Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Het verschil tussen een badjas en een ochtendjas

Je hebt er zelf vast ook wel eens aan gedachte om een badjas of ochtendjas te gaan dragen na het douchen of in de ochtend aan de ontbijttafel. Toch halen mensen een bad- of ochtendjas nog wel eens door de war. Daarom zetten wij de verschillen even op een rijtje.

 

Dit moet je weten over een zwembril

We weten allemaal wel hoe we een zwembril op moeten zetten of hoe we de bandjes kunnen verstellen zodat hij niet meer zo strak zit, maar weet jij alles van een zwembril? Daar kom je hier achter.

 

Het belang van een passend reddingsvest

Een reddingvest kan je leven redden mocht je overboord vallen. Ga je lekker een dag het water op of blaas je zelf een rubberboot op om heerlijk te dobberen op de zee? Een goed passen reddingsvest is van groot belang. Waarom? Dat lees je hier

Tips voor beginnende kanoërs

Iedereen heeft wel eens in een kano of kajak gezeten tijdens hun vakantie of in Nederland. Het kan dan ook erg lastig zijn wanneer je het voor de eerste keer doet. Daarom hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

 

De leukste strandartikelen voor op vakantie

Er zijn mensen die houden van de zon, maar er zijn ook mensen die toch nog iets leuks doen tijdens het genieten van de zon en de zee. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de leukste strandartikelen. voor op vakantie. 

Zo loop jij vol zelfvertrouwen op het strand

Veel vrouwen maar ook sommige mannen vinden het vervelend om in hun bikini of zwembroek over het strand te lopen. Natuurlijk begrijpen we dit allemaal. Toch moet het helemaal niet vervelend zijn om tijdens je vakantie over het strand te lopen. Wij geven je dan ook een aantal tips hoe jij meer zelfvertrouwen kan krijgen tijdens je vakantie