 9 september 2017

Get the look for trendy girls

Owieeee yess, voor girls die lekker trendy en sportief voor de dag willen komen is the best season coming want deze zomer spettert van de super VETTE bikini's, shorts, slippers, caps en wat een moderne meid van de wereld zich maar wensen kan op een op en top hotte dag. 

zaterdag 15 april 2017