Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Snel bruine benen do’s and don’ts

Iedereen die van zonnen houdt vraagt zich wel eens af hoe je nou het snelste bruin wordt zónder te verbranden. Word je nou sneller bruin zonder zonnebrand te gebruiken? Word je sneller bruin bij het water? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet zodat je na het doorlezen van dit artikel precies weet hoe jij supersnel én veilig een mooi kleurtje krijgt. Lees je mee?

30 verfrissende tips bij warm weer

Code heeterdanheet! De temperaturen gaan de komende week al helemaal door het plafond, en het was al zo warm! Pfoeeeehhhhh. Houd je het nog uit in de warmte? Heb je nog genoeg aan een verkoelend drankje en een koud washandje, of is het tijd voor zwaarder geschut en betere trucs en tips voor de komende hittegolf? Goed nieuws dan. We got ‘em all!

Zwembroeken voor vader en zoon

Wat is er nou leuker om een vader met zoon in dezelfde zwembroek te zien. In 1 oogopslag is duidelijk dat jullie bij elkaar horen. Nee, je zal niet veel puberzonen vinden die dit een leuk idee vinden, maar jongens tot en met 10 (en als je geluk hebt tot en met 12) vinden dit nog wel leuk en dan moet je natuurlijk van deze unieke kans gebruik maken. Maar waar vind je matchende zwembroeken voor vaders en zonen? Bij Zwembroeken.nl natuurlijk! Ze hebben zelfs een speciale pagina met een hele verzameling vader en zoon zwembroeken, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken. We zetten onze favo’s voor je op een rijtje. Haal je zoon erbij en laat de voorpret maar beginnen! Welke kiezen jullie?

The most beautiful boobs..zwemkleding met steun!

Tevreden zijn wij vrouwen bijna nooit over wat de natuur ons gegeven heeft. Heeft je vriendin cup F waar je wel eens een jaloerse blik op werpt, diezelfde vriendin droomt juist weer van borsten met de kleine cupmaat die jij hebt. Toch hebben we wel 1 ding gemeen en dat is dat we géén hangende borsten willen. Gelukkig zijn er oplossingen genoeg om je decolleté een waanzinnige boost te geven. Juist in zwemkleding-land! Je hebt de meest fantastische bikinitops, zwempakken en tankini’s met push-ups en beugels die je buste prachtig uit doen komen.

Tips voor blote benen met spataderen

Iedereen heeft wel iets, te dik, te dun, cellulitis, striae of…spataderen. Spataderen herken je aan de blauwe of paarskleurige adertjes die je vlak onder de huid ziet lopen. Je hebt kleine spataderen (takkenbosvenen) en grote spataderen (grote zijtakken) en die laatste kunnen ook nog eens lelijke verdikkingen geven. Gelukkig geven ze meestal geen klachten, maar mooi is anders. Wat nu als het zomer is en je wilt graag een korte strandbroek, rokje of een bikini dragen, want dan kan iedereen ineens je benen zien en valt er niet zoveel meer te verhullen.

Corrigerende zwemkleding trends 2019

Corrigerende zwemkleding is dé manier om er op je best uit te zien aan het water. Een figuur corrigerend badpak, tankini of bikinibroekje kan voor meer zelfvertrouwen zorgen, omdat je buikje minder dik lijkt en je taille mooi gevormd wordt. Een prachtig vrouwelijk silhouet is nu voor veel meer vrouwen weggelegd. Een bijkomend voordeel is dat je niet meteen in de sportschool hoeft te werken aan een plattere buik en slanker figuur, want badmode die een corrigerende werking heeft kan je wel een paar kilo lichter doen lijken.