Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ode aan de pareo

Bij een zomerse dag aan het water, denk je natuurlijk direct aan een mooie bikini of aan een elegante badpak. Maar vergeet niet om je outfit compleet te maken met de pareo. Deze stijlvolle wikkelrok geeft je pas echt een zomers gevoel en de stylish look die je zoekt. Tijd voor een ode aan de pareo!

Klaar voor de zon!

Er is mooi weer op komst. Dat betekent dat je weer heerlijk kunt genieten van de warme zomerzon. Ben jij er helemaal klaar voor? Hoe ga jij deze zonnige periode benutten? Pak je mooiste zomerse outfit, je zonnebrand en zwemspullen en enjoy the sun!

Run op wadlopen

Je kunt naar een spa gaan om een modderbadje te nemen. Maar je kunt het ook actiever aanpakken: wadlopen. Nu veel Nederlanders op vakantie gaan in eigen land, is wadlopen ook populairder geworden. Is dat wat voor jou? Of hou je liever je voetjes schoon?

Kitesurfen moet je durven

Er zijn zo veel leuke sporten die je kunt doen op het water. Heb je kitesurfen weleens geprobeerd? Met kitesurfen combineer je zon met water en inspanning. Alleen kitesurfen moet je wel durven. Is het wat voor jou?

Lekker lui in je hangmat

De meeste mensen associëren de hangmat direct met relaxen en ontspannen. Toch hebben de meeste Nederlanders geen hangmat in huis. Dat komt misschien omdat je een hangmat vooral voor je ziet op een tropisch strand, tussen twee palmbomen. Maar waarom zou je datzelfde gevoel niet gewoon in Nederland kunnen hebben? Tijd om de hangmat te (her)ontdekken.

Iconische filmbikini’s voor jou | Zwemkleding.nl

Misschien heb je de afgelopen maanden Netflix of een andere online aanbieder van films en series (her)ontdekt. Er was even minder reden om naar buiten te gaan, dus tijd om ongegeneerd te bingewatchen. Heb je nog films op je kijklijst staan? Wat dacht je van films met beroemde bikiniscènes? We geven je een top 3 van oldies met de meest iconische filmbikini’s. En misschien geeft het je nog inspiratie voor jouw zomeroutfit.