Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Winkels
Kies Model
wis filters
101 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Zonnebrand, wie kan er zonder in de zomer? Niet veel mensen hebben zo’n sterke huid dat ze geen enkele bescherming nodig hebben tegen de koperen ploert. Ook al verbrandt u niet snel, dan nog is een beschermende zonnebrand een goed idee, want in deze tijd weten we allemaal dat de zon niet alleen uw huid verbrandt, maar ook kan zorgen voor huidkanker. Een goede reden om uzelf goed in te smeren als u de zon opzoekt.

 

 

 

Een zonnebrand gebruiken als we op het strand languit gestrekt liggen te zonnen, dat vergeten de meeste mensen niet. Maar ook als we op een zonnige dag deelnemen aan activiteiten is het verstandig om een zonnebrand te gebruiken. Fietsen, wandelen, tuinieren of een potje badminton op de camping, ook dan staan we bloot aan schadelijke UV-stralen.

Beschermingsfactor

Zonnebrand is verkrijgbaar in heel veel verschillende beschermingsfactoren. De beschermingsfactor wordt weergegeven met de aanduiding SPF. Dit staat voor Sun Protection Factor, oftewel Zon Beschermings Factor, op z’n Engels.  Zonnebrand is verkrijgbaar vanaf SPF 2 tot en met SPF 50+. Hoe hoger de SPF, hoe beter u beschermt bent.  Welke SPF heeft u nodig? Dat is o.a. afhankelijk van uw huidtype. Om te bepalen welke beschermingsfactor u nodig heeft, kunt u kijken op de site van het KWF.

 

Zelfbruiners

Geen geduld om lang in de zon te zitten? En wilt u graag helemaal bruin worden? Dan is een zelfbruiner dé oplossing voor u! In de loop der jaren zijn de zelfbruiners enorm verbetert, voorheen zat u al gauw onder de strepen als u de zelfbruiner niet goed aanbracht. Of liep u dagen rond met bruine handpalmen. Maar de meeste zelfbruiners zijn aanzienlijk verbetert op die gebieden.  Zelfbruiners zijn er in crème en sprays en er zijn zelfs speciale dagcrèmes met een zelfbruinend effect.

 

U ziet het, genoeg reden om er mooi zongebruind uit te zien, maar wel beschermd tegen schadelijke UV.

Maximaal genieten met duiken of snorkelen

Helaas moeten we zuinig zijn met onze vakantiedagen en kunnen  we niet eindeloos genieten van een land of streek. Daarom probeer je natuurlijk het maximale uit de paar dagen of weken die je hebt te halen, waarbij je zeker niet de onderwaterwereld ter plaatse moet vergeten. Niet alleen kan je zalig genieten van een heerlijk bikini dagje aan het water, je moest eens weten hoe sprookjesachtig het een eindje verderop in het water kan zijn. Heb je al wel eens aan een dagje duiken of snorkelen gedacht?

donderdag 23 augustus 2018

RITUALS...Geen droge handen in de zomer

In 2000 begon Raymond Cloosterman zijn avontuur vanuit een diepgewortelde passie: “Ik geloof met hart en ziel dat we onze alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen transformeren in bijzondere momenten. Die overtuiging dat je met weinig moeite wat extra geluk kunt creëren wilde ik vertalen in een luxe Home en Body Cosmetica merk. Daaruit is RITUALS… geboren met een uitgebreide en unieke collectie luxe producten die varieert van lichaams- en gezichtsverzorging, kleding en geurkaarsen tot parfum, make-up en thee.”

donderdag 24 augustus 2017

Tips voor blote benen met spataderen

Iedereen heeft wel iets, te dik, te dun, cellulitis, striae of…spataderen. Spataderen herken je aan de blauwe of paarskleurige adertjes die je vlak onder de huid ziet lopen. Je hebt kleine spataderen (takkenbosvenen) en grote spataderen (grote zijtakken) en die laatste kunnen ook nog eens lelijke verdikkingen geven. Gelukkig geven ze meestal geen klachten, maar mooi is anders. Wat nu als het zomer is en je wilt graag een korte strandbroek, rokje of een bikini dragen, want dan kan iedereen ineens je benen zien en valt er niet zoveel meer te verhullen.

dinsdag 22 augustus 2017

Het ideale product voor je haar in de zomer

De TONI & GUY CASUAL MATT TEXTURE & GLAMOUR SKY HIGH VOLUME droogshampoo zijn perfect voor in de zomer. Met deze innovaties creëer je makkelijk en snel alle fashionable hairdo’s en beachhair. TONI&GUY staat bekend als een vernieuwer binnen de haar-industrie en om het overbruggen van de kloof tussen high fashion en kappers. 

vrijdag 4 augustus 2017