Prijzen

Meisjes groene triangelbikini
Alle meisjes willen er hip en mooi uitzien. Dat geldt natuurlijk helemaal als ze naar het strand of zwembad gaan. Een mooie bikini mag dan niet ontbreken. De groene triangelbikini is een bikini die helemaal bij de laatste mode past. Meisjes die op willen vallen, kunnen het beste kiezen voor een fel groene triangelbikini. Liever iets minder op de voorgrond treden? Kies dan een donkere kleur groen. Zwemkleding.nl heeft een uitgebreid aanbod groene triangelbikini’s voor meisjes. Zo kun je kiezen voor verschillende kleuren groen, maar ook voor triangelbikini’s met een motiefje of opdruk. 

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
wis filters
8 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Voordelen van de groene triangelbikini
De groene triangelbikini is zonder meer hip te noemen. Daar komt bij dat de triangelbikini meisjes de mogelijkheid geeft om lekker bij te kleuren in de zon. De bikini heeft vaak geen ‘dikke’ en brede schouderbandjes maar juist een dun touwtje. Het topje heeft de vorm van twee driehoeken die de borsten bedekken. Dankzij de touwtjes kan het topje goed ‘aangesnoerd’ worden waardoor hij altijd goed blijft zitten. Met de kleur groen kunnen meisjes verschil maken en een bikini dragen die anders is dan alle andere. De groene kleur geeft namelijk een frisse en vrolijke uitstraling. Meisjes die liever een ‘rustige’ bikini willen, kunnen bijvoorbeeld gaan voor een donkergroene bikini met een streepje. Stijlvol en klassiek!

Sorteer de groene triangelbikini op maat en prijs
Als jij er al zeker van bent je een donkergroene triangelbikini wilt, dan hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar jouw maat en de maximale prijs die je voor de bikini wilt bepalen. Dat kun je eenvoudig invoeren via de zoekmachine van Zwemkleding.nl. Wij maken dan meteen een selectie in alle groene triangelbikini’s die passen bij jouw wensen. Nieuwsgierig naar het aanbod groene triangelbikini’s voor meisjes? Bekijk ze meteen.

Tip: Combineer je groene triangelbikini eens met een hip strandjurkje. Zo kun je je lichaam eenvoudig bedekken wanneer je een ijsje of wat drinken gaat halen. 

Bikini's voor meiden

Ook de meiden moeten dit jaar weer een leuke bikini hebben. Want of je nu op vakantie gaat naar een warm land of lekker een zwembadje in de achtertuin zet, op warme dagen en bij uitstapjes naar het zwembad is een bikini voor kinderen een echte must. En wat is er nou handiger dan bikini’s voor de meiden online te bestellen?

woensdag 1 februari 2017

De leukste bikini's voor meiden

Meisjes willen er nu eenmaal mooi uitzien. Grote meisjes (lees vrouwen) trouwens ook! Het is van alle tijden en als je een dochter, nichtje of zusje hebt weet jij er alles van. Al van jongs af aan heeft make-up ‘’zoals mama dat heeft’’ een enorme aantrekkingskracht, de hakken worden uit de kast gehaald en de kettingen hangen met bosjes om de hals, mama’s bikinitopje wordt gepast.. Of het mooi is, dat is de vraag, maar de liefde voor er mooi bij willen lopen en je mooi voelen zit er al vroeg in. En geef ze eens ongelijk.

zaterdag 14 mei 2016

Hippe meidenbikini's

Ja hoor, de zomer komt er nu dan toch echt aan. Voor dit weekend zijn temperaturen voorspelt tot 20° C en bij mooi weer hoort natuurlijk een mooie bikini. Voor jezelf een mooie bikini vinden is al een hele klus, maar ook je dochter heeft er natuurlijk één nodig. Klinkt dit moeilijk? Geen paniek, hier de trends op het gebied van meidenbikini’s! 

woensdag 8 april 2015

De vakantie is bijna voorbij..

Sommige scholen beginnen maandag weer en dat betekent dat de vakantie er alweer bijna op zit.. Wat ontzettend jammer! De voordelen zijn natuurlijk wel dat je je vriendinnen en vrienden weer elke dag ziet en dat je samen huiswerk kunt maken na schooltijd. Ook is het ontzettend leuk om een klassenfeest te organiseren en met z'n allen naar het zwembad te gaan! Hierdoor vergeet je een beetje dat de scholen weer begonnen zijn en lijkt het nog voor heel even alsof de zomervakantie nooit voorbij gaat!

vrijdag 15 augustus 2014