Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zonnebrand

Vergelijk 76 producten
Sorteer op:
Blog

Zonnebrand

Zonnebrand, wie kan er zonder in de zomer? Niet veel mensen hebben zo’n sterke huid dat ze geen enkele bescherming nodig hebben tegen de koperen ploert. Ook al verbrandt u niet snel, dan nog is een beschermende zonnebrand een goed idee, want in deze tijd weten we allemaal dat de zon niet alleen uw huid verbrandt, maar ook kan zorgen voor huidkanker. Een goede reden om uzelf goed in te smeren als u de zon opzoekt.

 

 

 

Een zonnebrand gebruiken als we op het strand languit gestrekt liggen te zonnen, dat vergeten de meeste mensen niet. Maar ook als we op een zonnige dag deelnemen aan activiteiten is het verstandig om een zonnebrand te gebruiken. Fietsen, wandelen, tuinieren of een potje badminton op de camping, ook dan staan we bloot aan schadelijke UV-stralen.

Beschermingsfactor

Zonnebrand is verkrijgbaar in heel veel verschillende beschermingsfactoren. De beschermingsfactor wordt weergegeven met de aanduiding SPF. Dit staat voor Sun Protection Factor, oftewel Zon Beschermings Factor, op z’n Engels.  Zonnebrand is verkrijgbaar vanaf SPF 2 tot en met SPF 50+. Hoe hoger de SPF, hoe beter u beschermt bent.  Welke SPF heeft u nodig? Dat is o.a. afhankelijk van uw huidtype. Om te bepalen welke beschermingsfactor u nodig heeft, kunt u kijken op de site van het KWF.

 

Zelfbruiners

Geen geduld om lang in de zon te zitten? En wilt u graag helemaal bruin worden? Dan is een zelfbruiner dé oplossing voor u! In de loop der jaren zijn de zelfbruiners enorm verbetert, voorheen zat u al gauw onder de strepen als u de zelfbruiner niet goed aanbracht. Of liep u dagen rond met bruine handpalmen. Maar de meeste zelfbruiners zijn aanzienlijk verbetert op die gebieden.  Zelfbruiners zijn er in crème en sprays en er zijn zelfs speciale dagcrèmes met een zelfbruinend effect.

 

U ziet het, genoeg reden om er mooi zongebruind uit te zien, maar wel beschermd tegen schadelijke UV.

579 badmode merken