Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Warme dagen: Here we come!

De maand september verwent ons met nog een paar zomerse dagen. Het kan zelfs even 30 graden worden! Tijd om nog één keer volop van de zomerzon in Nederland te genieten. Weet jij al wat je gaat doen om optimaal te genieten van elke warme zonnestraal?

De trendkleuren van het najaar 2020

Een nieuw seizoen, een nieuwe kleur. Welke kleuren moet je aantrekken om er helemaal hip bij te lopen dit najaar? Dit najaar luidt het kleurmotto: less is more. Ontdek welke klassieke kleurtinten je de trendy look geven die bij dit najaar past.

Hoe houd je je zwembroek of bikini mooi? Deel 2

In onze vorige blog hebben we 3 tips besproken hoe je langer plezier kunt hebben van je zwemkleding. Lees ze hier terug. Een bikini, zwempak of zwembroek is een delicaat kledingstuk waar je extra zuinig op moet zijn. In deze blog geven we je tips 4 tot 6 voor een lange levensduur van je badkleding.

 

Hoe houd je je zwembroek of bikini mooi? Deel 1

Voor veel Nederlanders zit de vakantie erop. Dat betekent: weer aan het werk of terug naar school. Het weer blijft mooi, maar misschien heb je niet meer zoveel tijd om elke dag te genieten van het strand. Met pijn in je hart berg je je zwembroek of bikini weer op in de kast. Wat kun je doen om je zwemkleding mooi te houden? In deze blog geven we 3 tips.

 

Blijf fit op het strand

Het hele jaar door ga je trouw naar de sportschool om je work-outs te doen. Of je trekt elke dag je hardloopschoenen aan om je trainingen te lopen. Maar dan wordt het vakantie, en je sportroutine is weg. Na de vakantie moet je je schema weer oppakken en de schade inhalen. Waarom zou je niet gewoon work-outs doen op het strand? Het is makkelijk én fun!

Word je bruin in de schaduw?

Het is warm in Nederland. We zitten midden in een hittegolf! Veel mensen zoeken verkoeling bij het water. Of natuurlijk: in de schaduw. Lekker onder een parasolletje, een tarp of misschien wel onder een boom. En het mooie is: in de schaduw kun je niet verbranden. Of toch? Hoe zit dat eigenlijk? Kun je bruin worden en zelfs verbranden in de schaduw?