Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Alles wat je moet weten over de zon | Zwemkledin

Veel mensen weten tegenwoordig wel dat zonnestralen heel erg gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid, maar hoe zit dat eigenlijk en waarom zijn ze zo gevaarlijk? Daarom vertellen wij je alles wat jij moet weten over de zon. Je leest het hier.

 

De voordelen van een wetsuit

Houd jij ervan om watersporten te beoefenen, of wil je in het nieuwe jaar meer gaan zwemmen of juist op professioneel niveau watersporten beoefenen? Dan is een passend wetsuit iets dat jij zeker niet mag vergeten wanneer je het water ingaat springen. Er zijn namelijk heel erg veel voordelen aan een wetsuit, maar is het eigenlijk zo belangrijk? Dat lees je hier.

Waarom draagt iedereen een badmuts?

Veel mensen denken dat badmutsen alleen gebruikt worden om je haar droog te houden, maar dat is dus niet zo. Er zijn verschillende redenen dat mensen ervoor kiezen om een badmuts te dragen. Denk bijvoorbeeld aan de tijd winst, maar wat zijn alle andere redenen dat je iedereen op de olympische spelen een badmuts ziet dragen? Dat lees je hier.

 

Tips voor het afvallen tijdens het zwemmen

Veel mensen weten eigenlijk helemaal niet hoe gezond zwemmen is. Niet alleen voor je lichaam, maar het helpt je ook heel erg wanneer je juist wil gaan afvallen. Mensen vergeten namelijk dat je je hele lichaam gebruikt tijdens het zwemmen, maar hoe kan je nou echt goed afvallen tijdens het zwemmen? Dat lees je hier.

 

De checklist voor winterzwemmen

Zwemmen in koud water heeft ook wel de naam winterzwemmen. Tijdens het winterzwemmen hoor je vogeltjes vliegen, je ademt heerlijke frisse lucht in je lijf en je rilt van de kou. Het klinkt heel erg spannend, maar dat is het eigenlijk niet. Je moet namelijk altijd zorgen dat je alles bij je hebt dat je eigenlijk nodig bent, maar wat heb je eigenlijk precies allemaal nodig? Dat lees je hier.

Badmode en bikini trends 2022

Voor 2022 zijn er weer ontzettend veel mooie nieuwe badmode collecties met de allernieuwste trends en musthaves wat betreft zwemkleding en strandoutfits in de webshops. Bikini’s, badpakken en tankini’s en strand- en zomerjurken voor vrouwen en hippe meiden en de coolste zwemshorts en zwembroeken van 2022 voor jongens en mannen die je echt gezien moet hebben voor je een aankoop overweegt. Welke kleuren, dessins, modellen en details zijn de komende seizoenen in de mode en wat kunnen we nog verwachten in de lente, zomer en najaar van dit jaar?