Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Waterschoenen: handig voor groot en klein

De waterschoen 

Waterschoenen zijn schoenen die je in het water kan gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het zwemmen, op het strand of wanneer je door rivierbeddingen loopt. Waterschoenen beschermen jouw voeten, of die van je kinderen. Ze beschermen tegen wondjes, scherpe stenen of zeedieren. Daarnaast geven waterschoenen ook steun aan jouw voeten. Waterschoenen beschermen niet alleen, maar zorgen dus ook voor veiligheid. Waterschoenen hebben een rubberen zool die er voor zorgt dat je niet zo snel uitglijdt. 

 

Wanneer waterschoenen of sandalen

Je kunt waterschoenen aandoen als je gaat zwemmen. Maar ook als je naar een heerlijke zonvakantie gaat mogen deze items niet ontbreken. Waterschoenen zijn ook zeer geschikt voor watersporten. Je kunt hierbij denken aan duiken, sporten in de zee of surfen. Als je naar het stand gaat waar veel steentjes zijn of misschien zelfs wel zee-egels, dan is een waterschoen of stevige sandaal, een goede uitkomst.

 

Je kunt op het strand natuurlijk ook slippers aandoen. Wanneer je actief wilt hiken is dat misschien niet altijd even handig. Toch hebben we verschillende modellen, die licht van gewicht zijn, maar tegelijkertijd ook met leuke designs. Of, met een bandje achter de hak, waardoor de slippers en sandalen beter aan jouw of aan de voeten van je kindjes blijven zitten.  

 

 

Waterschoenen en sandalen voor kinderen

Waterschoenen voor kinderen helpen om de kindervoetjes te beschermen. Kinderen kunnen dan heerlijk veilig in het water spelen. Juist omdat de onderkant van rubber is, voorkom je dat een kind uit kan glijden maar ook dat ze zichzelf zeer doen. Bekijk de mooiste sandalen, slippers en waterschoenen voor meisjes en voor jongens

 

 
 
 
Watersokken

Je kan kiezen voor watersokken. Watersokken kun je net als een normale sokken aandoen. Watersokken hebben een rubberen zool en zijn van elastisch materiaal. Watersokken zijn handig voor volwassenen of grotere kinderen. Voor kleine kinderen zijn watersokken niet erg handig. Het is namelijk niet makkelijk voor een kind om watersokken aan en uit te doen, zeker niet als ze nat zijn. Voor oudere kinderen is dit geen probleem. 

 

 

Watersneakers

Een ander type waterschoen waar je voor kan kiezen zijn watersneakers. Sneakers voor het water zijn stevig en geven meer steun. Handig wanneer je wilt wandelen of hiken, of misschien zelfs wel watervallen wilt beklimmen. Sneakers voor water zijn er voor iedere leeftijd. 

 

    

 
 
 
 

Waterschoenen en mode

Waterschoenen gaan ook met de mode mee. Waterschoenen kun je kopen in verschillende kleuren. Waterschoenen hoeven helemaal niet saai te zijn. Voor kinderen kun je hele leuke waterschoenen kopen met figuurtjes erop, patroontjes of in leuke vrolijke kleuren. Voor tieners kun je hele stoere waterschoenen kopen. En zelfs voor de allerkleinsten vind je sandalen in ons assortiment. 

 

Volwassenen hoeven ook niet achter te blijven. We hebben verschillende modellen waterschoenen voor volwassenen in ons assortiment. Voor zowel vrouwen en mannen en van erg stoer tot chique. Natuurlijk in verschillende kleurvariaties.  

 

 

 
 
 
 

 

donderdag 10 februari 2022
Lizz
waterschoenen, kinderen, volwassenen