Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire strandjurkjes

Vergelijk 38 producten
Sorteer op:
Blog

Populaire strandjurkjes

Blog

Geniet in de zon met een strandjurk

Het klopt, de zomer van dit jaar is al afgelopen. Maar het is wel belangrijk om er volgend jaar weer goed bij te lopen. Daarom vertellen wij jou precies welke strandjurken jij echt moet hebben.

Zo loop jij vol zelfvertrouwen op het strand

Veel vrouwen maar ook sommige mannen vinden het vervelend om in hun bikini of zwembroek over het strand te lopen. Natuurlijk begrijpen we dit allemaal. Toch moet het helemaal niet vervelend zijn om tijdens je vakantie over het strand te lopen. Wij geven je dan ook een aantal tips hoe jij meer zelfvertrouwen kan krijgen tijdens je vakantie
 

Badmode en bikini trends 2022

Voor 2022 zijn er weer ontzettend veel mooie nieuwe badmode collecties met de allernieuwste trends en musthaves wat betreft zwemkleding en strandoutfits in de webshops. Bikini’s, badpakken en tankini’s en strand- en zomerjurken voor vrouwen en hippe meiden en de coolste zwemshorts en zwembroeken van 2022 voor jongens en mannen die je echt gezien moet hebben voor je een aankoop overweegt. Welke kleuren, dessins, modellen en details zijn de komende seizoenen in de mode en wat kunnen we nog verwachten in de lente, zomer en najaar van dit jaar? 

579 badmode merken