Prijzen

Ben jij op zoek naar iets anders dan een badpak, maar is een bikini nog net iets te bloot? Dan is de Sunflair tankini perfect voor jou. De tankini werd populair in de jaren negentig. Het is een bikini met een langer bovenstukje. De tankini bedekt hierdoor jouw buikje helemaal of gedeeltelijk. Ideaal dus wanneer je dit gedeelte van je lichaam uit het ‘zicht’ wilt houden. De Sunflair tankini is trendy en modern. Zwemkleding.nl helpt je graag bij je zoektocht naar de perfecte tankini. Je hebt de keuze uit meer dan zestien verschillende modellen van Sunflair.

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
20 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Sunflair tankini

Kies de Sunflair tankini die het beste bij je past

Er zijn verschillende redenen waarom jij een Sunflair tankini kunt aanschaffen. Misschien is dat wel omdat je jouw buikje wilt bedekken of omdat je graag iets meer stof om je lijf hebt. Natuurlijk kun je een tankini ook ‘gewoon’ mooi vinden. Wat de reden ook is, als je voor een Sunflair tankini gaat, dan ga je voor een tankini van een uitstekende kwaliteit. Sunflair maakt gebruik van een speciale en duurzame stof voor haar tankini’s. Het voordeel? Jouw Sunflair tankini zit heerlijk en  behoudt zijn vorm. De meeste Sunflair tankini’s hebben een mooie print, maar ook als je op zoek bent naar een effen tankini, dan is dit merk een aanrader. Neem eens een kijkje op Zwemkleding.nl en bekijk zelf wat de mogelijkheden zijn.

 

Sorteer de Sunflair tankini op kleur, maat en prijs

Ben jij op zoek naar een Sunflair tankini in een blauwe kleur? Dan wil je natuurlijk niet alle groene tankini’s voorbij zien komen. Door jouw kleurkeuze in te vullen in onze zoekmachine maak je het zoeken een stuk makkelijker. Zwemkleding.nl maakt namelijk meteen een voorselectie en jij ziet alleen de Sunflair tankini’s die aan jouw wensen voldoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Start dan direct met zoeken.

 

Tip: ideaal voor bij jouw Sunflair tankini: een pareo! Op Zwemkleding.nl vind je pareo’s in de meest uiteenlopende kleuren. Mooi en handig.