Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor een zonvakantie met kleine kinderen |

 

Als je met je kinderen op een zonvakantie gaat is het belangrijk om de juiste dingen mee te nemen. Om lekker te kunnen spelen en zwemmen hebben je kinderen goede kleding en accessoires nodig. Denk hierbij aan UV beschermde kleding en goede zwemkleding. Om het jouw als ouder wat makkelijker te maken je voor te bereiden op een zonvakantie hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Lees vooral verder als je hier benieuwd naar bent.

 

Goede kleding

 

Een goede voorbereiding voor een zonvakantie met kinderen begint met het meenemen van goede kleding. De kleding dient luchtig te zijn zodat je kinderen niet oververhit raken, maar het is wel belangrijk je kinderen goed te beschermen tegen de zon. Vooral als je kind erg gevoelig is voor de zon is het belangrijk om te kiezen voor UV beschermende kleding. Als je kind minder gevoelig is voor de zon is het vaak al genoeg om ze in te smeren met een goede zonnebrand.

 

Zonnebrand

 

Als je op zonnevakantie gaat is het essentieel je kind goed te beschermen tegen de zon. Ieder jaar dat de huid verbrand komen wordt de huid zo’n drie jaar ouder. Dat je kind verbrand wil je als ouder natuurlijk het liefst voorkomen. Zorg er daarom voor dat je je kind goed beschermt tegen de felle zon. En ook als het bewolkt is is het nog steeds belangrijk je kind te beschermen tegen de zon. De beste manier om je kind te beschermen is door je kind zoveel mogelijk uit de zon vandaan te houden, maar daarnaast is het ook altijd goed om je kind goed in te smeren. Kies het liefste voor een zo hoog mogelijke factor, omdat deze het meeste bescherming biedt.

 

Handige accessoires

 

Naast goede kleding is het ook een goed idee om handige accessoires mee te nemen voor je kinderen. Vooral zonnehoedjes zijn belangrijk om met je mee te nemen. Zo bescherm je je kinderen tegen het krijgen van een zonnesteek en kunnen je kindjes meer comfortabel spelen. Ook is het belangrijk voldoende handdoeken in te pakken voor bij het zwembad of op het strand. Er zijn daarnaast. allerlei andere leuke accessoires te vinden voor op een zonvakantie zoals een zonnebril of een luchtbed voor in het zwembad.

Zwemkleding

 

Je kan de deur niet uit gaan zonder voldoende kleding om in te zwemmen te hebben ingepakt. Neem voor je zoontje een goede zwembroek mee en voor je dochtertje een fijn badpak of een bikini. Het is een goed idee om met je zoon of dochter leuke zwemkleding uit te zoeken voor je op vakantie gaat. Zo kan je ze zwemkleding geven die in de mode is en waar ze graag de hele dag in rond willen lopen op de camping of in het hotel.

 

Kies voor zwemkleding van goede kwaliteit die lang mee gaat. Zo kunnen je kinderen zo lekker vaak van de glijbaan gaan met de zwemkleding, zonder dat de zwemkleding slijt. Zorg ook altijd dat je meerdere setjes mee hebt, de kans is groot dat ze hun zwemkleding op vakantie elke dag zullen gebruiken. Als de ene zwembroek of badpak hangt te drogen hebben ze een andere nodig om te dragen. Neem dus altijd voldoende kleding mee om in te zwemmen.

LASCANA tankini bovenstukje ''Monroe'' met beugels (zwart of blauw)

 
 
 
 
donderdag 3 februari 2022
Lizz