Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Met deze 5 strandoutfits zit je altijd goed

Stel je voor, je bent een beetje onzeker over je kledingkeuze, of in dit geval over je beachwear keuze, maar je wilt toch goed voor de dag komen. Voor de vrouwen die dit probleem ervaren zijn hier wat tips. Wat zijn veilige maar toch stijlvolle strandoutfits waarmee je altijd goed zit? 

 

De zwarte triangelbikini

Natuurlijk hangt het een beetje af van welk lichaamstype je hebt en of je grote of kleine borsten hebt, maar over het algemeen is een zwarte triangelbikini enorm stijlvol. En toch simpel! Hierdoor kan het ook niet snel fout gaan. 

 

              

De push-up bikini in een zomerse kleur

De push-up bikini zorgt dankzij haar goede steun voor de borsten meteen voor een goede, classy uitstraling. Dit gecombineerd met een zomerse kleur is helemaal beach proof. Wederom simpel maar absoluut niet saai.Het enige gevaar hierbij is eventueel je kleurkeuze. Kies bijvoorbeeld geen knalgele bikini wanneer je nog spierwit bent, maar kies bijvoorbeeld voor een zachte pastelkleur. 

 

SUNSEEKER Push-upbikini met gewatteerde cups              LASCANA push-up-bikini

De kleurrijke pareo (gecombineerd met een effen bikini)

De pareo! De perfecte accessoire voor iedereen die van de zomer en van het strand houdt. Hiermee mag je best een beetje uitpakken. Kies je vrolijkste kleuren, prints en dessins en draag 'm als elegante jurk of rok over je bikini of badpak. Let op; belangrijk detail hierbij is wel dat je dan een effen bikini draagt. Zo leg je niet alleen de nadruk op je vrolijke pareo maar kun je ook niet de mist ingaan met een foute kleuren- of printjes combi. 

 

 

          


Hoedjes! 
 

Hoedjes zijn niet alleen bijzonder leuk maar beschermen je hoofd ook nog eens goed tegen de felle zon. Een accessoire met een dubbele bedoeling dus! Ze zijn er in alle kleuren, maten en vormen waardoor je altijd een hoed zult vinden die volledig bij jou past. Je kunt voor een lekker gekke hoed gaan met strikjes, bandjes, kraaltjes, enzovoort. Maar ook een effen hoedje in een makkelijk model is ideaal. De kans dat je deze dan met al je bikini's en badpakken kunt combineren is een stuk groter. Wil je toch heel graag shinen met je hoed? Kies dan weer voor een iets rustigere bikini of badpak. Probeer de aandacht te verdelen! 

 

              

Het corrigerende badpak

Dit 'corrigerende' badpak klinkt misschien heel bestempeld maar dat is het niet! Een corrigerend badpak is echt niet alleen geschikt voor vrouwen met een maatje meer maar kan juist iedereen een heel mooi geaccentueerd lichaam bieden. Het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken toch? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende corrigerende badpakken te vinden op het internet, in allerlei mooie modellen en kleuren. Wil je het echt bijzonder maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooi badpak met mesh-voering. Ontzettend stijlvol! 

 

                 

 

Kortom, dit zijn slechts een paar tips om je beach outfit iets makkelijker samen te kunnen stellen. Maar het weerspiegelt vooral je eigen stijl en persoonlijkheid. Draag daarom vooral iets waarin jij je lekker voelt, dan zul je dat ook uitstralen! 

 

 
dinsdag 6 maart 2018
Lisa
strandoutfits, tips