Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Brunotti

Vergelijk 138 producten
Sorteer op:
Blog

Brunotti

Brunotti is een internationaal lifestyle merk dat producten ontwikkelt rond boardsports. Brunotti richt zich vooral op actieve mensen die zich bezig houden met boardsports en liefhebbers van strand en/of sneeuw. Ben jij op zoek naar sportieve zwemkleding, bijvoorbeeld een bikini voor een echte surfchick? Dan is Brunotti zwemkleding echt iets voor jou!

Sociale verantwoordelijkheid

Zonder een mooie zee om op te surfen en zonder prachtige witte sneeuw kan je niet genieten van de wereld. Daarom moet voor deze prachtige natuur gezorgd worden. Brunotti heeft respect voor de planeet waar we op leven. Daarom wordt er bij alle processen rekening gehouden met de leefomgeving en ethische standaarden. Brunotti houdt rekening met het milieu, maar ook promoot het merk een gezonde levensstijl. Ook garandeert het merk een gezonde en veilige werkplek voor de werknemers.

Brunotti zwemkleding

De beachwear van Brunotti is even functioneel als modieus. Brunotti heeft deze twee factoren heel goed weten te combineren, wat een verbluffend eindresultaat oplevert. Prachtige bikini’s, badpakken en zwemshorts met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met hoogwaardige ontwerpen zorgen voor een geweldige uitstraling.  

 

 

Op Zwemkleding.nl vindt je de online Brunotti artikelen uit hun strand collectie, zoals zonnebrillen, dames en heren boardshorts, een mooie bikini, slippers en caps.Om Brunotti te dragen hoef je natuurlijk geen boardsport te beoefenen, hun collectie is heel toegankelijk voor iedereen. Ook mannen kunnen bij Brunotti terecht voor een sportieve zwembroek. Dames, heren én kinderen zwemkleding, voor het hele gezin dus!