Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat neem je mee naar de sauna?

 

Heb je een afspraak staan bij de sauna, maar ben je er nog nooit eerder geweest? Geen probleem, wij snappen de stress. Helemaal omdat je niet weet wat je allemaal precies mee moet nemen. Wil jij nou weten wat je echt mee moet nemen naar de sauna? Dat lees je hier.

 

Wat neem je allemaal mee naar de sauna?

Je vraagt je vast af wat het antwoord op deze vraag is. Het is dan ook heel erg moeilijk om deze vraag te beantwoorden. Het is namelijk voor iedereen heel erg persoonlijk wat je graag meeneemt naar de sauna. Toch zie je wel dat mensen wel vaak een aantal vaste items hebben die ze in hun tas meenemen naar de sauna. Op die manier ben je altijd goed voorbereid. Bij de meeste sauna’s kan je ook wel producten huren of kopen. Je hoeft dus niet altijd alles zelf mee te nemen vanuit mocht je dat vervelend vinden. Je kan wel geld besparen door je eigen spullen mee te nemen. Doucheproducten zijn meestal wel aanwezig bij de sauna, maar het kan ook prettig zijn om je eigen producten mee te nemen.

 
 

Neem twee badlakens mee

Zoals we hierboven ook al aangaven hebben heel erg veel sauna’s ook wel producten te huur of te koop. Toch kan het erg prettig zijn om je eigen spullen mee te nemen vanuit huis. Dit is dan ook een keuze die je zelf moet maken. Wanneer je ervoor kiest om je eigen spullen mee te nemen raden wij je aan om twee bad- of strandlakens mee te nemen naar de sauna. Eentje om op de bank te leggen in de sauna, zo verbrand je jezelf niet aan de warme banken. De andere gebruik je om jezelf mee af te drogen. Je zou eventueel nog een extra badlaken mee kunnen nemen om jezelf nog te kunnen afdrogen na het douchen mocht je dat willen.

 
 
 

Slippers zijn een echte must-have

Vergeet je slippers nooit. Badslippers mag je dan ook zeker niet vergeten. In veel sauna’s is het namelijk ook verplicht om slippers te dragen. Het is namelijk hygiënisch en voor jezelf ook een stuk fijner om op te lopen als je uit de sauna komt. De kans is namelijk best groot dat je kan uitglijden wanneer je uit de sauna komt. Wij raden je dan ook niet aan om je slippers zelf mee te nemen in de sauna, maar laat ze juist buiten staan. De hitte kan je slippers namelijk beschadigen en dat wil je natuurlijk niet.

Wel of geen badkleding

Vaak is er een hele discussie wel of geen badkleding mee naar de sauna. Dat is dan ook per sauna verschillend. Als je naar een openbare sauna gaat is het verstandig om voorhand te kijken of badkleding verplicht is. Bij sommige sauna is dat wel het geval terwijl het bij andere sauna’s niet is. Vaak staat dit ook wel op de site zelf. Als dat niet het geval is kan je natuurlijk altijd contact opnemen met het personeel van de sauna.

 
 
 
 
zondag 14 november 2021
Lizz