Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat is nou het perfecte plaatje bij een vrouw me

Elke jonge meid wil graag een lichaam hebben zoals de modellen die je voorbij ziet komen op Instagram. Maar vaak moet je daar veel voor sporten en een gezond leven leiden, niet elke tiener heeft daar behoefte aan. Daarom zijn er verschillende soorten bikini’s die je lichaam er anders uit laten lijken. Hiervoor hebben wij een aantal tips voor jou, zodat jij je bikini of badpak op jou lichaamstype kan aanpassen en het je ook nog goed staat! Laat je niet onzeker maken door de “perfecte plaatjes” die je op Instagram voorbij ziet komen want die foto’s worden ook gewoon professioneel bewerkt. 

5 tips waar je op moet letten bij het kopen van

Slippers zijn tegenwoordig erg populair in de zomer voor op het strand maar ook om op te lopen als je een stadje gaat bezoeken op vakantie. Door het geluid van de klapperende slippers krijg je een ultiem zomergevoel. Deze rubberen en plastic schoenen kun je daarom ook gemakkelijk vinden bij ons in de webshop. Ook verkopen wij nog andere soorten slippers. Rubber en plastic is niet het enige soort wat wij te bieden hebben. Ook hebben we verschillende leren slippers in ons assortiment.  

Een Pareo dragen in 2021?

De kans is groot dat je ze wel is voorbij hebt zien komen. Wat is het en hoe moet je het precies dragen? Veel mensen vragen het af hoe je het moet dragen en hoe je het kan stylen met een knoop. Je lees het hier in onze blog.

 

Waarom zijn zonnehoedjes zo belangrijk voor baby

Ieder ouder wenst zijn kind natuurlijk het allerbeste. Een van de dingen die je kan beïnvloeden is de gezondheid van je kind, leer je kind hoe om te gaan met de zon. Want wie wilt er nu niet genieten van de heerlijke zon en lekker actief buiten zijn.

Is een badjas een must-have in 2021?

Een badjas kun je op verschillende moment dragen. Veel mensen dragen hem ’s morgens aan het ontbijt. Nog geen zin om direct aan te gaan kleden en dan kun je lekker in je badjas eerst een vers broodje eten met een glas vruchtensap. Even de krant lezen, kopje koffie er bij en rustig opstarten. Dat is toch wat iedereen wilt? Je kan ook een badjas dragen als je net uit de douche komt. Doordat de stof van een badjas gemakkelijk vocht opneemt is het geen probleem als je niet heel secuur hebt afgedroogd na het douchen.

 

Waarom moet ik waterschoenen kopen?

Waterschoenen zijn er voor iedereen, voor heren, dames en zelf voor kinderen. Iedereen kent ze wel, maar waarom zouden we een paar moeten kopen en wat kan je er precies mee? Dat leggen wij uit.