Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Shop de mooiste meisjes strandjurken online

Vrij als een kind rennen, dansen, huppelen met een heerlijk luchtig stofje die nergens knelt en je 100% bewegingsvrijheid geeft? Voor meisjes is er niets zo lekker als een zwierig strandjurkje die je gemakkelijk even aantrekt voor het strand, of om over je bikini heen te trekken als je weer naar huis gaat.

 

Cupmaat A? Deze bikinitopjes staan je mooi!

Het vinden van de juiste bikini als je een kleine cupmaat hebt kan een groot probleem zijn. Maar het hebben van een klein decolleté kan ook veel voordelen hebben. Je kan lekker rennen en bewegen zonder extra ondersteuning wat natuurlijk veel vrijer voelt, geen snijdende bandjes,  je hoeft nooit bang te zijn dat je borsten er aan de zijkanten uitfloepen en je kan veel meer badmode dragen dat beter aansluit. Bovendien heb je tegenwoordig zoveel trucjes om je borsten groter te laten lijken; push-up bikini’s, ruches en pads die je in je bovenstukje kunt stoppen voor een paar extra cupmaten meer..kijk maar eens mee en lees onze tips en trucjes voor vrouwen met kleine borsten.

Corrigerend badpak overspoelt Nederland!

Het is inmiddels niks meer om je voor te schamen en al helemaal niet meer iets voor oude dametjes: het corrigerende badpak. Misschien heb je er een saai beeld bij, maar je kan ze inmiddels al jaren in de Nederlandse webshops scoren in de meest coole kleuren en trendy designs en in alle modellen die je je maar kunt indenken. Of je nu een bandeaumodel badpak zoekt of een halterbadpak, je kunt altijd ruimschoots kiezen tussen exemplaren met corrigerende voering. 

Wat zijn zwembroek over hem vertelt

In zwemkleding geef je jezelf best wel een beetje bloot. Mannen trekken over het algemeen dus niet zomaar een stuk badkleding aan, maar denken bewust (of onbewust) na over hun keuze, zelfs al beweren ze bij hoog en laag dat het ze niets interesseert. Met kleding laat je zien wat voor persoon je bent en volgens Amerikaanse psychologen trek je dus wel degelijk bewust een zwembroek uit je kast. Ze hebben ontdekt dat niet alleen de kleur, maar ook de soort zwembroek (wijd, strak, lang etc.) aangeeft wat voor type man het is die deze draagt. Zijn keuze voor een zwembroek, zwemslip, zwemshort of zwemboxer kan dus veel over hem verraden. Wij zochten het voor je uit en zetten het voor je op een rijtje.

Waar kan je veilig zwemmen in open water?

Soms heb je er gewoon zin in: je bikini of zwembroek uit je kast graaien en even een lekkere koele duik nemen in een plas of meertje dicht in de buurt. Moet kunnen, maar je weet waarschijnlijk ook wel, dat het niet zonder risico's is. Het is verstandig om eerst na te gaan of het open water wel veilig en schoon genoeg is om in te zwemmen. Van algen schijn je ziek te kunnen worden en misschien zijn er nog wel meer risico's aan verbonden. Wij zochten voor je uit waar je op moet letten en waar je de juiste en meest actuele informatie kunt vinden.

In 1x klaar: Zwemkleding voor het hele gezin

Nog last minute op zoek naar zwemkleding voor je hele gezin, dan kan je op deze site in 1 keer klaar zijn en bespaar je veel geleur en gedraal in de winkels én bespaar je dus ook nog eens heel veel tijd die je nu wel beter kunt besteden met inpakken. Je bent echt niet de enige hoor, waarbij de zwemshort van zoon ineens een paar maten te klein blijkt en waarbij puberdochter roept dat ze echt niet meer gezien kan worden in die ouderwetse bikini die ze ‘’alweer’’ 2 maanden geleden gekocht heeft. Verwen jezelf en zoek meteen een leuke strandmode set voor jezelf uit en ach..maak je man of vriend ook meteen blij met een hippe zwembroek. Let’s go, we leiden je even rond!