Kies Prijzen
Kies Winkels
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Maten
Kies Model
wis filters
125 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

De zomer komt er weer aan en je eigen badpak of zwembroek ligt al klaar. Maar wat moet je jonge zoon eigenlijk aan in en rond het water? Er zijn allerlei zwembroeken te koop voor jongens, vaak voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen. Zoals drijvers, die het extra veilig maken om het water in te gaan. Of UV-werend materiaal, dat de schadelijke effecten van direct zonlicht tegengaat.

Stoere baby zwembroek of zwempak met drijvers

Neem nu bijvoorbeeld de diverse drijfvesten en zwempakken met drijvers. Niet alleen een prachtig ontwerp met kekke kleuren, maar ook nog eens erg veilig voor je baby. De vesten zijn voorzien van in het materiaal verwerkte drijvers, waardoor je baby niet kopje onder gaat en rustig in het water blijft drijven. Zo kun je gezellig zwemmen met je kleine jongen, zonder je zorgen te maken over gevaar.

                     

 

Een ideaal shirt voor baby’s die snel verbranden is een zwemshirt met UV-bescherming. Het is gewoon samen met een zwembroek te dragen en je kind kan er ook het water mee in. Met lange mouwen en vrolijk tinten blijven romp en armen voor 98 procent beschermd tegen UV-straling. Een leuke broek is bijvoorbeeld de Disney-zwemboxer van Adidas. Zit als gegoten en er staan bekende Disney-helden op als Goofy en Mickey. Of kies voor de turquoise zwembroek met stoer haaienmotief, van JoJo Maman Bébé. En om het helemaal af te maken: zo’n leuk hoedje dat ook het hoofdje van je uk tegen zonnestraling beschermd. Bijvoorbeeld een hoedje van Chicco, in de twee kleurstellingen oranje en geel-witte streepjes. Er is dus keuze genoeg in geschikte badmode en baby zwembroeken voor je jonge kind. Laat die zomer maar komen!
 

Wat je moet weten vóór de eerste zwemles

De meeste kinderen leren zwemmen als ze ongeveer 6 of 7 jaar oud zijn. Dit is veel moeilijker dan leren fietsen of veters strikken, waardoor een zwemles best lang kan duren. Stimuleer je kind daarom ver voor het de eerste zwemles krijgt in zijn of haar zwemontwikkeling. Dit kan je thuis al heel vroeg starten, zowel in het water als op het droge. Laat dit artikel je inspireren om je kind een positieve houding ten opzichte van water te geven. Lees over de ideale voorbereiding op het eerste zwembadbezoek en de eerste zwemles.

dinsdag 12 juni 2018

Baby badmode 2019

Heerlijk om je kleintje al heel vroeg aan water en zwemmen te laten wennen. Niet alleen handig en nuttig voor later, maar het is ook goed voor de onderlinge band en al spelend leer je een baby vertrouwen te geven in jou, in een vreemde omgeving en zichzelf. Het begint allemaal al met de voorpret, namelijk de zoektocht naar leuke zwemkledij (en jij mag nog lekker zelf  bepalen wat je zoon of dochter aan moet). Baby zwemkleding vind je in bijna alle badmode webshops, maar ook in webshops die speciaal op kindermode zijn gericht. De laatste trends in baby badmode gebied vind je op zwemkleding.nl, waar alle kinder badmode van de Nederlandse webshops wordt verzameld. Van babybadpakjes vanaf maat 50 en kinder zwembroekjes vanaf maat 56. Let’s have a look!

 

woensdag 4 april 2018

Get the look: Baby it's cool outside

Kinderen zijn dol op water. Je hoeft alleen maar wat eten, drinken, zonnebrand, een zwembroek en een handdoek in te pakken voor een hele dag pret bij het water. Herinner jij nog dat je zandkastelen bouwde of hele sterke dammen probeerde te maken en dan lekker bij vloed het water volgen langs de vele kanalen die je zelf had gegraven? De mooiste herinneringen maak je bij het water dus trek er op uit! En ga nu niet eerst een hele dag achter je beeldscherm zwoegen om de leukste zwemoutfit voor je kindje te zoeken, want dat hebben wij al voor je gedaan.

maandag 24 juli 2017

Zwemmen met je baby of peuter

Ben je vader of moeder, oom of tante, opa of oma..dan heb je vast wel ervaring met zwemmen met een baby of een peuter.  Dan heb je ook ervaren dat het even een gehannes is om weg te komen, want je moet toch aan meer dingen denken dan wanneer je met volwassenen gaat zwemmen, maar je weet vast ook dat niets zo leuk is als zwemmen met een enthousiast kindje dat geniet van het water.  Het is nu eenmaal even organiseren, maar met onderstaande tips en weetjes maken we het je alvast een stuk makkelijker.

vrijdag 13 januari 2017