Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De zwemtas checklist van 2022

de zwemtas checklist van 2021
 
Het mooie weer komt er weer aan dat betekent dat we massaal naar de zwembaden in ons mooie land gaan, alleen wat moeten we meenemen om er voor te zorgen dat we een geslaagde dag tegemoet gaan? Wij vertellen je het in deze zwemtas checklist van 2022.
 

Neem je mooiste zwemkleding mee

Wat doe je bij het zwembad zonder zwemkleding? Precies helemaal niks, het is dan ook erg belangrijk dat je zwemkleding meeneemt. Als je toch zwemkleding mee moet nemen, neem dan gelijk je mooiste zwemkleding mee. Je moet toch goed voor de dag komen en dan voel jij je ook goed. Het is heel erg belangrijk dat jij je lekker voelt in je lichaam en in de kleding die je draagt. 

 
 
 
 

De strandtas

Wij zien je denken, hoe moet ik al mijn spullen meenemen? Nee, geen winkeltas. Neem je strandtas mee. Naast dat een strandtas er mooi uitziet kan je er ook een heleboel in meenemen. Je wilt namelijk niet met drie tassen moeten lopen om alles mee te nemen. Een strandtas is dan ook een echte must have om mee te nemen naar het zwembad. Het zal je verbazen hoe handig en makkelijk een strandtas is tijdens een dagje uit. 

 
 
 
 

Neem lekker eten en drinken mee

Voordat je gaat zwemmen is het verstandig om zelf je eigen eten en drinken mee te nemen. Let wel op, mag je bij het zwembad waar jij heen gaat je eigen eten en drinken mee nemen? Bij de meeste zwembaden is dit wel het geval maar je kan het beter even controleren. Het meenemen van je eigen eten is namelijk veel goedkoper. Een koelbox is dan ook erg handig om mee te nemen om alles lekker koel te houden in een warm zwembad. Het is natuurlijk ook lekker om extra van deze dag te genieten en gezellig een frietje te kopen in de snackbar. 

Zwemboxer van Kangaroos met trendy printdessinBENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTOSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdrukCHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepen

 
 
 
 

Moet ik zelf speelgoed meenemen?

Niks moet, maar het is wel handig. Wanneer je een dagje gaat zwemmen wil je wel dat je kinderen lekker kunnen spelen en dat ze zich niet gaan vervelen. Daarom kan het verstandig zijn om speelgoed of andere dingen mee te nemen om ze te vermaken. Je kan dan denken aan speelgoed voor in het water of een emmertje. Het hoeft helemaal niks speciaals te zijn want kinderen kunnen zich al snel vermaken. Vaak is er ook wel het een en ander aanwezig in een zwembad. Als het niet op de vloer ligt of ergens in het bad drijft kan je natuurlijk altijd vragen aan de badmeester of badjuffrouw als er eventueel iets aanwezig is waar jullie die dag gebruik van mogen maken. Wij zeggen dan ook altijd dat er in goed overleg altijd veel mogelijk is. Niet geschoten is altijd mis. 

 
 
 
 

Neem de overige spullen mee

Naast deze spullen moet je natuurlijk ook de standaard spullen meenemen. Je kan dan denken aan een handoek, shampoo een kam en eventueel een lekkere badjas.  Dit is natuurlijk niet alles. Denk vooral zelf na wat jij echt nodig bent die dag en waar jij niet zonder kan. 

 
 
 
 

 

dinsdag 16 november 2021
Lizz