Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vergelijk 20 producten
Sorteer op:
Blog

Kies de blauwe triangelbikini die bij jou past
Een triangelbikini bestaat uit twee delen: een bovenstukje en een bikinibroekje. Het topje van de triangelbikini bestaat uit twee driehoeken. Dit verklaart dan ook de naam van de triangelbikini. De sluiting van het bovenstukje bestaat meestal uit koordjes. Deze kun je knopen op de rug en in de nek. Het voordeel van dit bovenstukje is dat je zelf kan bepalen hoe strak het bovenstukje zit. Bij de blauwe triangelbikini zijn diverse modellen bikinibroekjes verkrijgbaar. De bikinislip of een hipsterbroekje bijvoorbeeld. De blauwe triangelbikini kan stoer en meisjesachtig tegelijk zijn. Kies je voor een donker blauwe bikini, dan ga je voor stoer. Kies je voor felblauw met lovertjes, dan wordt de triangelbikini meteen heel ‘meisjesachtig’.

Sorteer de blauwe triangelbikini op maat, merk en prijs
Heeft jouw dochter een favoriet kledingmerk? Kijk dan eens of haar lievelingsmerk ook blauwe triangelbikini’s aanbiedt op Zwemkleding.nl. Natuurlijk moet de dame in kwestie de bikini zelf mooi vinden. Is ze groot genoeg? Laat haar dan mee kiezen. Zo weet je zeker dat ze haar nieuwe bikini graag wil dragen. Om teleurstelling te voorkomen, kun je alvast een paar keuzes voor haar maken. Kies bijvoorbeeld de juiste maat en geef een maximum prijs aan. Zo blijven er alleen maar blauwe triangelbikini’s over die jij geschikt vindt voor je dochter. De blauwe triangelbikini’s zijn verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en maat 188. Benieuwd hoe het werkt? Start dan meteen met zoeken.

Tip: Soms kun je de triangelbikini helemaal zelf ‘samenstellen’. Dit wordt ‘mix and match’ genoemd. Je  kunt kiezen uit verschillende topjes en diverse modellen broekjes.

579 badmode merken