Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo word je snel bruin!

De zomer is aangebroken en al je vriendinnen worden steeds bruiner en bruiner. Maar wat jij ook probeert, je wordt maar niet bruin. Hoe kun je dan toch op een veilige manier zo snel mogelijk bruin worden? Wij zochten naar de beste tips om net zoals je vriendinnen een mooie zongebruinde huid te krijgen. Zo word je snel bruin zonder je huid te beschadigen. Want sneller bruin worden kan ook jíj voor elkaar krijgen!

 

Veilig zwemmen met je baby doe je zo

Je hebt het vast wel eens gezien. Een ouder die even niet op zijn of haar baby let waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Iedereen wilt dat natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen, maar dat kan heel erg lastig zijn. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt hoe jij veilig kan zwemmen met je baby.

Zo bescherm jij je kind tegen de zon

Uit een onderzoek dat het KWF heeft gedaan blijkt dat veel kinderen ernstig verbrand is door de zon. Verbranding op jonge leeftijd verdubbelt de kans op huidkanker, en daarom het belangrijk om je kind goed te beschermen tegen de zon. Maar hoe doe je dat? Dat lees je hier.

Tips voor het kopen van een zwembroek

De zomer is weer begonnen, dat betekent dat we massaal weer naar het strand en de zwembaden gaan. Wij vinden het dan allemaal belangrijk dat we er ook op het strand of bij het zwembad goed bij lopen. Wij hebben daarom een aantal tips hoe jij de perfecte zwembroek kan kopen voor deze zomer. 

De voordelen van een zwembril

Na zwemkleding vinden mensen een zwembril ook erg belangrijk om mee te nemen naar het zwembad of naar het strand, maar is het eigenlijk ook echt zo belangrijk en wat zijn precies de voordelen van een goede zwembril? Wij vertellen je het hier.

Zo vind jij de perfecte jumpsuit!

De jumpsuit is er in vele verschillende stijlen en vormen. Het wordt ook wel een ‘one-piece’ item genoemd. De stof van een jumpsuit is vaak dun en wijdvallend, wat zorgt voor een heerlijk zomers, fris en comfortabel gevoel. Maar hoe kies je de juiste jumpsuit? Hieronder lees je een paar tips en trics om de perfecte jumpsuit te vinden die bij jou past!