Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat is het perfecte plaatje bij een vrouw?


 

 


Elke jonge meid wil graag een lichaam hebben zoals de modellen die je voorbij ziet komen op Instagram. Maar vaak moet je daar veel voor sporten en een gezond leven leiden, niet elke tiener heeft daar behoefte aan. Daarom zijn er verschillende soorten bikini’s die je lichaam er anders uit laten lijken. Hiervoor hebben wij een aantal tips voor jou, zodat jij je bikini of badpak op jou lichaamstype kan aanpassen en het je ook nog goed staat! Laat je niet onzeker maken door de “perfecte plaatjes” die je op Instagram voorbij ziet komen want die foto’s worden ook gewoon professioneel bewerkt.

Zandloper

Heb jij een lichaam met een smalle taille maar toch brede heupen en schouders? Je hebt dan een zandloper figuur. Dit figuur is prachtig als je een high waist broekje of badpakken met cut-outs aan de zijkant hebt. Het is juist belangrijk hierbij dat je curve laat zien en je ze niet verbergt. Bij dit soort bikini’s geef je de extra nadruk op de mooie curve met de smalle taille die je hebt. Zie jij de mannen al die continue naar je zitten te kijken?
 
 
  
 

Appelvormig  

Maar als jij wat voller bent rondom je buik en borsten en niet superslanke benen hebt, dan heb je een appelfiguur. Hierbij bieden wij badpakken aan zodat de aandacht rond je middel wordt verminder en er meer nadruk op de borsten wordt gelegd. Ook is het belangrijk dat je een badpak draagt met een structuur erin of een effen highwaist broekje. 
 

Modellerend badpak van Venice Beach in zwart Handgeborduurd geel beugelbadpak van Chilla in bandeau-stijl   

 

Atletisch 

Bij een atletisch figuur heb je een gelijke breedte aan je heupen, schouders en je taille. Meeste jongeren of vrouwen vinden het dan ook moeilijk om hierbij de juiste bikini of badpak te kiezen. Maar hiervoor hebben wij een oplossing! Je kan een bredere taille krijgen als je tanga’s gaat dragen die een strikje hebben. Zo geeft het een betere vorm dat je vollere heupen hebt, dit komt dan omdat je heupen bloot zijn.  
 
Rainbow tankinitop voor alle maten bij Bonprix 
 

Eigen keuze 

Dit waren natuurlijk een paar tips over bikini’s en badpakken waardoor jij lekker in je vel gaat zitten en uiteindelijk ook zelfverzekerd over het strand loopt als we weer lekker naar het buitenland de zon mogen opzoeken. Maar zelf kan je ook een andere smaak hebben en je lichaam anders zien.  Daarom is het altijd belangrijk dat je verschillende soort bikini’s aan past. Hierdoor weet je ook of het lekker zit en de kleur of de structuur ook bij je past. Daarnaast kan je het altijd nog laten beoordelen hoe diegene het ziet of vind staan. Maar het belangrijkste is dat het natuurlijk je eigen keuze is en waar jij je prettig bij voelt in je eigen lichaam, want jij moet er mee lopen en niet de verkoopster. Of dat nou een getraind lichaam is of gewoon jezelf, bij zwemkleding.nl hebben wij voor iedereen leuke bikini’s en badpakken. Wij respecteren namelijk iedereen, het maakt niet uit hoe je er uit ziet of wat voor postuur je hebt. Iedereen is welkom en wij helpen ook graag iedereen. 

 


  Push-upbikini met streepdessin en vlechtjes Push-uptop, Buffalo

 

 

vrijdag 22 januari 2021
Lizz