Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tankini’s: zo stijl je het deze zomer!

Badmode-liefhebbers, opgelet! Ben je op zoek naar een trendy en speelse optie voor je volgende strandavontuur? Dan is het tijd om kennis te maken met de tankini! Dit innovatieve badkledingstuk heeft de harten van velen veroverd en is een absolute favoriet geworden onder modebewuste zwemmers. Maak kennis met de wonderen van de tankini, zie waarom het zo ontzettend populair is en ontdek de meest creatieve en stijlvolle manieren om het te dragen. Dus haal die zonnebril tevoorschijn en maak je klaar voor een duik in de opwindende wereld van de tankini!

Verwen jezelf met deze Winter Wellness tips

Wat ons betreft kan je het hele jaar door in de Wellness Lifestyle leven. Of dit nu thuis is of op reis. Wij vertellen jou over alle Winter wellness mogelijkheden voor thuis, in Nederland, in Europa en wereldwijd.

 

Top 3 populaire badpakken bij Zwemkleding.nl

Niet alleen voor vrouwen die hun buik willen verbergen, hoewel een badpak daar de perfecte badkleding voor is, maar ook omdat badkleding steeds meer gecorrigeerd is. En wie zegt dat meer stof er minder sexy uitziet? Wij laten jou de top 3 populaire badpakken van zwemkleding.nl zien. 

Top 5 zwembad fabels

Ook als je geen fervent zwemster of zwemmer bent, ben je vast wel bekend met de volgende zogenaamde regels in het zwembad. Misschien zei je moeder het altijd, of misschien las je het ergens en geloofde je het. Sommige mythen doen meer kwaad dan goed, daarom willen we de bekendste zwembad ‘regels’ voor jou onderzoeken, zodat jij zelf kunt ontdekken wat waar is en wat niet. Hoe dan ook, het geeft een gevoel van opluchting en schept de duidelijkheid die je nodig hebt. Wij vertellen jouw de top 5 zwembad fabels.

 

Bikini Trends 2023

Bikini's zijn nog steeds de populairste badkleding. Bekijk hier welke bikini trends je zult dragen tijdens je zonnige vakantie onder de palm. Er zijn zoveel bikini's, we houden van de opties! Hier zijn ze: 6 bikini trends voor de zomer van 2023!

Billen trainen voor een bikini of badpak

Maar ja.. hoe vaak iemand ook zegt dat je een mooie kont hebt, het is nooit goed en strak genoeg. Herkenbaar toch? Daarom hebben we hier enkele tips voor het trainen van je billen, zodat je vandaag nog iets aan je billen kunt doen! Als je een strakke en sterkere kont wilt, lees dan verder!