Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe kom je de kerstvakantie door?

Nog iets meer dan 4 weken en dan is het alweer kerst! Wat een geweldig idee! Wij kijken nu al uit naar deze dagen vol gezelligheid, lekker eten en misschien ook wel wat leuke cadeautjes! Jij ook?  

Maar wat te doen tijdens de kerstvakantie? Verveel je je snel als je geen plannen hebt? Maak je geen zorgen! Wij hebben leuke tips voor jou!

Het heerlijk avondje is er bijna!

We willen allemaal het perfecte cadeau maken voor de persoon waarvan je het lootje getrokken hebt met Sinterklaas! Het is echter elk jaar weer moeilijk om iets uit te zoeken voor iemand. Wij hebben een lijst samengesteld met cadeau-ideeën voor Sinterklaasavond. Het is super handig! Met onze tips vind je zeker een leuk cadeau! 

De herfst en winter kleuren

Voor mooie herfstdagen moet je natuurlijk ook een bikini of zwembroek in je kast hebben, want zonder kun je niet zwemmen natuurlijk. Hier heb ik een aantal mooie winterkleuren die makkelijk te mixen en matchen zijn en ook goed passen bij een mooie herfst/winterdag. 

 

Het hele jaar door zwemmen!

Op warme zomerdagen zoeken veel mensen verkoeling en komen ze vaak al snel terecht bij een meer, vijver of zwembad. Het is vaak behoorlijk koud om het water in te gaan. Wanneer je weer uit het water komt is het ook vaak koud. Daarom willen velen in de herfst niet zwemmen. Wel is het goed om in de herfst te gaan zwemmen, zowel voor je mentale als je fysieke gezondheid. 

Hoe kies je de juiste bikini?

In vorige blogs hebben we jullie verteld hoe we ons figuur beter kunnen uit kunnen laten komen door het juiste badpak of model bikini te kopen, maar daar heb je niet zoveel aan als je niet even naar de winkel kan gaan om wat dingen te passen. Wij geven je een paar tips waar je op moet letten bij het kopen van een bikini.

4 tips om je haar te verzorgen na de zomer

4 tips voor na zomers verzorgd haar. Tips voor een goede haarverzorging en bescherming na de zomer. Haar heeft in de zomer veel te verduren: zon, zee, strand en chloorwater kunnen het haar flink beschadigen. Wat is de beste manier om je haar te verzorgen na de zomer? Je leest het hier.