Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke zwembroek past bij mij?

De struggle die elke man wel is heeft gehad, welke zwembroek moet ik nou kopen en welke past bij mij? Wij snappen als de beste dat dit heel erg moeilijk kan zijn. Dit komt omdat de modewereld elke dag wel veranderd. Ook bij zwemkleding voor heren blijven de nieuwe trends komen en gaan. Als we weer met z’n alle op vakantie mogen willen de mannen er natuurlijk wel modern bij lopen in een zwembroek die bij ze past. 

Tips voor het zwemmen in open water

Op aansluiting van onze vorige blog hebben wij ook een aantal tips voor als je van plan bent om in open water te gaan zwemmen omdat de zwembaden dicht zijn. Het mooie weer komt er weer aan wat het erg verleidelijk kan maken om toch even snel een baantje te trekken in het kanaal of in het meer in de buurt. Om de kans op gevaarlijke situaties te verkleinen hebben wij een aantal tips bij het zwemmen in open water. Je leest ze hier.

 

Je optimaal voorbereiden op de zomer

Het duurt niet meer zo lang tot het weer zomer is. Dat betekent dat het zomerseizoen weer voor de deur staat. Ben jij je alvast aan het voorbereiden hoe je weer kan genieten van de zon of bereid jij je voor op een vakantie richting de zon die hopelijk doorgaan? Dit betekent dat je op veel dingen moet letten. Welke zwembroek neem ik mee en hoe kan ik mijn huid goed beschermen tegen de zon? Je leest het hier in onze blog.
 

Is zwemmen in koud water gezond?

Nu de zwembaden al een lange tijd dicht zijn is de verleiding groot om in koud water te zwemmen maar is dat eigenlijk wel gezond? Je zit bij veel sporters dat ze na hun training een ijs bad nemen. Het is nu eenmaal zo verleidelijk. Toch even wat meters maken. Even met je hoofd onderwater en de boel de boel laten.

 

Wel of geen badmuts dragen?

De kans is heel erg klein dat je professionele zwemmers zonder badmuts in het zwembad kunt vinden, maar ook hobbyzwemmers dragen steeds vaker een badmuts tijdens het zwemmen. Dit komt omdat een badmuts gemaakt van latex of silicone ook voordelen heeft. Wij vertellen je stap voor stap de voordelen van het zwemmen met een badmuts

Waar moet je opletten als je een zwembril koopt?

Mensen denken dat elke zwembril het zelfde is en dat het materiaal niet belangrijk is. Dat is niet zo. Er namelijk hele veel keuze bij het kopen van een zwembril. Het is daarom heel belangrijk om te kijken welke zwembril nou echt bij jou past