Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Witte badkleding die doorschijnt? 8 tips!

De zomer is in volle gang en dat betekent tijd voor zon, zee en strand! Witte badkleding is tijdloos en elegant, maar het kan soms uitdagend zijn om het zelfverzekerd te dragen omdat het soms doorschijnt. Maak je echter geen zorgen, want in dit artikel delen we een reeks waardevolle tips en trucs om je witte badkleding met flair te rocken zonder ongewenst doorschijnend drama.

Je nieuwe bikini wassen voordat je hem draagt?

Je hebt eindelijk de perfecte nieuwe bikini gevonden en kunt nit eachten om hem aan te trekken. Maar wacht even, voordat je je nieuwe aanwinst meteen aantrekt, is er een belangrijke vraag: moet je je nieuwe bikini wassen voordat je hem draagt? Lees hier wat je het beste kunt doen. 

Kies jouw ideale bikini bovenstukje

Ontdek de ideale bikini bovenstukjes die perfect passen bij jouw figuur en stijl. Lees onze tips om te kiezen welke bovenstukjes geschikt zijn voor verschillende borsttypes en lichaamsvormen. Waar moet je op letten bij het kopen van een bikini?

De speedo is terug én hoe!

In een wereld van voortdurend veranderende modetrends lijkt de strakke zwemslip zijn weg terug te vinden naar de stranden en zwembaden. Wat ooit als uit de mode werd beschouwd, beleeft nu een opmars als een veelzijdige en geliefde stijl van badkleding. Fabrikant Speedo rapporteert een indrukwekkende stijging van de verkoop en bestellingen van de zwemslip. Om precies te zijn: meer dan 200 procent ten opzichte van vorig jaar. Wat maakt deze strakke zwembroek nou zo hip en is een speedo nog geschikt voor jou? Je leest het hier! 

Zó voorkom vergeling van je badkleding

Zon, zee en strand en mooi weer. Jouw dag kan niet stuk. Tot je ontdekt dat je nieuwe badpak of bikini van kleur verschiet! Lees: geel wordt. “Dit kan toch niet waar zijn?”, denk je. Die heb ik net nieuw gekocht. Geen paniek! Met deze handige tips kun je jouw badkleding in topvorm houden en vol vertrouwen blijven stralen aan de rand van het zwembad of de zee. Lees verder en ontdek hoe je het drama van verkleuren voorkomt.

Tankini’s: zo stijl je het deze zomer!

Badmode-liefhebbers, opgelet! Ben je op zoek naar een trendy en speelse optie voor je volgende strandavontuur? Dan is het tijd om kennis te maken met de tankini! Dit innovatieve badkledingstuk heeft de harten van velen veroverd en is een absolute favoriet geworden onder modebewuste zwemmers. Maak kennis met de wonderen van de tankini, zie waarom het zo ontzettend populair is en ontdek de meest creatieve en stijlvolle manieren om het te dragen. Dus haal die zonnebril tevoorschijn en maak je klaar voor een duik in de opwindende wereld van de tankini!