Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Populaire strandjurkjes

Vergelijk 48 producten
Sorteer op:
Blog

Populaire strandjurkjes

Blog

Badmode en bikini trends 2021

Voor 2021 zijn er weer ontzettend veel mooie nieuwe badmode collecties met de allernieuwste trends en musthaves wat betreft zwemkleding en strandoutfits in de webshops. Bikini’s, badpakken en tankini’s en strand- en zomerjurken voor vrouwen en hippe meiden en de coolste zwemshorts en zwembroeken van 2021 voor jongens en mannen die je echt gezien moet hebben voor je een aankoop overweegt. Welke kleuren, dessins, modellen en details zijn de komende seizoenen in de mode en wat kunnen we nog verwachten in de lente, zomer en najaar van dit jaar? 

Run op wadlopen

Je kunt naar een spa gaan om een modderbadje te nemen. Maar je kunt het ook actiever aanpakken: wadlopen. Nu veel Nederlanders op vakantie gaan in eigen land, is wadlopen ook populairder geworden. Is dat wat voor jou? Of hou je liever je voetjes schoon?

Lekker lui in je hangmat

De meeste mensen associëren de hangmat direct met relaxen en ontspannen. Toch hebben de meeste Nederlanders geen hangmat in huis. Dat komt misschien omdat je een hangmat vooral voor je ziet op een tropisch strand, tussen twee palmbomen. Maar waarom zou je datzelfde gevoel niet gewoon in Nederland kunnen hebben? Tijd om de hangmat te (her)ontdekken.

579 badmode merken