Prijzen

Het grootste Nederlandse lingeriemerk ....dat is Sapph. Naast lingerie maakt Sapph ook bikini’s. En dat doen ze bijzonder goed! De Sapph bikini is heel herkenbaar door de vrolijke kleuren en motieven. Daar komt bij dat de bikini’s altijd van een uitstekende kwaliteit zijn en een perfecte pasvorm hebben. Dat zie je dan ook meteen aan dames die een Sapph bikini dragen.

Sapph maakt verschillende modellen bikini’s: de beugelbikini, de halter bikini en de triangel bikini. Wat bijna alle bikini’s van Sapph gemeen hebben, is dat het topje vaak een lichte vulling heeft en voorgevormde softcups. Hierdoor worden jouw borsten ondersteund, maar ze zien er zo ook voller en mooier uit. De topjes en broekjes van de Sapph bikini’s zijn los verkrijgbaar en je kunt ze dus zelf combineren. Kies jij voor een egaal broekje met een topje met dierenprint? Of combineer je juist twee verschillende motieven met elkaar? Dat jij er deze zomer anders bijloopt dan de rest is dan in ieder geval zeker!

Op Zwemkleding.nl kan je precies aangeven aan welke eisen jouw Sapph bikini moet voldoen. Selecteer jouw maat, de gewenste kleur(en) en het maximale budget. Je bent nu slechts enkele stappen verwijderd van het online bestellen van jouw ideale Sapph bikini.

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
127 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Sapph bikini

‘Dress less to impress’

 

In 2005 is Sapph opgericht, en in 2007 werd al een omzet behaald van 1 miljoen euro. In de jaren hierna groeide Sapph snel verder en inmiddels is Sapph het grootste Nederlandse lingerie merk dat internationaal zeer actief is. Sapph verklaart dit grote succes zelf door hun serieuze marketing. Grote billboards met daarop modellen in sexy lingerie van Sapph met daaronder spreuken zoals ‘Lets Get Wet’ of ‘Dress Less to Impress’ trekken aandacht en hierdoor krijgt het merk een grotere bekendheid en groeit het merk snel. De producten zijn voor zowel de markt als de klant aantrekkelijk. Dit komt doordat de producten een hoge kwaliteit hebben, een perfecte pasvorm en toch relatief niet duur zijn.

 

Een groot deel van de lingerie van Sapph was herkenbaar aan de bandjes boven de cups. De lingerie van Marlies Dekkers had dit echter al als handelsmerk, nadat Marlies Dekkers een rechtzaak heeft gewonnen, mag Sapph dit soort lingerie niet meer produceren. 

 

Sapph badmode

Sapph bikini’s zijn heel herkenbaar, het zijn trendy en vrolijk gekleurde bikini’s. Ook zijn er bikini’s verkrijgbaar zonder motief, egaal gekleurd, maar dit is niet waar Sapph badmode herkenbaar aan is. De vrolijke kleuren, motieven, strepen of opdrukken maken de Sapph bikini zo uniek. Alle modellen zijn los te combineren met elkaar, zo hoef je niet een top en short met hetzelfde print te combineren maar kun je bijvoorbeeld een egale short met een topje met motief combineren. Op deze manier kun je je eigen Sapph badmode combinaties samenstellen en een eigen stijl ontwikkelen.

 

Bij Sapph kun je kiezen welk model mooi past bij jouw lichaam, misschien staat een beugelbikini met een haltermodel jou beter, of juist een bikini met bandjes over de schouders. De meeste Sapph badmode heeft tops met lichte vulling en voorgevormde softcups. Voor iedere vrouw, die haar lichaam een sexy, trendy look wil geven aan het strand of zwembad heeft Sapph de perfecte bikini van goede kwaliteit en voor een lage prijs!