Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welk schoeisel te dragen tijdens het warme weer?

De lente is bijna voorbij, en de zomer komt in zicht. Dat is ook te merken aan het weer en de tempraturen die omhoog gaan. Er liggen waarschijnlijk zomerkleren genoeg in je kast. Maar qua schoenen blijft het altijd een lastige keuze tijdens de warmere dagen.

Trendy stranditem, de pareo

Een item wat steeds populairder wordt is de pareo. Dit kledingstuk zul je steeds vaker tegen komen op plekken waar gezwommen word zoals langs het zwembad of op het strand.

Binnenlandse vakanties

Dit jaar zullen er minder vluchten vertrekken vanaf Schiphol. Dat heeft alles te maken met de pandemie waar wij, en de rest van de wereld, al maanden in leven. Veel vakanties naar het buitenland zullen gecanceld worden, waardoor de vakantie in eigen land zou moeten worden gevierd.
 

Zwemactiviteiten tijdens corona

Zoals het er nu naar uit ziet worden de corona maatregelen versoepelt. Dat zal ook betekenen dat we ons weer kunnen verheugen op dagjes weg. In dit artikel staan leuke ideee╠łn om te doen in het openbare zwembad. Mochten de maatregelen nog niet zo versoepelt zijn, dan kunnen deze tips ook gewoon opgevolgd worden vanuit huis

Binnenbaden zijn weer open

Goed nieuws! De overheid heeft aangekondigd dat we binnenkort weer aan contactloze sporten mogen doen. Hieronder valt professioneel zwemmen. Zolang we maar voldoende afstand houden mogen we dus weer baantjes trekken!

Alles over zonnehoeden

Een zonnehoed ziet er niet alleen fashionable uit. Maar het bied je ook de nodige bescherming tegen de zon. In deze blog lees je alles over de voordelen van een zonnehoed of een cap.