Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vergelijk 5 producten
Sorteer op:
Blog
Triangel bikini groen
€ 34,99
Triangel bikini groen Bekijk
Bench. Triangelbikini met logoprint aan top en broekje
€ 27,99
Bench. Triangelbikini met logoprint aan top en broekje Bekijk
Triangelbikini met logoprint aan top en broekje
€ 24,99
Triangelbikini met logoprint aan top en broekje Bekijk
Buffalo Triangelbikini met motievenmix van ruit en stippen
€ 22,99
Buffalo Triangelbikini met motievenmix van ruit en stippen Bekijk
Triangelbikini met motievenmix van ruit en stippen
€ 22,99
Triangelbikini met motievenmix van ruit en stippen Bekijk

Voordelen van de groene triangelbikini
De groene triangelbikini is zonder meer hip te noemen. Daar komt bij dat de triangelbikini meisjes de mogelijkheid geeft om lekker bij te kleuren in de zon. De bikini heeft vaak geen ‘dikke’ en brede schouderbandjes maar juist een dun touwtje. Het topje heeft de vorm van twee driehoeken die de borsten bedekken. Dankzij de touwtjes kan het topje goed ‘aangesnoerd’ worden waardoor hij altijd goed blijft zitten. Met de kleur groen kunnen meisjes verschil maken en een bikini dragen die anders is dan alle andere. De groene kleur geeft namelijk een frisse en vrolijke uitstraling. Meisjes die liever een ‘rustige’ bikini willen, kunnen bijvoorbeeld gaan voor een donkergroene bikini met een streepje. Stijlvol en klassiek!

Sorteer de groene triangelbikini op maat en prijs
Als jij er al zeker van bent je een donkergroene triangelbikini wilt, dan hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar jouw maat en de maximale prijs die je voor de bikini wilt bepalen. Dat kun je eenvoudig invoeren via de zoekmachine van Zwemkleding.nl. Wij maken dan meteen een selectie in alle groene triangelbikini’s die passen bij jouw wensen. Nieuwsgierig naar het aanbod groene triangelbikini’s voor meisjes? Bekijk ze meteen.

Tip: Combineer je groene triangelbikini eens met een hip strandjurkje. Zo kun je je lichaam eenvoudig bedekken wanneer je een ijsje of wat drinken gaat halen. 

579 badmode merken