Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De snorkeltips voor beginners

We zijn allemaal wel eens op vakantie geweest, waar een prachtige zee was om te snorkelen. Toch kan het wel heel erg spannend zijn. Helemaal wanneer je een beginner bent. Daarom hebben wij een aantal tips voor een beginner.

 

Kan je verbranden in de schaduw?

Je hoort vaak mensen zeggen dat je in de schaduw moet wanneer je rood begint te worden, maar kan je dan ook verder verbranden in de schaduw? Veel mensen zeggen van niet, maar is dat echt zo? Dat lees je hier.

 

Hoe kan ik mijn kind leren duiken?

Veel kinderen hebben angst om te leren duiken. Daarom zie je ook vaak dat ouders zelf de kinderen gaan leren duiken, maar hoe doe je dat precies? Dat lees je hier.

 

Geniet in de zon met een strandjurk

Het klopt, de zomer van dit jaar is al afgelopen. Maar het is wel belangrijk om er volgend jaar weer goed bij te lopen. Daarom vertellen wij jou precies welke strandjurken jij echt moet hebben.

Wel of geen slippers dragen?

Ook al lopen de tempraturen langzaam af omdat we natuurlijk weer richting de winter gaan. Toch is het handig om te weten wanneer je wel of niet slippers kan dragen. Dat lees je hier.

Is zwemmen in koud water verstandig?

Nu de zomer afgelopen is en we richting de herfst gaan, gaan de tempraturen natuurlijk ook naar beneden. Toch houden we in Nederland wel van zwemmen, maar is het zwemmen in koud water wel verstandig? Dat lees je hier.