Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De strandtas checklist van 2022

de strandtas checklist van 2021

Heb jij ook altijd last dat je dingen vergeet mee te nemen omdat je de tas voor morgen nog snel een uur van tevoren moet inpakken of dat je misschien altijd wel de belangrijkste dingen vergeet om mee te nemen naar het strand? Geen probleem, wij hebben voor jou een strandtas checklist gemaakt zodat jij altijd de meest belangrijke dingen voor een dagje strand bij je hebt en niet zal vergeten.
 

Bescherm jezelf met zonnebrand

Wie kan tegenwoordig nog naar het strand zonder een fles zonnebrand mee te nemen? De afgelopen jaren wordt de zon steeds gevaarlijker waardoor het risico van verbranden ook toeneemt. Het is dan niet alleen voor jezelf belangrijk dat je zonnebrand opsmeert maar ook voor je kinderen. Het belangrijkste bij het opsmeren van zonnebrand is dat je het vaak doet. Ook moet je goed kijken naar de SPF (Sun Protection Factor) die je gebruikt. Wij raden mensen altijd oom om minstens factor 30 te gebruiken en jezelf en je kinderen elke twee uur opnieuw in te smeren. Zo neemt het risico om te verbranden erg af, het is namelijk niet prettig om te verbranden tijdens je vakantie of je dagje uit.

 
 
 
 

Neem je favoriete zonnebril mee

Naast dat zonnebrillen er mooi uitzien en een echte toevoeging zijn tot je uiterlijk zijn ze ook erg belangrijk op een zonnige dag. Aangezien de kans klein is dat je tijdens slecht weer naar het strand gaat hoort een zonnebril toch ook echt op onze checklist. Zonnebrillen houden namelijk ultraviolet stralen van de zon tegen, deze stralen zijn erg schadelijk voor je oog. Een zonnebril beschermt je ogen dan ook tegen pijnlijke zonnebrand en kan helpen tegen staar en maculadegeneratie. Een ander voordeel van een zonnebril is dat ze niet allen je ogen beschermen, maar ook je huid rondom je ogen. Het is dan ook erg belangrijk dat je een zonnebril meeneemt als je naar het strand gaat.

 
 
 
 

Bescherm je voeten op het strand

Bij waterschoenen denken mensen snel aan stranden met rotsen of kiezels. Dat klopt ook, waterschoenen bieden extreem goede bescherming bij zulke stranden, maar je kan ze ook gewoon op een normaal strand gebruiken. De reden hierachter is dan ook dat je, je voeten niet zo snel zal verbranden. Een andere oplossing die je kan gebruiken zodat je niet je voeten verbrand zijn slippers. Het nadeel van slippers is dat ze geen bescherming bieden in het water voor eventuele rotsen of glasscherven. 

 
 
 
 

Neem zwembandjes mee voor je kinderen

Heb jij kinderen? Dan zijn zwembandjes een echte must have om mee te nemen naar het strand. Je denkt misschien dat je ze alleen kan gebruiken in het zwembad, maar dat is niet zo. Zwembandjes kunnen je kinderen ook gewoon beschermen in de zee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je, je kinderen in de zee laat dobberen met zwembandjes om en dat jij zelf even je ogen dicht doet. Je moet als ouder of begeleider echt in de buurt blijven en extra goed opletten. Een ongeluk zit en blijft in een klein hoekje.

 
 
 
 

 

donderdag 20 mei 2021
Lizz