Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Onmisbare strand accessoires

De zomer van 2020 komt er aan. Misschien is jouw vakantie al geboekt of ben je nog druk opzoek. Van tassen tot luchtbedden en strandlakens: check ons laatste artikel voor dé must-have strand accesoires voor 2020!

Verbeter je conditie met zwemmen

Steeds vaker is het doel van zwemmen om lichamelijke conditie te verbeteren. Door middel van zwemmen kan er op een ontspannen manier aan een betere conditie gewerkt worden. Daarnaast is zwemmen ook nog eens super gezond voor je! Meer weten over de voordelen van zwemmen & hoe het jouw conditie kan verbeteren? Lees ons artikel!

Floatfit nieuwste hype in het zwembad

Lijkt het jou ook zo leuk om aan een combinatie van yoga en Pilates te doen op een surfplank in het zwembad? Doe dan mee met de nieuwste aquasport-hype in Nederland: Floatfit! 

Brrr! Scandinavische traditie: ijszwemmen

Wanneer het kwik buiten onder de twintig graden daalt denkt de gemiddelde Nederlander er niet aan om buiten te gaan zwemmen. Zwemmen in ijskoud water gezond? Lees het op zwemkleding.nl 

Musthave zomer-item: de rubberboot

Je kan hem gebruiken als peuterbadje, als vermaak voor op een meer of om de plaatselijke sloot te verkennen. De rubberboot is terug van weggeweest! Zwemvest aan, peddels klaar en varen maar. 

Alles over wetsuits

Of je nu gaat duiken, surfen of kiten; een wetsuit is in koud water een must. Maar welk wetsuit past bij jou? Ik zet graag alles over wetsuits voor je op een rijtje.