Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Instagram check: dit komt allemaal boven water!

Wil je bij de tijd blijven, dan is de snelste manier om regelmatig via een hashtag-zoekactie op Instagram de nieuwste trends te checken. Wij zijn natuurlijk razend benieuwd naar alle nieuwtjes en leuke weetjes uit de swimwear fashionwereld, maar vaak komt het leukste en interessantste modenieuws niet vanuit de brands en bedrijven zelf, maar via de normale mensen die met volle teugen genieten in hun badkleding. 

4 tips om langer bruin te blijven

Het is de maand van het vervellen. De wat? De maand van het vervellen. Je bruine kleur waar je zo lang aan gewerkt hebt (eh..eraan ge-zont hebt) kan helaas niet altijd blijven, al zou je er natuurlijk het liefst nog een paar extra maanden van willen genieten tot de volgende lente. Maar helaas, de bikini days are over en we moeten allemaal terug naar onze winter huidskleur. We geven je de beste tips en trucjes hoe je de bruine tint toch nog zo lang mogelijk kunt behouden!

Heeft jouw bikinitop wel de goede maat?

Zoek je een bikinitop in de juiste maat, dan is het belangrijk dat je de juiste bh-maat weet. Maar.. wist je dat bijna elke vrouw en elk meisje die een bh draagt de verkeerde maat draagt? Grote kans dat jij dan ook de verkeerde bikinimaat draagt! In dit artikel leer je hoe je de perfect zittende bikinitop berekent.

Nazomeren: zo houd je de zomer vast!

Het is toch niet te geloven! Zo verheug je je nog enorm op die lange mooie warme zomer die veelbelovend voor je ligt en inmiddels is die alweer bijna voorbij. Gelukkig hebben we nog wat mooie nazomerdagen voor de boeg, maar dan nog is het gewoon beter om langzaamaan maar te accepteren dat de zomer voorbij is. Duik niet meteen onder een warme deken met je favoriete Netflix serie, maar haal met onze tips nog alles uit de laatste warme dagen. Maak plannetjes, zelfs al moet je werken. Je kunt ook na de zomervakantie de dingen blijven doen die je ook in de zomer deed. Hoe? Dat laten we je dan wel eens zien. 

Shop the look: multi inzetbare strandkleding

Dat het buiten wat kouder wordt, houdt een echte fashionista ook in het aankomende najaar niet tegen om uit te kijken naar de nieuwste trendy zwemkleding op het web. Ook gedurende de koudere maanden kan je in de webshops nieuwe bikini's vinden want in de modewereld gaat alles gewoon door. Het is in ons koude kikkerlandje dan wel niet aangenaam en gaan we zelfs richting koudere maanden, maar inmiddels is het aan de andere kant van de wereld hoogzomer aan het worden en komen er weer allemaal mooie nieuwe modellen badpakken en bikini's en tankini's onze kant uit. Altijd up and running dus, onze zwemkleding site en ook deze week hebben we weer een mooie look voor je bij elkaar gezocht. 

Badmode sale: De uitverkoop is weer begonnen

Fijne vakantie gehad? Jammer dat het alweer voorbij is, maar het weer is gewoon lekker verder gegaan met zomervakantie houden en de temperaturen blijven lekker op zwemkleding-temperatuur! Dus na het werk en na school snel naar huis en de kleren omruilen voor je verkoelende bikini of zwembroek. Op dit moment kan je je favo bikini (of badpak en andere badmode) bij OTTO en LASCANA shoppen met korting en heel veel andere webshops hebben inmiddels ook de SALE ingezet. Je kunt nu uitgebreid je slag slaan en heel goedkoop aan die droombikini komen.