Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Het dragen van een hoed: waarom zo belangrijk?

Het liefste zit je natuurlijk op het strand met je haren in de wind. Een zonnehoed spreekt je daarom waarschijnlijk niet aan, maar misschien is het toch verstandig om te dragen. Maar waarom eigenlijk? Wij leggen het je uit!

Wat neem ik mee in mijn koffer?

Het vakantiegevoel begint vaak al met de voorpret. Je koffer inpakken kan voor sommige mensen een heerlijke bezigheid zijn. Heb jij stress voordat je vertrekt, omdat je niet weet wat je mee moet nemen? Wij geven je een lijstje met dingen die je zeker niet moet vergeten!

 

Stay Hydrated!

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekend dat jij je goed moet hydrateren met de warme temperaturen. Wij hebben voor jou een aantal tips op een rijtje gezet.

Checklist: strandpicknick.

Met het mooie weer in aantocht willen we allemaal weer een dagje naar het strand. Dus pak je kleedje en je picknickmand vol met hapjes maar op en stap op de fiets. Lekker met de wind mee op je fiets en een stel vrienden en vriendinnen. Om jou alvast te ontstressen hebben wij een checklist voor de ideale picknick op het strand. Wij vertellen het je hier!

 

Hoe bereken ik mijn bikini maat?

Tegenwoordig worden bikini’s veel online gekocht in plaats van in de winkel. Wel is het belangrijk de juiste maat te weten voordat je je bikini in het winkelmandje gooit. Hoe je dat doet? Wij vertellen het je hier! 

 

Zwemkleding voor de kleintjes

Met je kleintje naar het water om lekker te zwemmen, maar wat trek je ze aan? Je leest het hier!