Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemdiploma gehaald

Het behalen van een zwemdiploma is een mooie mijlpaal voor kinderen, maar ook zeker voor de ouders. Uiteraard krijgen kinderen een mooie beloning in de vorm van een diploma. Maar om het moment voor hen extra mooi te maken, is het leuk om een cadeautje te geven. En wat voor passend presentje kun je dan geven? Wij hebben 3 leuke tips voor je.

Je bikini bewaren in de winter? 8 tips!

Nu de winter nadert en het zwemseizoen ten einde loopt, is het tijd om na te denken over het opbergen van je geliefde bikini's. Correct opbergen is essentieel om ervoor te zorgen dat je bikini's in goede staat blijven en klaar zijn voor gebruik wanneer het warme weer weer terugkomt. Hier zijn enkele handige tips voor het bewaren van je bikini's tijdens de wintermaanden.

Bikinitrends 2024: bereid je alvast voor!

Elk jaar verschijnen er nieuwe stijlen, kleuren en patronen en het is  belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste bikinitrends. Je kunt niet vroeg genoeg zijn. We willen ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerd en stijlvol voelt op het strand of bij het zwembad, dus laten we er meteen in duiken!

Lunch mee naar het zwembad? 7 heerlijke recepten

Duik jij ook altijd als een hongerige dolfijn het zwembad in? Dan weet je vast hoe die knorrende maag je plezier kan verstoren. Hiervoor is er een slimme truc: je eigen eten meenemen! Het is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar het laat je ook smullen van precies waar je zin in hebt. 

Welke kleur badkleding past bij mij?

Leer hoe je de perfecte kleur badkleding kiest die je huidskleur accentueert en je doet stralen op het strand. Ontdek de geheimen achter het matchen van badkleding met verschillende huidtypes en laat je zomerlook schitteren.

De voordelen van zwemmen

Zwemmen is een uitstekende en laagdrempelige activiteit die talloze voordelen biedt voor ouderen. En geef nou toe, het is heerlijk om even in een zwembad te vertoeven. Je fit voelen als een hoentje door elke dag baantjes te trekken - wie wil dat nou niet? Lees hier wat de voordelen van zwemmen zijn en waarom je het eigenlijk elke dag zou moeten overwegen.