Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Geniet in de zon met een strandjurk

Geniet in de zon met een strandjurk

Het klopt, de zomer van dit jaar is al afgelopen. Maar het is wel belangrijk om er volgend jaar weer goed bij te lopen. Daarom vertellen wij jou precies welke strandjurken jij echt moet hebben.

 

Wanneer kan ik een strandjurk dragen

Bij strandjurken is het, het geval dat de tempraturen niet altijd hoog hoeven te zijn. Je kan er namelijk ook gewoon voor kiezen om een strandjurk te dragen wanneer het zonnig is en de tempratuur een beetje aangenaam is. In 2021 en 2020 kan jij dus nog prima in een strandjurk lopen.  Eigenlijk is het wel een echte must-have voor in je kledingkast. Wij hebben dan ook een aantal tips voor hoe je de zomerjurkjes kan dragen.

LASCANA strandjurk met paisley-dessin

 
 
 

De trends van 2021

Voordat we gaan kijken welke jurkjes bij jouw passen is het belangrijk om te kijken wat de trends zijn van dit moment, maar ook voor volgend jaar. Dit jaar zagen we vooral zomerjurkjes met vrolijke en frisse kleuren. We waren dan ook helemaal klaar om te gaan genieten van de zon, maar helaas bleef deze weg. We hebben wel mooie dagen gehad, maar niet de dagen waar we opgehoopt hadden. De jurkjes die dit jaar in de mode waren vielen los, zitten lekker en zijn vrolijk. Ook komend jaar zal dit weer een grote trend zijn. De kans is natuurlijk dat deze trend niet meer op nummer één staat, maar zeker in de top drie. Vrolijke en frisse jurkjes blijven dan ook de komende jaren nog wel in de mode. Daar hoeven we ons helemaal geen zorgen over te maken.

Lascana strandjurk met kleurrijk dessinElegante maxi-jurk van LASCANA

 
 
 
 

Welke strandjurk past bij mij

Eigenlijk moet je helemaal niet naar de trends kijken. Tuurlijk het is de bedoeling dat je er modern uit ziet, maar als het totaal niet bij je lichaam op bij jezelf past is het niet aan te raden dat je in een strandjurkje gaat lopen die in de mode is. Daarom is het eerst belangrijk om goed naar jezelf te kijken en wat je zelf mooi vind.

BUFFALO LONDON strandjurk met safari-lookStijlvolle strandjurk met mandala-dessin

 
 
 
 

 Strandjurkjes kan je op verschillende manieren dragen

We weten allemaal wel dat je kleding op verschillende manieren kan dragen. Dat is ook het geval bij strandjurkjes. Ook strandjurkjes kan je op verschillende manieren dragen. Kijk bijvoorbeeld naar de bandjes. Die kan je vaak op verschillende manieren gebruiken zodat je look er niet wat anders uitziet. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het jurkje vast te maken aan je nek, maar je kan bijvoorbeeld ook een mooie strik maken op je rug. Zo zien mensen het net als een andere outfit en kan jij nog vaker in je strandjukje lopen. Dat wil toch iedereen. Iedereen wil dagelijks in haar favoriete strandjurkje lopen. Dat is toch heerlijk, lekker in de zon met een lekker windje genieten van de zon en natuurlijk helemaal tot rust komen met een kleurtje op je huid. Ook kan je kiezen voor halterjurkjes. Halterjurkjes zijn namelijk de perfecte strandjurken voor een date of voor op het terras.

VENICE BEACH strandjurk met koordjes en streepdessin

 
 
 
 
dinsdag 5 oktober 2021
Lizz